tasedano Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 Yanko Design ne uimeste din nou cu un super concept: Eclipse INTUIT, un telefon care se incarca stand la soare!Realizat de catre designer-ul Eddie Goh, Eclipse INTUIT seamana destul de mult cu iPhone (am inceput sa uram comparatiile dintre orice telefon cu iPhone, dar de data asta chiar seamana), avand o suprafata ceramica ce contine celule solare capabile sa incarce terminalul prin simpla lui expunere la soare.INTUIT poseda o camera de 5 megapixeli si un software complex de editare foto on-board. Telefonul este un slider pe orizontala cu o suprafata touchpad ce poate deveni tastatura sau display auxiliar. Display-ul principal ocupa aproape in totalitate partea frontala a dispozitivului.Nu putem contesta faptul ca Eclipse INTUIT chiar arata bine si promite multe. O singura problema se ridica. Traind in niste vremuri in care telefonul sta adanc in buzunar si de cele mai multe ori si cu mana in acelasi buzunar, cand mai are timp sa se incarce? Poate acasa, la lumina emisa de monitor..Umbla vorba prin targ ca si Apple ar lucra la un asemenea telefon, care sa-si incarce acumulatorul la soare. Si daca lucrurile tot stau asa, atunci trebuie sa recunoastem ca Eclipse INTUIT are toate sansele sa se bucure de succes daca cineva ar decide construirea lui. Poate chiar Apple, cine stie..http://img75.imageshack.us/my.php?image=27k9060822333fi9.jpgSursa: PlugIn
iNm Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 Si daca e vreme ploioasa timp de 4/5 zile ce facem? :D presupun ca merge si cu un incarcator clasic pt astfel de momente nu?
Glau Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 Si daca e vreme ploioasa timp de 4/5 zile ce facem? :D presupun ca merge si cu un incarcator clasic pt astfel de momente nu?sigur are#Si va da-ti seama ce pretz va avea sau are... oricum merita zic eu :)
Lucian Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 si cei din Alaska ce se fac? :(nu prea ma incanta treaba, mai bine fac unul care sa stea incarcat o luna.
Razvan Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 interesant si chiar util.. sincer atata timp cat e telefon nu ma intereseaza camera, cate n culori are, ce fel de sunete mpx scoate samd, ci claritatea cand vorbesti cu cineva, semnalul si bateria.. si cei din Alaska ce se fac? locuiesti in alaska? ce? tu crezi ca daca in japonia nu ai cum sa mergi cu viteza mare nu mai are rost sa se produca masinile gen lamburghini?inca ceva: se incarca repede sau stau 2zile cu el pe casa? (bine nici chiar 2zile.. am exagerat) asta conteaza mult ^^
The Wizard Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 o chestie fara rost...telefonul il ti mai mult in buzunar
Dropkillerz Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 Ar fi super daca ar folosi tot globul tehnologia asta :) si s-ar reduce consumul de curent,dar asa....P.S:Face si cartofi ? :lol:
Luci Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 P.S:Face si cartofi ? :lol:numai prajtiti ^_^mi se pare o porcarie ,cum a zis si the wizzard telefonul il ti mai mult in buzunar ,cu asta ce faci ?il ti in mana si il indrepti spre soare ?
Razvan Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 eu cred ca ar trebui sa va ganditi la situatii-limita, cand ai nevoie sa suni pe cineva sau la un serviciu si nu poti baga telefonul in priza ca sunt inundatii si tu esti pe casa.. si tocmai a venit soarele si odata cu el si sursa-ti de energie ;) (am dat un exemplu banal)
Velasquez Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 E bun telefonu dupa parerea mea , design frumos , acuma cat o fi de scump aia e partea a 2-a :P .
kidumik Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 INUTIL bateria cred ca nu tine f mult si oricum cat trebuie sa stai cu el in soare? ) stai 2-3 zile si el in mana spre soare si a 4-a zis so consumat bateria o.0
spriTewus Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 Imi place cum arata :D .Un telefon ca acesta ar fi folositor atunci cand te ratacesti in desert si te lasa bateria :> .
[IlluSioN] Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 ce bomba e :P nu mi se pare cine stie ce inventie..
[DezZza] Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 Cred k tre sa'ti ti telefonul pe cap sau pe umar sa'l poti folosi normal...Pana cand aflu mai multe detalii mi se pare inutil un astfel de telefon..
The Wizard Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 + ca la noi in tare daca stai cu el la soare te "inconjoara baietii"
_Deza Posted June 15, 2008 Posted June 15, 2008 mi se pare o prostie.. cum sa mergi cu telefonul la soare?
afroMAN Posted June 15, 2008 Posted June 15, 2008 sh...cand nu e soare? :blink: cum ii mai tr eu sms`uri lu` ZBK* ? :( ^_^ da` deh... dak face carotfi prajitzi..e perfect... ))
_Deza Posted June 15, 2008 Posted June 15, 2008 sh...cand nu e soare? :blink: cum ii mai tr eu sms`uri lu` ZBK* ? :( ^_^ da` deh... dak face carotfi prajitzi..e perfect... )) presupun k are si un incarcator normal...
afroMAN Posted June 15, 2008 Posted June 15, 2008 Nu putem contesta faptul ca Eclipse INTUIT chiar arata bine si promite multe. O singura problema se ridica. Traind in niste vremuri in care telefonul sta adanc in buzunar si de cele mai multe ori si cu mana in acelasi buzunar, cand mai are timp sa se incarce? Poate acasa, la lumina emisa de monitor.. se pare k soarele e singurul incarcator.... :D
Guest Kamikaze Posted June 15, 2008 Posted June 15, 2008 locuiesti in alaska? ce? tu crezi ca daca in japonia nu ai cum sa mergi cu viteza mare nu mai are rost sa se produca masinile gen lamburghini?nu ai inteles sarcasmul din vorbele mele...dar multumesc oricum pentru remarca tampita.ps: lamborghini
Diabolik_01 Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 Mi se pare destul de folositor. Salvarea energiei
galklyfe Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 Mie mi se pare bun pentru vacante in mijlocul naturii unde nu exista surse de curent electric .