Jump to content
tasedano

Fondatorul companiei Broadcom, traficant de droguri si prostituate

Recommended Posts

Un miliardar american s-a dovedit a fi un traficant de cocaină, Ecstasy şi metamfetamină, care punea droguri în băuturile asociaţilor de afaceri şi angajaţilor săi, închiria prostituate şi îşi construise o pivniţă în locuinţa din Los Angeles unde organiza adevărate orgii cu droguri. Procurorii americani au demonstrat că fondatorul companiei Broadcom, Henry T. Nicholas III, în vârstă de 48 de ani, este un bărbat care nu se sfia să îşi pună furnizorii de droguri să îi dea chitanţă pentru “achiziţiile” făcute. Nicholas, care potrivit publicaţiei Forbes, are o avere de aproximativ 2 miliarde de dolari, “a folosit ameninţări cu violenţă fizică şi cu moartea, dar a şi dat bani, pentru a încerca să ascundă aceste activităţi ilegale”.

În rest, Henry T. Nicolas III era un afacerist care se bucura de toate avantajele pe care i le puteau cumpăra miliardele sale ? o vilă, o soţie ?trofeu, membru la diverse cluburi exclusiviste. Însă, departe de ochii lumii şi ai soţiei sale, Nicholas a construit, la subsolul vilei sale din Los Angeles, un “cuibuşor de nebunii” unde putea să dea frâu “obsesiei maniacale pentru prostituate şi dependenţei sale de cocaină şi Ecstasy”. Obişnuia să agaţe prostituate şi să le urce în avionul său personal, pentru a le transporta în subsolul vilei, unde îl aştepta mereu un grup de prieteni cu “pasiuni” similare.

Procurorii au mai descoperit că, în timpul unui zbor efectuat cu un avion particular, pilotul a fost nevoit să poarte o mască de oxigen, deoarece aerul era încărcat de fum de marihuana, provenind de la Nicholas şi prietenii săi. Într-o altă ocazie, în 2002, compania Broadcom a plătit 1 milion de dolari unui angajat “la curent cu activităţile ilegale legate de droguri” ale miliardarului, pentru a-l forţa să nu vorbească despre acestea.

Sursa: Gandul

Link to comment
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...