Jump to content
tasedano

El mănâncă numai ciocolată de 17 ani

Recommended Posts

Un britanic susţine că de 17 ani n-a mai mâncat nimic altceva decât batoane de ciocolată Mars, relatează tabloidul britanic The Sun. Keith Sorrell, de 37 de ani, a reuşit această performanţă neobişnuită din simplul motiv că nu a reuşit să schimbe dieta pentru că îi plăcea prea mult gustul ciocolatei.

Keith Sorrell (37 de ani), din Liverpool, mănâncă zilnic aproximativ 10-12 batoane Mars, iar în rest nimic altceva. Pentru britanic, un prânz consistent înseamnă şase sau opt batoane de ciocolată. Nimic altceva.

“Dragostea mea pentru aceste batoane de ciocolată a început în şcoală, cu unul sau două între mese. Toţi banii de buzunar îi dădeam pe Mars, iar într-o bună zi am realizat că nu pot trăi fără ele. Acum, fac dispărute şi câte 12 pe zi, iar în weekenduri chiar mai multe. Sunt dependent. Oamenii spun că îmi fac rău, însă beau mult suc de portocale şi iau vitamine. Nu am mai mâncat nimic altceva de 17 ani, iar sănătatea mea este foarte bună”, a declarat britanicul.

Specialiştii îl avertizează însă pe Sorrell că prin “dieta” adoptată riscă să dezvolte boli de inimă, cancer şi probleme la stomac. “Evident că alimentaţia asta bazată exclusiv pe ciocolată este dublată şi de alceva. Pentru că atunci când vine vorba să ies în oraş cu băieţii, beau de sting vodcă şi rom”, a declarat bărbatul botezat “omul ciocolată”.

Reprezentanta Fundaţiei Britanice pentru Nutriţie, Anne Sidnell, este şocată că bărbatul a supravieţuit atâta timp numai cu ciocolată. ”Este uimitor că a supravieţuit unei astfel de diete. Dar poate el este excepţie şi va trăi foarte bine până la 80, pentru că nimeni nu ar fi apucat să ducă la bun sfârşit nici măcar un an de zile cu o astfel de alimentaţie nocivă”, a spus specialista în nutriţie, care este uimită cum Keith şi-a alimentat organismul cu calciu şi alte minerale numai din batoanele de ciocolată.

Reprezentanţii firmei de ciocolată au punctat faptul că ei recomandă ca toţi clienţii lor să consume dulciurile ca desert, după o alimentaţie sănătoasă, nicidecum sub formă de aliment principal.

Sursa :Click

Link to comment
Guest n00bletzel

Oare omu asta stie ce miros are pitzza sau alte mancaruri de iti cur balele numai cand mirosi...

Sincer nu cred ca este adevarat.

Link to comment

Am vazut oameni care mancau doar chips-uri, nimic altceva pentru ca asa s-au invatat de mici. E posibil, dar e rau pentru organism.

LE : A fost o emisiune nu mai stiu pe ce program, in care unul manca de mic chips-uri cu branza in fiecare zi, nimic altceva..si cand vroia sa manance ceva pregatit sau un fruct/o leguma voma imediat.

Link to comment

omfg ce aberatii =)) =))

bine sa zicem ca ala mananca doar ciocolata si bea suc de portocale, rom si vodca.. oare organismul ia tot ce are nevoie numai din astea? sa fim seriosi..

@[sF]Nagasaky +1

@m4x: faza cu mars hai sa zicem ca e plauzibil (dar vreau sa vad o poza.. dupa 17ani numai de mars eu nu cred ca arata prea bine, defapt eu nici nu cred ca e posibil).. dar ala e ciocolata mai are cate ceva.. dar din chipsuri lol.. imposibil!

@ Dragosh +1 .. si eu de smash

Link to comment

stirea asta nu facu altcv decat pofta...

e o minciuna nu poti trai numai cu ciocolata...17 ani #-o

Domnule doctor, scuzati ca va intrerup, dar de ce nu poti trai doar din ciocolata 17 ani ? Fiecare organism e diferit si reactioneaza diferit la unele tipuri de mancaruri, s-a invatat cu ciocolata de mic, oraganismul s-a adaptat si hocus pocus traieste 17 ani doar din ciocolata.

Citeste cam ce ar contine ciocolata atunci ai sa-ti dai seama ca un om ar putea trai doar mancand ciocolata.

Link to comment
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...