Jump to content
tasedano

Parintii vor profesoare cu minijupe ca sa-i stimuleze pe elevi la invatat

Recommended Posts

Posted

astai o prostie,sa te prezinti in public decent imbracat e in primu rand respect fata de tine insuti,si apoi respect fata de cei carora te prezinti.

Guest bomboana
Posted

:rofl1:

nu cred ca un om serios, cu minte in cap, ar propune asa ceva...probabil ca vor sa sugere ministerului ca daca tot isi bat joc de elevi, macar sa o faca bine. -_-

Posted

stirea anului =))

dilog intre director si profa:

D:- dna.prof. ar trebui sa luati masuri in privinta prezentei la ore

P:- o sa ma gandesc ... as putea veni in sutien :rofl1:

D: - n-am nimic impotriva

Posted

@rapture =))

ma asa zic si eu.. decat in mini, daca tot e sa vina mai bine in costum de baie.. si daca tot e sa fie asa sa le puna si silicoane ceva, dah na macar sa faca o treaba calumea ;))

Posted

waaa....eu ash vrea sa il vad pe dirig in fusta...chiar sh pana la genunchi..=))) oare cum ar arata? :>

P.S.: o idee mai tampita ca asta nu am mai auzit... #-o

Guest Blaidy
Posted

O sa ii stimuleze ...

Cate legi tampite vor mai urma ?

Posted

voi nu ati inteles dedesubturile legii :>

pentru a le lasa pe profesoare sa imbrace respectivele tinute trebuie sa se faca o comisie la liceu si sa le "verifice" daca au cu ce...eee nu s-au uitat ei profesorii care au propus asta ;)

Posted

voi nu ati inteles dedesubturile legii :>

pentru a le lasa pe profesoare sa imbrace respectivele tinute trebuie sa se faca o comisie la liceu si sa le "verifice" daca au cu ce...eee nu s-au uitat ei profesorii care au propus asta ;)

s-a lasat lumea de scoala ...acuma le place "frecangeala ":))

Posted

:coffee::coffee::coffee:

eu nam auzit nici un parinte sa zica asa ceva :coffee:

nu cred k se va intampla asa ceva :P

sa presupunem k ar veni asa ... care baiat va mai fi atent la ora ? :)) (doar astia mai tocilari) si fetele parerea mea =)) ceilalti baieti o sa fie atent la altceva nu la ora .... cum se misca profa sa studieze "formele geometrice" la matematica =)) ... si altele ..

Posted

ar fi mai interesante orele :))

Poate niste orale de la profele "bune" sub 35 de ani mi-ar schimba fundamental conceptia despre invatamantul romanesc, si asa, concretizat intr-un c... :bananadance2:

Posted

stirea anului =))

dilog intre director si profa:

D:- dna.prof. ar trebui sa luati masuri in privinta prezentei la ore

P:- o sa ma gandesc ... as putea veni in sutien :rofl1:

D: - n-am nimic impotriva

:))

Posted

pai e bine sa fie acolo macar cu prezenta si cu gandul in alta parte decat cu prezenta printr-un bordel si cu gandu` la cum sa i-o puna aleia..

Posted

Eu cred ca se va pune in aplicare o data si o data si regula asta :)) Ati vazut ca acum toate asistentele au halatele scurte ca asa li se cere :> Problema e k profesoarele mai invarsta nu vor purta asa ceva ... si eu nu cred ca un profesor de 20 de ani poate preda asa de bine , pentru ca nu are experienta unui profesor de 50 de ani , problema celor mai invarsta e ca au ramas cu minte de comunisti si cred ca pot schimba lumea de aceea lasa copii repetenti si tipa la ei.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...