Jump to content
tasedano

În 13 ani, nu a lipsit o oră de la şcoală

Recommended Posts

Americanca Andria Baker a fost mereu prezentă la şcoală. De altfel, în dreptul numelui ei din catalog, rubrica absenţe putea lipsi cu desăvârşire, pentru că Andria nu a chiulit niciodată. A avut şi pentru ce, pentru că tatăl ei a premiat-o la sfârşitul celor 13 ani pentru această performanţă cu un Pontiac G6.

De la prima zi de grădiniţă şi până în ultima zi de liceu, Andria Baker n-a lipsit niciodată de la şcoală, în pofida răcelilor sau a accidentărilor suferite la orele de sport. Performanţa - mai puţin obişnuită pentru un elev din zilele noastre - are o explicaţie pe măsură.

De ce nu a lipsit Andria timp de 13 ani de la şcoală? Foarte simplu. Pentru că, dacă în cei 13 ani ar fi lipsit o singură dată, n-ar mai fi primit cadoul special pe care tatăl ei i l-a promis la absolvire: o maşină sport nou-nouţă.

Şi pentru că nimănui nu îi este uşor să meargă constant la şcoală, maşina nu a fost una obişnuită. La o petrecere recent organizată acasă, tatăl tinerei i-a prezentat acesteia cheile mult aşteptatei recompense: un Pontiac G6 nou, de 17.000 de dolari, cu o plăcuţă de înmatriculare personalizată ce face referire la zilele lipsite de la şcoală: “0 DAYS”.

“A fost un cadou făcut din tot sufletul. A meritat fiecare bănuţ dat”, a declarat părintele americancei de 19 ani, citat de Associated Press. În timpul petrecerii, tatăl a recunoscut: “Atunci când am făcut pariul, am fost sigur că fata mea va face tot posibilul să nu lipsească, dar în nici un caz că va merge chiar la toate orele”.

Sursa :Click

Link to comment

:blink: vai ...

oricum as putea so concurez :D sapt trecuta am plecat de la 12 ore in total si nu am luat decat 1 absent :D deci nu e cine stie ce greutate...daca te mai si invoiesti de la profesor si nu-ti pune absent ;) e o chestie :P

oricum nice masina :P

Link to comment

nu mi se pare cine stie ce miracol ...... daca s-ar uita cineva in cataloagele din unele sate din Romania ar gasi mai multi probabil kre nu au nici o absenta :rofl1:

si ce primesc aia de la sate care nu au lipsit?o caruta nou nouta?oricum probabil nu au absente pt ca nu dau profii pe la scoala...probabil asta ai vrut sa zci si u ;)

Link to comment
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...