tasedano Posted May 30, 2008 Posted May 30, 2008 Americanca Andria Baker a fost mereu prezentă la şcoală. De altfel, în dreptul numelui ei din catalog, rubrica absenţe putea lipsi cu desăvârşire, pentru că Andria nu a chiulit niciodată. A avut şi pentru ce, pentru că tatăl ei a premiat-o la sfârşitul celor 13 ani pentru această performanţă cu un Pontiac G6.De la prima zi de grădiniţă şi până în ultima zi de liceu, Andria Baker n-a lipsit niciodată de la şcoală, în pofida răcelilor sau a accidentărilor suferite la orele de sport. Performanţa - mai puţin obişnuită pentru un elev din zilele noastre - are o explicaţie pe măsură.De ce nu a lipsit Andria timp de 13 ani de la şcoală? Foarte simplu. Pentru că, dacă în cei 13 ani ar fi lipsit o singură dată, n-ar mai fi primit cadoul special pe care tatăl ei i l-a promis la absolvire: o maşină sport nou-nouţă.Şi pentru că nimănui nu îi este uşor să meargă constant la şcoală, maşina nu a fost una obişnuită. La o petrecere recent organizată acasă, tatăl tinerei i-a prezentat acesteia cheile mult aşteptatei recompense: un Pontiac G6 nou, de 17.000 de dolari, cu o plăcuţă de înmatriculare personalizată ce face referire la zilele lipsite de la şcoală: “0 DAYS”.“A fost un cadou făcut din tot sufletul. A meritat fiecare bănuţ dat”, a declarat părintele americancei de 19 ani, citat de Associated Press. În timpul petrecerii, tatăl a recunoscut: “Atunci când am făcut pariul, am fost sigur că fata mea va face tot posibilul să nu lipsească, dar în nici un caz că va merge chiar la toate orele”. Sursa :Click
m4x Posted May 30, 2008 Posted May 30, 2008 Sa nu lipsesti de 13 ani deloc ? Nu s-a imbolnavit deloc ? Nu au plecat toti de la nicio ora niciodata ?Tocilari ^_^
galklyfe Posted May 30, 2008 Posted May 30, 2008 Si la ce i-a folosit (ma refer pe plan educational) nu mi se pare chiar asa mare paguba daca lipsesti o zi doua sau o saptamana
POLAND Posted May 30, 2008 Posted May 30, 2008 nu stiu cum a reusit.. ma gandesc ca a fost f. greu :)ps: misto masina :)
wEaKnEsS Posted May 30, 2008 Posted May 30, 2008 Sa vezi colegii cum pleaca si u sa ramai ca un catel in clasa...cred si eu ca e nasol.Cred ca a stimulat-o pariul facut cu tatal ei :) .
DarkBringer Posted May 30, 2008 Posted May 30, 2008 Daca i-a schimbat bateriile regulat, normal ca nu a lipsit.
Velasquez Posted May 30, 2008 Posted May 30, 2008 Tocilară :-j Eu nu pot sa nu lipsesc zilnic de la o 1-2 ore :) , daramite 13 ani sa nu plec deloc , i'm sick :error:
spriTewus Posted May 30, 2008 Posted May 30, 2008 :lol: in 13 ani sa nu lipsesti deloc de la scoala. Nu prea imi vine sa cred .
The Wizard Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 e vorba de absente...poate pleca la orele in care nu puneau profii abs.
gaboi Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 Sa nu lipsesti de 13 ani deloc ? Nu s-a imbolnavit deloc ? Nu au plecat toti de la nicio ora niciodata ?Tocilari ^_^Ei tocilari , copii cu viitor ... da 13 ani fara apsente :blink: poate are cateva acolo motivate :P
mihai91 Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 nu mi se pare cine stie ce miracol ...... daca s-ar uita cineva in cataloagele din unele sate din Romania ar gasi mai multi probabil kre nu au nici o absenta :rofl1:
Glau Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 Motivata fetita :P I-a zis : Fiica mea,daca inveti bine si nu lipsesti,la sfarsit primesti o masinutza,si Nu de jucarie...sooo....... :nanana:
Guest n00bletzel Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 13 ani si io nas putea sta fara sa chiulesc o ora marcar in 2 zile.Orcum abitioasa fata ^_^
Andrei_MG Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 :blink: vai ...oricum as putea so concurez :D sapt trecuta am plecat de la 12 ore in total si nu am luat decat 1 absent :D deci nu e cine stie ce greutate...daca te mai si invoiesti de la profesor si nu-ti pune absent ;) e o chestie :Poricum nice masina :P
Mehico Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 Pentru o masina din aia si eu as fi facut la fel ...Sunt sigur ca ar fi primit masina chiar daca ar fi facut 1, 2 sau 10 absente in acei 13 ani. Altfel, ce tata e ala? Doar nu e la concursul national "don't skip school" :)
iLoveCalifornia Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 omg , oare ce ziceau colegii cand ea ramanea singura la scoala cu asa colegi ...
LostCh1ld Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 nu cred ca as reusi nici pt 1 milion de dolari.....pt mn e aproape imposibil :D
Mayhem Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 A avut scutiri pentru absente @Vorba lu max: TOCILARA, robot
[IlluSioN] Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 cine a zis ca si el ar face la fel pt o masina ca aia :blink: nene nu te cred .. ot: tocilara ma intreb cum ii sta in masina
afroMAN Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 mda...am sh eu asemenea specimene prin clasa... nush dak are 5 absentze... :D
Daddysady Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 nu mi se pare cine stie ce miracol ...... daca s-ar uita cineva in cataloagele din unele sate din Romania ar gasi mai multi probabil kre nu au nici o absenta :rofl1:si ce primesc aia de la sate care nu au lipsit?o caruta nou nouta?oricum probabil nu au absente pt ca nu dau profii pe la scoala...probabil asta ai vrut sa zci si u ;)