Jump to content
tasedano

Doi colegi s-au injunghiat in curtea unei scoli

Recommended Posts

Un elev de 17 ani din Bumbesti Jiu a fost injunghiat de unul dintre colegii sai, chiar in scoala.

Totul s-a petrecut in timpul pauzei dintre cursuri. Cei doi elevi ai Colegiului Mihai Viteazul s-au luat la bataie din cauza vanzarii unui telefon mobil. Potrivit purtatorului de cuvant al IJP Gorj, Daniel Tica, unul dintre baieti a scos un briceag cu care l-a lovit pe celalalt.

In urma altercatiei, elevul atacat s-a ales cu o taietura de 3 centimetri lungime.

Dirigintele unuia dintre elevi spune ca tanarul a avut chiar bursa in primul semestru al acestui an scolar. Parintii celor doi sunt plecati in strainatate, motiv care ar sta la baza comportamentului lor agresiv, spun profesorii. ?Vina principala este a familiilor. Nu au suficient interes pentru viitorul copilului lor”, a explicat directorul colegiului, Dorel Lupulescu.

Inspectoratul Scolar Judetean Gorj a pornit o ancheta in acest caz. Deocamdata, cei doi elevi au fost amendati cu 300 de lei. Cel care a folosit briceagul are dosar penal si risca pana la doi ani si jumatate de inchisoare.

Sursa: Antena 3

Link to comment

nu e ceva nou, la scoala se bat astea ca la usa cortului, e mai ceva ca la k1, si cand eram eu la scoala, ne bateam din orice prostii, oricum sa se ajunga sa se injungie e nasol.

la scoala sau oriunde daca nu stii sa te aperi nu rezolvi nimic, papi bataie de iti suna apa in cap, mai bine sa stii si tu sa dai cu pumnul si e mult mai frumos asa, nu incurajez violenta, dar nici sa stai ca prostul si sa mananci bataie :|

Link to comment

Bleah... nimic nou . Am multi colegi cu cutite , bate telescopice , sprayuri paralizante etc la ei . Ba chiar vad ca e o moda . Face parte din noul mod de a fi cool . Totusi chestiile astea ma sperie . Pentru ca in general de cate ori a scos vreunu cutitul la mine nu prea credeam ca are tupeu sa dea cu el . Si nu ma feream ... totusi vad ca ar trebui sa incep sa evit .

Link to comment

Bineinteles peste tot sunt neintelegeri,si eu ma bateam prin liceu cam pana in clasa a 7,dupaia ne-am imprietenit si pana in a 12 nu m-am mai batut aproape cu nimeni.Mai se ivea din cand in cand cate un picior un pumn dar atat,dar cutite sabii asta nici macar nu stiai ca exista asa ceva.

Link to comment
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...