Jump to content
tasedano

100 kg la 7 ani

Recommended Posts

Un copil din Botosani cantareste 100 de kilograme, la numai sapte ani. Medicii spun ca greutatea ii pune in pericol viata si ca acesta a ajuns obez din vina parintilor, care l-au neglijat. Imediat dupa externarea din spital, copilul va fi dus la un centru de plasament.

Gabi are sapte ani, insa nu se duce la scoala. Din cauza celor o suta de kilograme, baiatul spune ca nu poate sta in picioare mai mult de cateva minute. Mai mult, copilul se plange de dureri cumplite de oase si de coloana.

La varsta de un an, copilul a

fost diagnosticat cu tulburari hormonale grave. Medicul de familie i-a dat mamei mai multe trimiteri la spital, insa aceasta nu si-a dus fiul la un specialist decat acum, cand viata lui e pusa in pericol. Cazul baiatului i-a socat pe doctori. Gabi le-a povestit ca in timp ce alti copii se joaca pe ulita, singura lui grija e sa hraneasca scroafa, ca sa o vada cum creste sub ochii lui. Meniul sau zilnic consta in jumari, soric si paine cu untura.

Gabi este al noualea copil al unei familii din comuna Tudora. El este singurul obez, iar asistentii sociali spun ca este neglijat de parinti.

Asistentii sociali s-au autosesizat si sustin ca nicio autoritate din comuna nu le-a atras atentia asupra cazului baiatului. Soarta lui Gabi va fi decisa de instanta, care va hotari daca acesta se va intoarce acasa, va ajunge la rude sau in plasament.

Sursa:Romania Libera

Link to comment

si eu care am 67 de kg (1.81 inaltime) la 17 ani aproape.. :( sincer nu imi pot imagina cum arata

cum ma 52 kg?? da-mi add pe pricoperazvan@yahoo.co.uk si arata-mi si mie o poza.. si eu care credeam ca is cel mai mic in talie.. :((

Link to comment

Am mai vazut documentare despre asemenea boli din cate stiu eu cel mai gras om din lume are aproximativ 500 Kg.In ultimul timp incepe sa se puna problema obezitatii incep sa cred ca nu este o boala si mai mult alimentatia.Cum spunea si Mircea Badea daca vrei sa slabesti nu mai manca :))

Link to comment

Eu am 1.60 si 63 kilograme...in vara asta vreau sa dau jos vreo 5 kilograme...dar sufar de glanda tiroida..nu intru in explicatii..si totusi sunt putin grasutz alerg...dar el e prea...

la 160 si 63 kg esti gras ma :))) esti slab .

Link to comment
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...