Jump to content
WhiteWolf

1989

Recommended Posts

Posted

Am stat ieri si m-am gandit daca romanii s-ar mai putea ridica uniti. Parerea mea este ca Romania din punct de vedere social si cultural este foarte fragmentata, exista mult prea multe grupuri opuse pentru a ne mai putea sustine o cauza.

Deci, '89, repetabil sau nu?

Posted

momentan nu sunt motive, dar daca ar fi, s-ar repeta. asta daca nu se transforma toata tara in emokids si in loc sa incerce sa-i dea jos pe aia care face probleme, se taie intre ei.

Posted

pentru a se repeta ce s-a intamplat in 89 , ar trebui in primu rand ca cei de sus sa isi doreasca asta , populatia nu poate face mare lucru singura...

Posted

Am stat ieri si m-am gandit daca romanii s-ar mai putea ridica uniti. Parerea mea este ca Romania din punct de vedere social si cultural este foarte fragmentata, exista mult prea multe grupuri opuse pentru a ne mai putea sustine o cauza.

Pt. a se repeta ceea ce s'a petrecut in '89 ar trebui o motivatie la fel de serioasa ca cea de atunci(eu nu vad la momentul actual "ceva" care sa fie o astfel de motivatie ).

Posted

Hmm..nu prea cred..desi nu o duc mai bine..nu sunt chiar in dictatura...si macar exista optiunea sa schimbe tara..parerea mea..ca suntem mai putini uniti ca atunci

Posted

Hmmm, ce s-a intamplat in 89? Te referi la revolutie? Stai linistit ca nici atunci nu au facut prea multe romanii.

Posted

Nu are cum sa se repete ceea ce s-a intamplat in 1989. Din moment ce traim in democratie si suntem convinsi ca nu ne manipueaza nimeni(ceea ce nu este adevarat :) ), nu avem motive serioase pentru care merita sa fim uniti.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...