Jump to content
tasedano

Un medic roman a fost arestat in SUA pentru agresarea sexuala a unei adolescente

Recommended Posts

Medicul român Virgil Baloescu, aflat la Boston pentru a participa la o conferinta, a fost acuzat de comportament indecent fata de o adolescenta de 15 ani si a fost arestat joi, dar eliberat dupa ce a platit o cautiune de 10.000 de dolari, potrivit Boston Herald.

Virgil Baloescu, de 60 de ani, a pledat nevinovat în fata acuzatiilor de agresiune la tribunalul municipal din Boston.

Autoritatile americane au spus ca barbatul este un medic de succes în România si ca se afla în Boston pentru o conferinta de cinci zile a Asociatiei Medicale Aerospatiale.

Baloescu urma sa se întoarca în tara ieri, dar judecatoarea Eleanor Coe Sinnott i-a confiscat pasaportul.

"Prin marturisirea sa, aceasta tânara femeie s-a protejat nu numai pe ea, ci si pe alte adolescente care ar fi putut deveni victime", a spus procurorul general Daniel Conley.

Purtatorul de cuvânt al procurorului, Jake Wark, a spus ca politistii au gasit-o pe tânara plângând si tremurând. Ea a spus ca a simtit o mâna pe fund, când se afla cu spatele la român, într-un tren al metroului din Massachusetts. Conductorul a oprit trenul dupa ce fata i-a raportat incidentul, iar trei martori i-au confirmat versiunea.

Virgil Baloescu este membru al Societatii Europene de Medicina Aerospatiala, reprezentând Asociatia Româna a Examinatorilor Medicali Aeronautici. Medicul specializat în neurochirurgie si psihiatrie a fost membru al Institutului National de Medicina Aeronautica si Spatiala, în prezent fiind pensionat.

Baloescu se va prezenta, din nou, în fata instantei pe 5 iunie.

Sursa :Gardianul

Link to comment

Am trait-o s-o aud si pe asta =)) , ce jignita se simte ca i-a pus mana pe fund , ce sa mai batuti in cap

Daca ai avea o fata si un obsedat i'ar pune mana pe fund in metrou tot asa ai gandi?Nu i'a dat nimeni dreptul sa atinga fata asa ca pls lasa caracterizarile gen "batuti in cap "

Link to comment

Daca ai avea o fata si un obsedat i'ar pune mana pe fund in metrou tot asa ai gandi?Nu i'a dat nimeni dreptul sa atinga fata asa ca pls lasa caracterizarile gen "batuti in cap "

hai ma chiar asa ... k sunt fete care ati iau mana ele si tio pun pe fund la ele ...

fie era jignita k ala era prea batran creca si nu mai era in puteri sau ce?

nu e normal...da ce sa faci... se mai intampla

Link to comment

Pai atunci daca sunt fete care fac asta hai sa le punem mana pe fund la toate,facem din pipaitul fetelor in metrou "sport national"

ar fi ceva :)) ... am glumit ..nici chiar asa :P

totusi e cam mult sa zici k a fost agresare sexuala doar k a atinso .. si mai e si arestat ..

Link to comment

CE sa mai astepti daca a facut 4 copii cu propria fica ce vrei alceva...

Despre ce vorbesti???lamureste'ne pls...

LE. M'am uitat putin prin preajma si m'am lamurit,habar nu ai despre ce e vorba dar esti pus pe spam.

Edited by tasedano
Link to comment

Am trait-o s-o aud si pe asta =)) , ce jignita se simte ca i-a pus mana pe fund , ce sa mai batuti in cap

sunt de acord cu EA. daca la noi asa ceva e acceptat in detrimentul respectului de sine al femeii, asta nu inseamna ca si acolo la fel. nici nu mai stiu de cate ori am simtit o mana pe fundul meu pe neasteptate in public, si ca femeie nu e mare lucru pe care il pot face. e bine ca se ia atitudine la ei.

Link to comment

sincer sa fiu eu am dubii ca acest fapt s-a intamplat. probabil a fost de-ajuns o privire mai dubioasa a omului ca sa se ajunga la aceasta "intamplare". ma rog, ce se intampla in state chiar nu ma mira, doar mi se pare jenant. tocmai din faptul ca reiese ca acel om are o anume pregatire si banuiesc ca nu a fost la prima plimbare in state, imi da de inteles faptul ca stia ca asta era printre putinele (sau multele) pe care nu ar trebui sa le faca. parerea mea e ca a avut parte de o conjunctura nefavorabila. oricum toata lumea e obsedata de hartuire sexuala acolo.

Link to comment
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...