sNaKey Posted July 3, 2005 Posted July 3, 2005 Romania adik pe la munte, pe la mare..... :whistle: Anu trecut am fost in Istambul dar nu e cine stie ce pe acolo :D :)
The Guardian Posted July 3, 2005 Posted July 3, 2005 cine are de gand sa se duca la mare anul asta mai bine s-ar gandi de 2 ori inainte sa o faca ,nu stiu daca ati vaz stirile dar la mare au inceput sa apara tornade :(
Ahilosu Posted July 3, 2005 Posted July 3, 2005 Romania adik pe la munte, pe la mare..... :whistle: Anu trecut am fost in Istambul dar nu e cine stie ce pe acolo :D :) undei "Istambul" ca vreau si eu sa merg...am auzit ca e smecher.... legat de turcia.....un preten pleaca intro super croaziera pe Marea Neagra, pana in Trabzon, si retur.....am vazut cu ce vas pleaca..... :blink:
Guest carmen9 Posted July 6, 2005 Posted July 6, 2005 as vrea la mare dar cand am vrut sa plec era greva la cfr .si am inteles ca vremea e asa si asa
Scream Posted July 6, 2005 Posted July 6, 2005 eu vacantza asta as vrea sa plec pe luna...dar nu au mai avut aia de la NASA nave spatiale disponibile :P
The Guardian Posted July 7, 2005 Posted July 7, 2005 intre mare si munte alegi luna :D buna alegere :right:
z3tu Posted July 7, 2005 Posted July 7, 2005 UU......pai sper sa termin cu facultatea asta nenorocita cu practica masii si plec la Mamaia......sa ma relaxez....sa beau si sa ma distrez..in rest cam atat....sper sa treaca Tsunami. :D sa nu ma prinda pe acolo :D :tiphat:
martafoy Posted July 10, 2005 Posted July 10, 2005 Venitzi fratzilor la mare,mai ales in Constantza....timpul e frumos,apa e calda,nisipul fierbinte.....ploua la 2 zile,vizitati parcul national Piatza Chiliei,umpleti buzunarele lui Mazare....va fura tziganii de pe prosoape,inclusiv prosoapel
nokdon Posted July 13, 2005 Posted July 13, 2005 iata o imagine mai sumbra : stat in fata calc, dormi max 4 ore (cand apuci), fumezi 2 pachete d tigari p zi, bei cola si bere pana iti amorteste gura si mananci cand iti aduci aminte sa nu faceti asta , io deja sunt la reabilitare p.s. : MontBlank, t invidiez
Guest the_eXtreme Posted July 13, 2005 Posted July 13, 2005 As merge pana la Sovata...faina statiunea de acolo...cei care ati fost stiti asta...+ as mere pana la praid (la salina) inca o chestie...URASC mare...