Jump to content
LuCiFeR

Idei de vacanta

Recommended Posts

Posted

Romania adik pe la munte, pe la mare..... :whistle:

Anu trecut am fost in Istambul dar nu e cine stie ce pe acolo :D :)

undei "Istambul" ca vreau si eu sa merg...am auzit ca e smecher....

legat de turcia.....un preten pleaca intro super croaziera pe Marea Neagra, pana in Trabzon, si retur.....am vazut cu ce vas pleaca..... :blink:

Guest carmen9
Posted

as vrea la mare dar cand am vrut sa plec era greva la cfr .si am inteles ca vremea e asa si asa

Posted

UU......pai sper sa termin cu facultatea asta nenorocita cu practica masii si plec la Mamaia......sa ma relaxez....sa beau si sa ma distrez..in rest cam atat....sper sa treaca Tsunami. :D sa nu ma prinda pe acolo :D :tiphat:

Posted

Venitzi fratzilor la mare,mai ales in Constantza....timpul e frumos,apa e calda,nisipul fierbinte.....ploua la 2 zile,vizitati parcul national Piatza Chiliei,umpleti buzunarele lui Mazare....va fura tziganii de pe prosoape,inclusiv prosoapel wink.gif

Posted

iata o imagine mai sumbra : stat in fata calc, dormi max 4 ore (cand apuci), fumezi 2 pachete d tigari p zi, bei cola si bere pana iti amorteste gura si mananci cand iti aduci aminte biggrin.gif

sa nu faceti asta eusa_naughty.gif , io deja sunt la reabilitare

p.s. : MontBlank, t invidiez smile.gif

Guest the_eXtreme
Posted

As merge pana la Sovata...faina statiunea de acolo...cei care ati fost stiti asta...+ as mere pana la praid (la salina)

inca o chestie...URASC mare...tongue.gifbanana.gif

Posted

Eu o sa stau toata vara acasa ;(((

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...