Jump to content
LuCiFeR

Idei de vacanta

Recommended Posts

Posted

Se pare ca a venit vacanta..pentru unii , iar pt. altii e pe drum .... cam ce planuri de vacanta aveti ? asa din pura curiozitate am deschis acest topic ...eu de ex. , sper sa plec in Franta o luna dar tre sa fac rost de 500 de euro in 2 sapt (idei careva? :) ) , un pic pe la munte , pe la mare si frecat menta in fata blocului cu baietii veseli :P ..... si Osirus are planuri de vacanta hai sa vi le spun :P : cu banii stransi din vanzarea ilegala de tenesi chinezesti second hand (habar nu aveti ce bine se vand :) ) si din umilul lui salariu de 1000 de euro pe luna , vrea sa plece in Insula Pastelui , sa stea pe un sezlong intins cu burta la soare si cu un Jack Daniels on ice si sa i se faca vant de 6 bastinase superbe imbracate nud :) ..... a si US cu Estel au planuri dar nu le stiti de la mine shhhhh :whistle: :) : vor sa plece in expeditie in Himalaya sa se lupte cu Yeti , omu padurii ( sau al zapezii am uitat in fine ) si sa-i aduca capu ca trofeu in tara :right: ..... doamne am aberat nu-i asa?

Hai sa va aud si pe voi :)

Posted

Eu plec in Turcia mai exact in Antalia pt a ma bronza ca draq sa vin ca un negrotei sa nu ma mai recunioasteti :P =)) Anu trecut am facut un mic tur al Europei prin care se numara Ungaria Austria Germania Franta Italia Monaco :P si posibil la anu in Marea Britania :beer:

Oricum bun thread Luci :P cand imi faci apropo cinste ? :P

Posted

pai...anu asta plec cu o gramada de prieteni cu o caravana de masini prin europa! mergem prin austria, italia, unde ne oprim la venezia 2 zile si la rimini 7 zile, apoi in Monaco si inapoi spre casa. Va fi cam costisitor dar va merita. cam pe la inceputu lu august plec. in rest pe-acasa, poate plec prin cluj, cine stie poate ajung la unchiu meu in CTA si cam atat. Ah si uitatu la Turul Frantei in timp ce mananc popcorn si beau cocktail. O VACANTA PE CINSTE BAIETI !!!

Posted

Io plec la munte :P ! Abia astept sa merg 12 ore pe zi si seara cand ajung la cabana sa nu-mi mai simt picioarele! :surprised: :banana:

Daca ma mai prinde o ploaie din aia cu piatra fulgere & sh%$ k in fiecare an e perfect! Sa vedeti voi cum e sa fii ud pana la ....! Si toate astea le fac fara masina telecabina si alte mij de transport!

Now that't the life, huh? :hello:

Posted

Personal vara asta o am cam "ocupata" :P , pana in prezent am fost la doua nunti in statele unite ale moldovei :D , iar pana in septembrie sper sa ma duc o luna la mare, nu stiu deocamdata dar sper ca voi merge :pray:

Posted

Asa fratilor ziceti .....

Cand ma gandesc ca pe 15 ''raman somer'' :D si dupa asta stau ce stau pe acasa si ma apuc sa-mi caut de munca .

Numai vara nu o sa fie asta :angry1:

Posted

Mnush unde ma duc, cred ca distrusu ochilor in fata calculatorului. Oricum in excursie v-as recomanda in Grecia. Am fost shi eu anul trecut shi a fost super.

:boohoo:

Posted

Planuri am multe ..... :) acum trebuie doar sa vad ce pun aplicare, ma bate gandul sa mai plimb si sa vizitez frumoasa noastra patrie....care e de prin Iasi imi zice ti si mie cum e pe la voi pe acollo :D ms... ;;)

Posted

Alex knows...He is from Iashi..

Io am fost in Iasi. Ii Super. Am mancat o pizza, am mai vizitat, shi mi-o placut foarte mult. Hotelul Europa ii super !! :P :P

Mai era shi muzeul ala mare...foarte fain...

Posted

long live copou parc.... :right:

frumos oras iasi....daca nu as sta in buc, cred ca iasi, timisoara sau brasov, ar fi singurele orase in care miar placea sa stau...

Posted

well...nu putea ultima oara cand am fost eu in el....

si de craiova...am stat prea putin in craiova, si atunci cand am fost nu am vizitat nici un parc so :dontknow:

Posted

Fost in Tunisia.4*+All inclusive.Beton,beton si iar beton(inafara de nisipul ultrafin de pe plaja).In rest tiganie mai rau ca in "Europa"de Voluntari.Servicii hiperbeton :right: :hello: .Recomand tuturor.(445 euro/pers/7 nopti,transport avion+taxe aeroport incluse)

Posted

Eu plec pana in pat .... acolo ma simt cel mai bine :D

Cat despre "Vacanta" ... (are you kiding me ??? zugravesc)daca e dupa aia vreau sa plec in Europa,mai multe tari.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...