[Creator] Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 sa nu aud de asa ceva...nu sunt fanul acestui gen :P
RAPTURE- Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 Cam pe langa subiectu` ... cu manelele era alta problema, faptul ca le auzi foarte des pe strada, autobuze, etc ... In general roCarii sunt ceva mai culti si nu se injosesc sa scoata castile din MP3 pt a auzii toata strada ce asculta ei. In rest ... rockul e ok - ascult si eu ... "da nu d`ala" :D
RaifalM3n Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 rock is good :)imi plac majoritatea genurilor ` inafara de`black metal sau psychedelic rock. in rest ok ma mai relaxez `.mai rar vad un punk`ist / rockar decat un manelist .
alecs Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 hmm nu prea original subiectul si vrei sa spui ca topicul cu manele e mai original? OT:
rtk Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 si vrei sa spui ca topicul cu manele e mai original? CAT AM RAS ))))))))))))) :rofl1: ))))))
Dr.Oetker Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 Pai imi place ROCKUL Reactionez DAU DIN CAP PANA RAMAN FARA EL Imi place mult Genul Metal!iMelodia mea Preferata e Papercut de la Linkin Park!Mie mi se pare destul de zgomotoasa melodia dar pentru Thade e o nimica Toata:)) @Thade Dami Yahoo-ul tau ca miar trebuiii niste melodii :rofl1:
frankie Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 am fost in localuri in care se asculta rock, m-am miscat pe scaun in ritm.. nimic mai mult :) imi place sa ascult din cand in cand o melodie...
IoNutzZ Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 Depinde de ce gen de rock ......Cum reactionez? Ascult linistit :P Nu sunt fan rock dar mai ascult....imi creaza o stare de relaxare (Nu orice melodie )
Whiplash Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 Reactionez pozitiv, doar e genul preferat de muzica. Mai departe nu pot sa explic sentimentul. @alecs :rofl1: PS trebuia sa lasati deschis topicul lui Thade. :(
Luci Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 @Thade Dami Yahoo-ul tau ca miar trebuiii niste melodii :rofl1:Frate nu cred ca-ti va da id-ul...l`as vrea si eu ...si eu am nevoie de niste melodii,multe melodii :D Thade daca doresti sa mi-l dai da-mi un pm
tasedano Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 Nu ma deranjeaza,chiar sunt melodii care imi plac(cu ceva ani in urma imi placea Alice Cooper :P )
Andrei_MG Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 nu ascult rock, ascult daca nu e altceva prin preajma care-mi place. :blink: nu asculti rock da ai 30000..... GB de metalica cum ziceai u prin vecini ...interesant ...le tii sa ocupi spatiu in PC ? :blink: nu prea ascult rock ... doar iris si cargo unele melodii si Linking park-numb ...atat de reactionat ... nu reactionez in nici un fel ...ma acomodez foarte rpd oricarui tip de muzica .. rock cantat in afara de cele 2 formatii care le-am precizat nu prea ma pot acomoda cu ele...numi plac :) in general trec pe langa ei k pe langa niste oameni normali :) ...fie unii chiar exagereaza ...
Whiplash Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 Incep sa dau din cap lent, daca imi place piesa.Nu prea suport death metal`u, hard rock, alea alea, genurile mai "tari". Zic NU PREA pt. ca sunt unele care sunt ok :)Oricand prefer o piesa rock decat o manea ! ;)Era sa uit :D hard rock-ul, in ciuda numelui, nu intra la genurile "tari" pentru ca tu de fapt te referi la heavy metal. E o conceptie eronata. Hard rock-ul e un gen usor si chiar dansant. :)
Nutuseby Posted April 30, 2008 Posted April 30, 2008 <3 rock tu ce crezi ca asculta "emokid's"? deci sunt fan metal/rock care include si death metal etc... <3 rock si pentru cei care nu stiu emo asculta subgenuri de rock care se numeste emocore/sadcore poate ajunge la ska(screamo) hardcore/post hardcore :D imi place toate aceste genuri :D
alecs Posted April 30, 2008 Posted April 30, 2008 e bine ca iti place , ca e multe , btw din moment ce ai pus " <3 " putem trage singuri o concluzie despre "rock-ul" pe care il asculti
Guest Anka_88 Posted April 30, 2008 Posted April 30, 2008 Reactionez... pozitiv sa zic asa.Mai ascult din cand in cand cateva piese mai vechi de prin anii 80, 90 si asta se datoreaza faptului k am prietene rockeritze.. nush mi se pare ok pana la un anumit punct, cand vine vorba de rockul "galagios" ..mi se pare aiurea asa.. dar nu m-am luat de nici un rocker.. urasc discriminarile ce se fac intre genurile muzicale.. dar ata ete
Fane Spoitoru Posted April 30, 2008 Posted April 30, 2008 deci despre rockari din craiova :) nush ce sa zic da majoritatea pe care i-am vazut io sunt terminati si se drogheaza, deci nu am o parere prea buna despre ei...@la rock nu reactionez nici cum :)
DenY Posted April 30, 2008 Posted April 30, 2008 . . . nu prea ascult si nu am nici o tangenta cu rockerii :P@ de reactionat, daca-mi place melodia dau usor din bila
Agr3siv Posted April 30, 2008 Posted April 30, 2008 Pur si simplu nu reactionez... Este un gen de muzica de cand lumea, iar in comparatie cu manelele este mult mai agreat. Sa nu mai zic de faptul ca multi manelisti au devenit minimalisti. Eu pana acum n-am vazut minimalist care sa nu accepte rock-ul, chiar sa asculte.
ReneGade Posted April 30, 2008 Posted April 30, 2008 Ce e ShB , te-ai simtit atacat in topicu cu manelisti de thade sau un rocker de ai facut threadu asta ?
Guest VioLaNcE- Posted April 30, 2008 Posted April 30, 2008 depinde ce fel de rock :-? Sa nu fie de ala Hard rock ca nu imi place :dooh: Am patit`o acum vreo 2 saptamani eram in banchet pe la Olanesti si dupa o noapte de betie si chef calumea vine o colega si isi baga un hard rock de ala si in 2 minute se goleste camera Mai grav cum am iesit afara am si vomitat
MiTzA- Posted April 30, 2008 Posted April 30, 2008 Sunt cateva melodii care imi plac, dar nu sunt fan al acestui gen :)
Thade Posted April 30, 2008 Posted April 30, 2008 vorbiti de rock, de metal, dar nu aveti idee cu ce se mananca cu dedicatie
Guest Punkdude Posted April 30, 2008 Posted April 30, 2008 depinde ce fel de rock :-? Sa nu fie de ala Hard rock ca nu imi place :dooh: Am patit`o acum vreo 2 saptamani eram in banchet pe la Olanesti si dupa o noapte de betie si chef calumea vine o colega si isi baga un hard rock de ala si in 2 minute se goleste camera Mai grav cum am iesit afara am si vomitat poate te referi la heavy metal , hard rockul nu e atat de galagios...