Jump to content
Cristian

Cum reactionati la rock ?

Recommended Posts

Posted

Cam pe langa subiectu` ... cu manelele era alta problema, faptul ca le auzi foarte des pe strada, autobuze, etc ...

In general roCarii sunt ceva mai culti si nu se injosesc sa scoata castile din MP3 pt a auzii toata strada ce asculta ei.

In rest ... rockul e ok :)) - ascult si eu ... "da nu d`ala" :D

Posted

rock is good :)

imi plac majoritatea genurilor ` inafara de`black metal sau psychedelic rock.

in rest ok ma mai relaxez `.

mai rar vad un punk`ist / rockar decat un manelist .

Posted

Pai imi place ROCKUL Reactionez DAU DIN CAP PANA RAMAN FARA EL :cool1::cool1::cool1:

Imi place mult Genul Metal!iMelodia mea Preferata e Papercut de la Linkin Park!Mie mi se pare destul de zgomotoasa melodia dar pentru Thade e o nimica Toata:))

@Thade Dami Yahoo-ul tau ca miar trebuiii niste melodii :rofl1:

Posted

Depinde de ce gen de rock ......Cum reactionez? Ascult linistit :)) :P Nu sunt fan rock dar mai ascult....imi creaza o stare de relaxare (Nu orice melodie )

Posted

Reactionez pozitiv, doar e genul preferat de muzica. Mai departe nu pot sa explic sentimentul.

@alecs :rofl1:

PS trebuia sa lasati deschis topicul lui Thade. :(

Posted

@Thade Dami Yahoo-ul tau ca miar trebuiii niste melodii :rofl1:

Frate nu cred ca-ti va da id-ul...l`as vrea si eu ...si eu am nevoie de niste melodii,multe melodii :D

Thade daca doresti sa mi-l dai da-mi un pm

Posted

nu ascult rock, ascult daca nu e altceva prin preajma care-mi place.

:blink: nu asculti rock da ai 30000..... GB de metalica cum ziceai u prin vecini ...interesant ...le tii sa ocupi spatiu in PC ? :blink:

nu prea ascult rock ... doar iris si cargo unele melodii si Linking park-numb ...atat

de reactionat ... nu reactionez in nici un fel ...ma acomodez foarte rpd oricarui tip de muzica .. rock cantat in afara de cele 2 formatii care le-am precizat nu prea ma pot acomoda cu ele...numi plac :)

in general trec pe langa ei k pe langa niste oameni normali :) ...fie unii chiar exagereaza ...

Posted

Incep sa dau din cap lent, daca imi place piesa.

Nu prea suport death metal`u, hard rock, alea alea, genurile mai "tari". Zic NU PREA pt. ca sunt unele care sunt ok :)

Oricand prefer o piesa rock decat o manea ! ;)

Era sa uit :D hard rock-ul, in ciuda numelui, nu intra la genurile "tari" pentru ca tu de fapt te referi la heavy metal. E o conceptie eronata. Hard rock-ul e un gen usor si chiar dansant. :)

Posted

<3 rock

tu ce crezi ca asculta "emokid's"? :|

deci sunt fan metal/rock

care include si death metal etc...

<3 rock

si pentru cei care nu stiu emo asculta subgenuri de rock care se numeste emocore/sadcore

poate ajunge la ska(screamo) hardcore/post hardcore :D

imi place toate aceste genuri :D

Posted

e bine ca iti place , ca e multe , btw din moment ce ai pus " <3 " putem trage singuri o concluzie despre "rock-ul" pe care il asculti

Guest Anka_88
Posted

Reactionez... pozitiv sa zic asa.Mai ascult din cand in cand cateva piese mai vechi de prin anii 80, 90 si asta se datoreaza faptului k am prietene rockeritze.. nush mi se pare ok pana la un anumit punct, cand vine vorba de rockul "galagios" ..mi se pare aiurea asa.. dar nu m-am luat de nici un rocker.. urasc discriminarile ce se fac intre genurile muzicale.. dar ata ete

Posted

deci despre rockari din craiova :) nush ce sa zic da majoritatea pe care i-am vazut io sunt terminati si se drogheaza, deci nu am o parere prea buna despre ei...

@la rock nu reactionez nici cum :)

Posted

. . . nu prea ascult si nu am nici o tangenta cu rockerii :P

@ de reactionat, daca-mi place melodia dau usor din bila

Posted

Pur si simplu nu reactionez... Este un gen de muzica de cand lumea, iar in comparatie cu manelele este mult mai agreat. Sa nu mai zic de faptul ca multi manelisti au devenit minimalisti. Eu pana acum n-am vazut minimalist care sa nu accepte rock-ul, chiar sa asculte.

Guest VioLaNcE-
Posted

depinde ce fel de rock :-? Sa nu fie de ala Hard rock ca nu imi place :dooh: Am patit`o acum vreo 2 saptamani eram in banchet pe la Olanesti si dupa o noapte de betie si chef calumea vine o colega si isi baga un hard rock de ala si in 2 minute se goleste camera :)) Mai grav cum am iesit afara am si vomitat =))

Guest Punkdude
Posted

depinde ce fel de rock :-? Sa nu fie de ala Hard rock ca nu imi place :dooh: Am patit`o acum vreo 2 saptamani eram in banchet pe la Olanesti si dupa o noapte de betie si chef calumea vine o colega si isi baga un hard rock de ala si in 2 minute se goleste camera :)) Mai grav cum am iesit afara am si vomitat =))

poate te referi la heavy metal , hard rockul nu e atat de galagios...

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...