Guest simply_point Posted April 29, 2004 Posted April 29, 2004 ma cum pot pune cu dreamweaver sunet de backgrownd? pls help? :?:
KIZ Posted April 29, 2004 Posted April 29, 2004 nu stiu daca are vreo optiune anume. daca vrei sa editezi codul HTML pune instructiunea BGSOUND intre tag-urile <HEAD> si </HEAD>. parametrii acestei optiuni ii gasesti aici: http://msdn.microsoft.com/library/default....cts/bgsound.asp
cristiano Posted April 29, 2004 Posted April 29, 2004 <BGSOUND SRC="sound.midi" loop=0> incearca cu asta ... inlocuieste sound.midi cu fisierul dorit si inlocuieste 0 de la loop cu numarul de loopuri dorite . lasa 0 daca vrei ca muzica sa mearga la nesfarsit . succes
Guest spydy007 Posted April 29, 2004 Posted April 29, 2004 Am si eu o intrebare suplimentara. Daca pui sunet pe o pagina, la schimbarea acesteia tot cu o pagina de pe acelasi site si melodia o va lua de la capat, logig nu? - cum faci ca melodia sa continue sa cante in continuare fara sa tina cont? Stiu ca faza e super simpla daca ai folosi cadre dar....nu fol. Stie cineva?
KIZ Posted April 29, 2004 Posted April 29, 2004 pui muzica intr-o popup window pe care il muti undeva in afara ecranului (la vreo 4000 de pixeli dreapta). singura chestie e ca se va vedea in taskbar. a doua solutie e sa iti faci site-ul in flash :>
cristiano Posted April 29, 2004 Posted April 29, 2004 sau poti folosi iframes , astfel t-i se incarca siteul mai repede !
KIZ Posted April 29, 2004 Posted April 29, 2004 Stiu ca faza e super simpla daca ai folosi cadre dar....nu fol. Stie cineva? cadre=frames
cristiano Posted April 30, 2004 Posted April 30, 2004 hai sa te ajut iframeurile sunt "pagini deschise in pagini" ... ca sa zic asa tu iti alegi un loc unde sa fie si ii spui ce pagina sa deschida uite aici un tutorial despre iframes http://www.fightingforce007.net/index.php?...rials/iframetut astfel cand apesi un link , pur si simplu numai acea pagina se incarca , restul ramanand cum a fost la mine pe site e acelasi lucru intra sa vezi pa`
Guest clausq Posted April 30, 2004 Posted April 30, 2004 Stiu ca ai zis ca nu folosesti frame-uri, dar nu ai mentionat motivul pt care nu folosesti :> . In orice caz o solutie simpla la problema ta ar fi sa faci un frame "invizibil", sa zicem de 1 pixel, neaparat fara border, in care sa nu pui altceva decat sunetul de background. Nu cred ca acest frame "minuscul" ti-ar crea probleme cu restul designului de site in sensul ca nu va trebui sa regandesti asezarea in pagina si designul general, si nu pune probl. la incarcare => nu vad de ce NU ai folosi frames. :wink:
alex Posted April 30, 2004 Posted April 30, 2004 poate hostingul lui nu suparta frameuri :> de ex 3x nu suporta
KIZ Posted April 30, 2004 Posted April 30, 2004 inchid topicul pentru ca deja ati luat-o razna. omul a zis ca nu vrea frame-uri, nu vrea si gata. nu ii mai dati solutii care sa contina cuvantul "frame" sau "cadre" in text. cine doreste sa ii ofere o solutie sa foloseasca private messaging-ul.