Jump to content
Guest simply_point

da' sunetu?:p

Recommended Posts

Guest simply_point
Posted

ma cum pot pune cu dreamweaver sunet de backgrownd?

pls help? :?:

Posted

<BGSOUND SRC="sound.midi" loop=0>

incearca cu asta ... inlocuieste sound.midi cu fisierul dorit

si inlocuieste 0 de la loop cu numarul de loopuri dorite .

lasa 0 daca vrei ca muzica sa mearga la nesfarsit .

succes

Guest spydy007
Posted

Am si eu o intrebare suplimentara. Daca pui sunet pe o pagina, la schimbarea acesteia tot cu o pagina de pe acelasi site si melodia o va lua de la capat, logig nu? - cum faci ca melodia sa continue sa cante in continuare fara sa tina cont? Stiu ca faza e super simpla daca ai folosi cadre dar....nu fol. Stie cineva?

Posted

pui muzica intr-o popup window pe care il muti undeva in afara ecranului (la vreo 4000 de pixeli dreapta). singura chestie e ca se va vedea in taskbar.

a doua solutie e sa iti faci site-ul in flash :>

Guest clausq
Posted

Stiu ca ai zis ca nu folosesti frame-uri, dar nu ai mentionat motivul pt care nu folosesti :> . In orice caz o solutie simpla la problema ta ar fi sa faci un frame "invizibil", sa zicem de 1 pixel, neaparat fara border, in care sa nu pui altceva decat sunetul de background. Nu cred ca acest frame "minuscul" ti-ar crea probleme cu restul designului de site in sensul ca nu va trebui sa regandesti asezarea in pagina si designul general, si nu pune probl. la incarcare => nu vad de ce NU ai folosi frames. :wink:

Posted

inchid topicul pentru ca deja ati luat-o razna. omul a zis ca nu vrea frame-uri, nu vrea si gata. nu ii mai dati solutii care sa contina cuvantul "frame" sau "cadre" in text. cine doreste sa ii ofere o solutie sa foloseasca private messaging-ul.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...