Lancelot Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 Uitandu-ma asa un pic in jur prin Bucuresti constat cu tristete ca multe din spatiile verzi alocate plimbarilor si distractiei in aer liber se numara pe degete :(Cum e pe la voi? Care credeti ca e solutia? daca e vreuna@ cauza o stim..constructiile facute abuziv si fara autorizatii pe locuri unde odata se jucau miuta copiii ..
IceMan Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 Cu mândrie spun că în Timișoara nu ducem lipsă de așa ceva! Da, probabil că într-adevăr numărul lor este ceva mai redus, însă ÎNCĂ ne mai putem bucura de asemenea parcuri.
tasedano Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 Cu mândrie spun că în Timișoara nu ducem lipsă de așa ceva! Da, probabil că într-adevăr numărul lor este ceva mai redus, însă ÎNCĂ ne mai putem bucura de asemenea parcuri.Nici Lugojul nu duce lipsa de parcuri dar daca ar fi sa numesc un oras care m'a impresionat intotdeauna prin "oazele' de verdeata acesta ar fi Aradul.
Luci Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 La mn in oras...nu e dekt un park(tg-jiu)...defapt 2 dar al 2-lea este mic :crybaby: Sincer nu cred ca mi-ar place cu mai mult spatiu verde
RAPTURE- Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 In Craiova majoritatea copacilor si gardurilor vi au fost taiate pt parcari :(. In schimb avem Parcul Romanescu cel mai mare si mai verde din Romania :D
Blasterr Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 In Constanta singurul parc f mare care "era" Tabacariei si zic era doarece se pune un ditamai mall-ul pe el s-a micsorat.Mai avem parcuri insa nu foarte mari.Tabacariei e cel mai frumos parc din oras
ShadyMonto Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 Sunt destule si prin Constanta , mari si frumoase ... proaspat vopsite si amenajate cu plasme pt pensionari :tiphat:
Blasterr Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 Asa mare ca Tabacariei si linistit nu prea mai e nici unu.Nu am zis ca nu sunt frumoase dar sunt mai mici si mai aglomerate si zgomotoase :D
Guest DiX Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 La noi se planteaza se tunde iarba nu ducem lipsa ... avem de unde fuma )))))) ^_^ Da asta pentru ca vin alegerile ;))
IceMan Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 La noi se planteaza se tunde iarba nu ducem lipsa ... avem de unde fuma )))))) ^_^ Da asta pentru ca vin alegerile ;)) Ar fi bine sa postati si orasul din care sunteti.. noi de unde sa ghicim despre ce oras este vorba?
Glau Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 In Brasov in detrimentul spatiilor verzi se fac parcari.
Razvan Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 la mine in oras ( tecuci/ galati)http://www.gapo.ro/poze/4K6J8BBCTANA516WRSU5GKJKW.jpghttp://www.gapo.ro/poze/3FR9LR4M531X9NX1PEM985KTR.jpgdin punctul de vedere al spatiilor verzi eu zic ca e frumos orasul..
7even Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 Nici Galatiul nu sta bine la capitolul spatii verzi si asta numai din cauza constructiilor abuzive si a lipsei de interes din partea autoritatilor locale si a celor de mediu. :( In momentul de fata un galatean beneficiaza de 2,67 metri patrati, ceia ce-i penibil din punctul meu de vedere, mai ales intr-un oras care prezinta un grad ridicat de poluare.ps. Oare o sa ajungem sa numaram firele de iarba in viitorul apropiat ?! :blink:
never Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 La mine in Bacau, de vreo 2 luni s-a trezit primaria sa instaleze, acolo unde permite configuratia terenului, scranciobe, tobogane si sa ingradeasca zonele unde au fost amplasate, sa nu parcheze cretinii masina aiurea.Din 3 parcuri mari, 1 a fost pe jumatate distrus, :( cica revendicari & shit.
The Wizard Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 mai sunt parcuri, dar daca vrei sa calci prin iarba trebuie sa fii atent sa nu dai de "cultura romanului"
IoNutzZ Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 In Constanta singurul parc f mare care "era" Tabacariei si zic era doarece se pune un ditamai mall-ul pe el s-a micsorat.Mai avem parcuri insa nu foarte mari.Tabacariei e cel mai frumos parc din orasExact...de acord cu tine... :-? este si nu era cel mai frumos parc din constanta...si cel mai mare...lacul langa :wub: prea frumos...dar ei construiesc mall`ul ...si am auzit si ceva de o rampa pentru role/skate ....in cativa ani o sa se duca si parcul acela .....ca doar na....este langa statiunea mamaia....si trebuie sa faca frumos ....ma mir cum de nu au facut hoteluri si acolo :blink: Cititi - clickRezolvare ? Nu cred ca exista....
Velasquez Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 Nu pot să zic că în Arad nu avem spaţii verzi , nu mă plâng , dar nu sunt de acord cu defrişarea păduriilor ... în rest Go FALCĂĂĂ (primarul oraşului Arad) :-j
Fane Spoitoru Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 in craiova in afara de parcu romanescu nici k mai avem alt parc ... eventual parculete delea cu 20 de banci si o fantana arteziana in mijloc atat care si alea se numara pe degete in rest nimic :-<
bogdy_m12 Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 ehh..cluju nu prea ducelipsa.. :D are parcu mare care e mare :D are cam 2km lungime si 1km latzime :P
cIoLaN Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 Eu sunt din Botosani si nu sunt probleme cu spatile verzi chair avem 3 parcuri unul mai mare ca celalalt...
djn Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 in Vaslui avem ceva parcuri si locuri de relaxare cu destul verde .Avem parcul Copou, foarte frumos si racoros vara.... am sa revin cu poze. Sincer, parcul Copou din Iasi e plictisitor.
Diabolik_01 Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 In Pitesti sunt destule si este si padurea aproape :wub:
Andrei_MG Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 Eu sunt din Botosani si nu sunt probleme cu spatile verzi chair avem 3 parcuri unul mai mare ca celalalt...am fost si eu prin Botosani :) am fost in vreo 2 parcuri ..nus cum se cheama...da oricum mia placut mult ;) tineti-o tot asa :cool2: cat despre Vaslui ...Parcul Copou e frumos ;) ai unde te relaxa vara ...mai e si Teatru de Vara ... dar mai trebuie inbunatatit :) (cei din Vs stiu despre ce imbunatatiri vorbesc :P ) djn nus ce sa zic ...mie imi place si parcul Copou din Iasi ;)
m4x Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 In Iasi, oamenii se duc in alta parte, nu prea se duc in Copou...in Vaslui toata lumea in Copou, cu mic, cu mare, cu purcel cu de toate :D ... cateva randuri + poze despre el
c1ocan Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 In oradea, sunt destule spatii verzi, parcuri dar in stare foarte proasta, nu se ocupa nimeni de ele :)