Velasquez Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 In octombrie anul trecut, Nicolae Romulus Mailat a ingrozit Italia cand a talharit si batut o femeie de 47 de ani la Roma. Acum, alt roman, Ioan Rus, a starnit ura peninsularilor, dupa ce a violat si injunghiat o tanara africana. Satui de atata violenta din partea romanilor, unul dintre candidatii la Primaria Romei, Francesco Rutelli, a propus ca femeile din Italia sa poarte bratari antiviol pentru a se proteja de agresiunile conationalilor nostri. Imediat ce s-a aflat de ultima agresiune, presa din Italia a pus presiune pe candidatii la Primaria Romei, dar si pe viitorul prim-ministru Silvio Berlusconi, care au inceput sa arunce vorbe grele la adresa imigrantilor, mai ales a romanilor. Cel care a starnit cea mai mare valva cu declaratiile sale este unul dintre favoritii la castigarea functiei de primar al Romei, Francesco Rutelli, care a spus: 'Cand voi deveni primar, voi oferi gratis femeilor din Roma bratari antiviol, cu buton de alarma. Daca sunt agresate, ele vor apasa acel buton si in cateva minute, un echipaj de carabinieri o va localiza si va interveni'. Rutelli a cerut si infiintarea unei brigazi de politie antiviol. Pe de alta parte, Silvio Berlusconi, viitorul premier, a promis ca se va ocupa de siguranta italienilor si ca va lua la puricat fiecare coltisor de tara pentru a-i alunga pe imigrantii infractori. Ioan Rus, 37 de ani, a violat si injunghiat o studenta africana la Roma. Tanara de 31 de ani este fiica ambasadorului statului Lesotho in Italia. Familia tinerei a anuntat ca nu are de gand sa paraseasca Italia din cauza agresiunii sursa: Libertatea
Guest DiX Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 Noi suntem celebrii peste tot , datorita noua alte tari asi intaresc securitatea ... Romani are the future <_<
c1ocan Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 Ne facem de rusine in toata LUMEA.....Oricum e patetik bratzari anti viol? :rofl1:
Lucian Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 patetic? e foarte buna ideea...push the button and watch the show :>
Guest Blaidy Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 Noi suntem celebrii peste tot , datorita noua alte tari asi intaresc securitatea ... Romani are the future Nu NOI suntem celebrii ... tiganii sunt celebrii prin Italia. Oricum e patetik bratzari anti viol? E o idee buna, dar sunt curios cum vor reusii sa puna acest "sistem" in aplicare.
n4pst3r Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 Daca sunt agresate, ele vor apasa acel buton si in cateva minute, un echipaj de carabinieri o va localiza si va interveniSi in acele cateva minute, presupun ca "actul" se desfasoara fara probleme ^_^
Guest DiX Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 Nu NOI suntem celebrii ... tiganii sunt celebrii prin Italia. Crezi ca lor le pasa ? :-? It's the same shit 4 them :D
bunny Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 Am citit si eu azi intr-un ziar la ora de mecanica. Mi se pare o porcarie, sincer.
m4x Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 Bratari antiviol ? :blink: cred ca si la ei este campanie electorala. De ce numai in Italia se intampla ? ..in fine...no comment
IceMan Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 Sa fim seriosi.. bani aruncati pe apa sambetei. Pana le localizeaza, pana se misca de unde or fi, pana ajung... oho. In plus, cine ar purta asa ceva?
bunny Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 Sa fim seriosi.. bani aruncati pe apa sambetei. Pana le localizeaza, pana se misca de unde or fi, pana ajung... oho. In plus, cine ar purta asa ceva? In traducere: oricum violate tot vor fi. ps: cred ca i-au gresit numele\traducerea acestei bratari, deoarece nu e antiviol, ci antiviolatori. Observ ca ei defapt vor sa prinda violatorul, nu ca i-ar interesa de femeia violata.
Diabolik_01 Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 Ar trebui sa le dea un AK47 sa nu mai fie violate :rofl1:
Luci Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 Decat bratari anti viol mai bn isi pun lacat la p***a... :crazy: Frumoasa inventie :>
Stef Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 :lol: romani fac legea in strainatate..dar bratari antiviol..patetic
Razvan Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 mie mi se pare ceva absolut necesar atata timp cat se intampla lucrurile alea.. si nu e nimic atat de iesit din comun la mecanismul acestei bratari
m4x Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 Sa fim seriosi.. bani aruncati pe apa sambetei. Pana le localizeaza, pana se misca de unde or fi, pana ajung... oho. In plus, cine ar purta asa ceva? SilenR ce-a scris IceMan mai sus cred ca e adevarat, pana ajung aia la locul faptei, violatorul a si plecat si pana la urma cu sau fara bratari tot il prind.
sNooZe Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 Defapt nu sunt bratari anti viol ) Doar ce naiba nu sunt bratari cu ceva camp magnetic care te protejeaza antiviol...sunt doar niste bratari de localizare...in caz ca sunt "Furate si duse nush unde" sa poata fi localizate.
[IlluSioN] Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 Ar trebui sa le dea un AK47 sa nu mai fie violate :rofl1: cat despre bratzari .. o prostie :crazy:
Mayhem_ Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 Degeaba bratara... Un exemplu: O violez pe aia 5 minute ii bag cutitu in inima si fug... in 5 minute nu are cum sa vina politia... sau o prind pe tipa pe la spate ii dau jos bratara si incep sa imi fac usor de cap, apoi la revedere. @Sunt curios daca primesc si femeile batrane (60-80 de ani) , a si sa nu uitam de gay, ar trebuii dat si la barbati bratari @Chiloti din titanium cu lacat din otel care se deschid doar la vocea celui ce ii poarta ... un cuvant magic
Frankenstein Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 Nu cred ca o sa existe vreo doritoare de bratara. :P
gexy Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 Bratari antiviol ,noua moda ))))))))))) Destul de interesant ,dar pana vor ajunge gabori? )))))))) Campani....anti.... :-j No comment !
Deian69 Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 Sunteti siguri ca sunt bratari pentru localizare?
Stalk3r Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 in italia politia nu circula in masini cu 60 CP .. , ce in Lamborghini , si un violator made-in-romania nu da lovitura ziua in amiaza mare in centru pe o banca .., pe scurt .. noapte + lamborghini + bratzara = save's the day
[Creator] Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 Sunt si italienii niste ratati ... pentru ca va dati seama ca nu numai romanii comit viooluri in tara lor ))) dar asa au gasit un motiv de cine sa se ia + ca din asa ceva se face propaganda electorala oameni jegosi.... cum altii nenorociti au venit in romania si au jefuit si omorat ... sa-l luam exemplu pe theo peter si multii altii care in tara lor au fost omorati de americani,italieni,francezi si alte etnii si nu le-am interzis nici un drept nici nu am facut caz national din asa ceva. Si pe teo peter nu il poti compara cu jegoasa aia de batranica care a trait 80 ani si ia ajuns . Ps: Nu sustin jafurile,violurile sau hotii,nenorocitiii romani de pe afara dar nu rezist sa nu ma iau de cretinatatea si nivelul de prostie al unor oameni de afara (politia italiana,americanii,francezii,germani si alte popoare care se cred superioare)
IceMan Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 in italia politia nu circula in masini cu 60 CP .. , ce in Lamborghini , si un violator made-in-romania nu da lovitura ziua in amiaza mare in centru pe o banca .., pe scurt .. noapte + lamborghini + bratzara = save's the day Tu ai fost vreodata in Italia? Unde sa mearga cu Lamborghini, pe mini stradutele alea pe care se circula cu 30 kmh?