MontBlank Posted June 23, 2005 Posted June 23, 2005 Azi...acum cateva minute....cei de la Pro Tv ne-au dat o stire cam....diferita de celelalte. Un mare intelept :lol: ....a intrat pe niste site-uri "interesante" si a vazut o noua "pozitie" :lol:... Pozitia : "Ce ar fi sa imi bag un pahar de tuica in anus ?" Zis si facut....pustiul ia un pahar si il baga in anus :lol: ...vazand ca nu mai poate sa stea pe scaun :lol:.....el incearca sa si-l scoata cu un patent. Dupa nenumeroase incercari...paharul se sparge...... :help: Concluzie: Don't be romanian.... :lol: si nu navigati pe site-uri dintr-astea....ca poate inventati si voi acuma ceva nou :lol: Avertizare: Riddick....daca nu incerci si tu...iti dau ban pe forum si pe JA :lol: Va rog....nu o da-ti in SF-uri :lol: . Asta e un topic serios !
nyankuN Posted June 23, 2005 Posted June 23, 2005 Avertizare: Riddick....daca nu incerci si tu...iti dau ban pe forum si pe JA =))
Ahilosu Posted June 23, 2005 Posted June 23, 2005 Va rog....nu o da-ti in SF-uri :lol: . Asta e un topic serios ! :blink: :blink: :blink: :blink: :blink: cre'ca topicuri din ce in ce mai tampite se pare...
lucky13 Posted June 23, 2005 Posted June 23, 2005 Ma sperie faptul ca toate lumea are voie sa faca copii
MontBlank Posted June 23, 2005 Author Posted June 23, 2005 :blink: :blink: :blink: :blink: :blink: cre'ca topicuri din ce in ce mai tampite se pare... Vad ca ti-ai pierdut umorul....pe unde ? Vietnam..Irak ? Duamne....e funny.....daca nu dadea la stiri nu il faceam ;)
seba18 Posted June 23, 2005 Posted June 23, 2005 mai oameni buni, mie chiar nu mi se pare funny....e de-a dreptul trist trist. ma interb cu ce si-o fi scos omu cioburile din fund... a mai fost tot la stirile de la ora 5 mai demult unu care a ajuns la spital cu un falus(vibrator) intepenit in anus....asta chiar mi s-a parut funny (perversul!) edit: P.S.: nu era homo, ca a venit la spital impreuna cu nevasta :D
Ahilosu Posted June 23, 2005 Posted June 23, 2005 Vad ca ti-ai pierdut umorul....pe unde ? Vietnam..Irak ? Duamne....e funny.....daca nu dadea la stiri nu il faceam ;) si eu miam pierdut umorul?? :dance: :dance:
MontBlank Posted June 23, 2005 Author Posted June 23, 2005 a mai fost tot la stirile de la ora 5 mai demult unu care a ajuns la spital cu un falus(vibrator) intepenit in anus....asta chiar mi s-a parut funny (perversul!) edit: P.S.: nu era homo, ca a venit la spital impreuna cu nevasta :D LOL..hai ca am auzit si de ala...pe la inceput de iunie :D
SoulR3av3r Posted June 23, 2005 Posted June 23, 2005 AAAHHAHAHHAHAHAHAHA........... WTF??!!! Doaaaamneeeeee mare ti-e gradina si multi tembeli sunt in ea; cum mah sa isi bage paharu' de tzuica in f**d?? :blink: :blink: mai bine dreq ar fi luat si-ar fi baut tzuica aia...:lol: ca iesea mai castigat...:D
{JM}Alex Lifetaker Posted June 23, 2005 Posted June 23, 2005 =)) Riddick , tu sa iti bagi toata sticla, nu numai paharul... ;)
{JM}Alex Lifetaker Posted June 23, 2005 Posted June 23, 2005 Lasa ca ii da prince un shut in poponetz si ii sparge sticla :D
Ahilosu Posted June 23, 2005 Posted June 23, 2005 that was good... no?? :) bine ca nu ai dat capacitate la engleza :whistle: :whistle:
MontBlank Posted June 23, 2005 Author Posted June 23, 2005 bine ca nu ai dat capacitate la engleza :whistle: :whistle: Humor !!! :clap: :clap: :clap:
Ahilosu Posted June 23, 2005 Posted June 23, 2005 guess who's back...back again... :D (vai ce thread plin de offtopic...like in the old times... )
LuCiFeR Posted June 23, 2005 Posted June 23, 2005 E plina lumea de ciudati :jumplaugh: :jumplaugh: ..cat de inapt sa fii sa faci asa ceva? nici beat nu cred ca ai fi in stare :blink: :blink: .....bine ca nu si-a bagat un tap de Gambrinus OMG :blink: