Jump to content
strepsils plus

foamea de xp

Recommended Posts

Guest master_dutsu
Posted

mai bine iesiti la o cola .Uitati-va ce vreme faina e:))

"Ii fain la oras" =))

Guest Slymy
Posted

Umm Invisible, nu stiu ce treaba are MUServer cu hackingul. :)

Posted

Mare hacker si Slym asta Imagine IPB (nu am putut sa ma abtin, e la moda vad..:) )

http://img98.imageshack.us/img98/3104/hackerfa9.jpg

hex main.exe, nabster :))

hacker nehacker sa stii si tu ca pe srv mu anti-linkmania au jucat ffff multi de pe linkmania si a fost aproape bugless, si o versiune destul de noua.. nu mai stiu cat de noua era. Ori aici exista din plin resursele dar totusi nu se face nimic; eu zic ca e mai grav asa. asta 1 la mana.

2 la mana. hacker nu inseaman sa spargi parole cu brute-force sau mai stiu eu ce. hacker inseamna sa stii sa furi parole si de la oameni. mai studiaza fenomenul. hacker nu inseamna sa stii sa faci un srv de mu.

jucatorii de joaca aici sunt in mare parte NOOBI, ei habar n-au ca exista versiuni mai noi (sunt copii < 15 an). Iar cei care joaca deja de macar un db, nu pleaca ptr ca au fff multi prieteni; asta e tot ce-i tine aici. S-a legat aici o comunitate super faina... de asta e cam greu sa migreze cate 200-300 de jucatori deodata pe alt server (ca servere mult mai bune ca link se gasesc la orice pas ;) ).

Posted

Mare hacker si Slym asta Imagine IPB (nu am putut sa ma abtin, e la moda vad..:) )

http://img98.imageshack.us/img98/3104/hackerfa9.jpg

hex main.exe, nabster :))

In fiecare luna, topicuri pe aceeasi tema, cu ocazia asta intreb initiatorii topicurilor de acest gen :"De ce va mai bateti capul? "

Cele mai patetice topicuri sunt cele cu " Vand tot, ma las" si trecand peste intrebarea logica "ce ...face cu jwls daca se lasa?" nu pot vedea decat un prilej de a isi arata "maretia" dintr-un joc...patetic (si jocul si el..) pentru ca in final sa spuna "Nu mai vand nimic, ma reapuc" :))

Linkmania e facuta de oamenii care pierd timpul pe ea, daca extrapolam si generalizam, daca linkmania sucks la un speed check al utilizatorilor sai ar aparea eroarea BRAIN BUG : NOT FOUND! so..

Daca linkmania e varza, toti care pierdem timpul pe aici suntem varza ori numai o parte din linkmania e varza si este de datoria noastra sa indepartam uscaciunile

Acum depinde cine trage concluziile ..

ee penibil oO

Posted

@ spiky ai dreptate ...

da` asta e.. iei d/c injuri putin , poate un pic mai mult si o iei de la capat!:P

ce sa ii faci ... n`ai incotro

Posted

crezi ca eu e ca tine? :rofl1: dak stai si te gandesti aia care dau d/c acuma nu face de cat sa moara de ras de astia care pierde spoturi si vine pe forum si moare de ciuda si se injura si una si alta....tu fiind un pusti cordit care te afli printre ei =)))

sam daca si tu mai stii sa faci un hack eu sunt angajat la NASA, intai invata sa scrii corect gramatical apoi sa te dai mare "hacker", ati gasit si voi un hack pe net si acum va dati mari staruri de cinema, daca erati oameni cu capul pe umeri paraseati server'ul, nu stateati sa faceti atata caz din moment ce nu va place vers, exp, bla bla

PS: daca si voi dati dovada de maturitate prin d/c'urile zilnice atunci eu nu stiu ce inseamna acel cuvant #-o

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...