the_first Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 Da. PS:Eram doar ironic la ce-i care isi fac topicuri ca se lasa de MU . Chiar credeti ca intereseaza pe cineva ca va da-ti voi 99 Cand am sa ma las de jocu asta nici de cum nu am sa imi fac topic ca ma retrag , sa sa imi dau 99 DOH oO ee caterinca )
NoSmoke Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 atata am sa va spun ca ma retrag :) bft la toti. Plec la munca in India BonitoMG OUT crezi ca intereseaza pe cineva de pe link ca te lasi tu ? :blink: altora chiar le pare bn ....eu nu inteleg navetsi cred ce face cum sa facetsi posturi si hai sa facetsi si voi post la diverse ma las de mu/adio/pa linkmania auzi motiv plec in india vb lu bunny jungleboy vezi sa nu mananci prea multe banane ce maimutsa ai fost si ce cimpanzeu ai ajuns #-o mai luatsiva mah careva de el sa mai dea raspunsuri sa faca posturi baiatu
Guest IoNonDiMeNtiCo Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 Nush cine esti,cat ai jucat,cu cine ai stat in guild,sau cat de cunoscut esti,dar iti spun succes in continuare.Oricum iti promit ca iti fac legatura cu Andreea,daca ai fost tradat pot sa vb si cu Ernest poate rezolvam ceva. :D
Guest n00bletzel Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 Waw cata lumea periculoasa avem aici Bft in india bonito la cules castraveti cu ..... Ps:Jos cenzura :rofl1:
NoSmoke Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 PS: From DefilerS guild sa nil vezi bn si aici si-n INDIA
YoDMXu Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 Ce spun eu si ce intelegi tu )) SWAt2000 este unul dintre cel mai buni tovarasi a mei .Ce credeai ca ma duc sa il bat ca a facut pk pe mine ) PS:Ma gasesti in Madrid :) daca vrei sa ne intanlim Asta cu scrisu ai dreptate , nu prea le am cu romana . Macar ma straduiesc :D Din ce neam de uter provii?
[DezZza] Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 Nush cine esti,cat ai jucat,cu cine ai stat in guild,sau cat de cunoscut esti,dar iti spun succes in continuare. Oricum iti promit ca iti fac legatura cu Andreea,daca ai fost tradat pot sa vb si cu Ernest poate rezolvam ceva. :D du'te draq k nu esti sanatos
bunny Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 frate nu si tu :crybaby: :crybaby: A plecat si te-a lasat singur? :crybaby: :crybaby: :crybaby: Stai linistit mai sunt destui ca voi, n-ai ramas singur. :lol:
Guest swatALEX Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 crezi ca intereseaza pe cineva de pe link ca te lasi tu ? :blink: altora chiar le pare bn ....eu nu inteleg navetsi cred ce face cum sa facetsi posturi si hai sa facetsi si voi post la diverse ma las de mu/adio/pa linkmania auzi motiv plec in india vb lu bunny jungleboy vezi sa nu mananci prea multe banane ce maimutsa ai fost si ce cimpanzeu ai ajuns #-o mai luatsiva mah careva de el sa mai dea raspunsuri sa faca posturi baiatu Ma pokemon ieri a fost joi ? ups se pare ca da , ma lingaule ti-am dat rr-urile si acuma te ridici cu pretentii , care cereai party plz plz prin guilda , upc-istule tu cu donald19 si donald20 (3 frati de belea ) Nush cine esti,cat ai jucat,cu cine ai stat in guild,sau cat de cunoscut esti,dar iti spun succes in continuare. Oricum iti promit ca iti fac legatura cu Andreea,daca ai fost tradat pot sa vb si cu Ernest poate rezolvam ceva. :D , :dooh: Pai daca nu stii cine sunt pentru ce ai mai postat ? nu puteai sa stai in banca ta ? Din ce neam de uter provii? Oo PS : bunny tu inca esti suparat ca ai luat 10 zile , lasa ma noi sa fim sanatosi.
Guest Birdy'sEvilTwin Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 atata am sa va spun ca ma retrag :) bft la toti.Plec la munca in IndiaBonitoMG OUTcine ma tu ? tu ma ? :lol: sclav umil ^_^
Glau Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 atata am sa va spun ca ma retrag :) bft la toti.Plec la munca in IndiaBonitoMG OUTNoroc :tiphat:
NoSmoke Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 Ma pokemon ieri a fost joi ? ups se pare ca da , ma lingaule ti-am dat rr-urile si acuma te ridici cu pretentii , care cereai party plz plz prin guilda , upc-istule tu cu donald19 si donald20 (3 frati de belea ) bah nubete cand jucam eu mu tu bateai cu lingura in geam nu zi ca tu miai dat rr-urile ca tu nu miai dat 1 rr mie ma ajutat cine ma ajutat dar cu sigurantsa nu tu sji nu zi tu mie de pt plzz ca nu am zis eu nici o data asa ceva dak am zis la misto asta e una dar tu si cu pysti luatsiva de mana amn2 voi cand suntetsi atacatsi spunetsi numai magarii PS:ia sji mai umbla cu meseria ta da d/c sji fa dupe ca alceva nu stii sa faci noroc ca nu am facut print sa vada tot forumu cei de pielea ta
ALEX_ALEXANDRU89 Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 Ma cand jucai tu mu eu nu aveam calculator .Daca nu eu cu pysti si gix atunci cine ti-a dat primele 2 rr-uri? Asta cu dupele si d/c chiar ma amuza ) , pacat ca nu ai facut print