Guest swatALEX Posted April 3, 2008 Share Posted April 3, 2008 atata am sa va spun ca ma retrag :) bft la toti.Plec la munca in IndiaBonitoMG OUT Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demonica Posted April 3, 2008 Share Posted April 3, 2008 bonitooooo nu pleca bonitooo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucian Posted April 3, 2008 Share Posted April 3, 2008 pax Link to comment Share on other sites More sharing options...
YoDMXu Posted April 3, 2008 Share Posted April 3, 2008 te echo de menos Link to comment Share on other sites More sharing options...
SWAt2000 Posted April 3, 2008 Share Posted April 3, 2008 atata am sa va spun ca ma retrag :) bft la toti. Plec la munca in India BonitoMG OUT tu si munca........eu si mu.. daca ziceai ca veneai inapoi te mai credeam dar asa...no way -_- Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest pfff iar postez Posted April 3, 2008 Share Posted April 3, 2008 dai 99 nu te uita.... :violent: Link to comment Share on other sites More sharing options...
YoDMXu Posted April 3, 2008 Share Posted April 3, 2008 dai 99 nu te uita.... :violent: lol ce nik ...original :rofl1: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest swatALEX Posted April 3, 2008 Share Posted April 3, 2008 tu si munca........eu si mu.. daca ziceai ca veneai inapoi te mai credeam dar asa...no way -_- :crazy: Cristi cand vin in romania nu am sa iti spun , va iau prin surprindere ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
bunny Posted April 3, 2008 Share Posted April 3, 2008 PA )))))))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest swatALEX Posted April 3, 2008 Share Posted April 3, 2008 STAI PARCAT bunny :D M-am gandit mai bine nu ma mai retrag ))) )) )) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest pfff iar postez Posted April 3, 2008 Share Posted April 3, 2008 STAI PARCAT bunny :D M-am gandit mai bine nu ma mai retrag ))) )) )) dai 99 ma nu fi prost :sef: :rofl1: Link to comment Share on other sites More sharing options...
bunny Posted April 3, 2008 Share Posted April 3, 2008 Ti-au oferit bastinasii din India internet prin liane? Jungleboy. :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cristian Posted April 3, 2008 Share Posted April 3, 2008 Pana la urma te mai retragi sau nu ? :crazy: Cristi cand vin in romania nu am sa iti spun , va iau prin surprindere ) da sa nu ne bati tare te rugam Ps : eu sunt inca in Spania , hai sa ma arzi :rofl1: Ps2 : daca nu pui o poza cu tine sa iti arati muschii , nu rezolvi nimic :nanana: Asta sunt eu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest swatALEX Posted April 3, 2008 Share Posted April 3, 2008 Da. PS:Eram doar ironic la ce-i care isi fac topicuri ca se lasa de MU . Chiar credeti ca intereseaza pe cineva ca va da-ti voi 99 Cand am sa ma las de jocu asta nici de cum nu am sa imi fac topic ca ma retrag , sa sa imi dau 99 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cristian Posted April 3, 2008 Share Posted April 3, 2008 Da. PS:Eram doar ironic la ce-i care isi fac topicuri ca se lasa de MU . Chiar credeti ca intereseaza pe cineva ca va da-ti voi 99 Cand am sa ma las de jocu asta nici de cum nu am sa imi fac topic ca ma retrag , sa sa imi dau 99 Dc te retragi ? Te-ai plictisit de mu , sau te duci la munca / scoala ceva ? @ Hai cu poza :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
bunny Posted April 3, 2008 Share Posted April 3, 2008 (edited) Da. PS:Eram doar ironic la ce-i care isi fac topicuri ca se lasa de MU . Chiar credeti ca intereseaza pe cineva ca va da-ti voi 99 Cand am sa ma las de jocu asta nici de cum nu am sa imi fac topic ca ma retrag , sa sa imi dau 99 ) Stii cat de mult ne intereseaza? Fir-as al dracu' inca unu care nu stie sa scrie. ce-i, da-ti. Edited April 3, 2008 by bunny Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest pfff iar postez Posted April 3, 2008 Share Posted April 3, 2008 ) Stii cat de mult ne intereseaza? Fir-as al dracu' inca unu care nu stie sa scrie. ce-i, da-ti. ma tu dak stie sa vorbesti asa bine romaneste dute fate profesor aici fiekre vorbeste cum vrea poate unu nu a facut scoala poate unu are 10 facultati vii tu si zici la altii ca nu stie sa vorbeste cine esti ma? un nimeni esti asta esti esti din aia tare`n gura dupa calculator care dak iese afara te ioa vantu pe sus..lasa oameni sa vorbeste cum stie fiekre nu critica tu, zdreamto :sef: :sef: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest swatALEX Posted April 3, 2008 Share Posted April 3, 2008 Dc te retragi ? Te-ai plictisit de mu , sau te duci la munca / scoala ceva ? @ Hai cu poza :lol: Ce spun eu si ce intelegi tu )) SWAt2000 este unul dintre cel mai buni tovarasi a mei .Ce credeai ca ma duc sa il bat ca a facut pk pe mine ) PS:Ma gasesti in Madrid :) daca vrei sa ne intanlim ) Stii cat de mult ne intereseaza? Fir-as al dracu' inca unu care nu stie sa scrie. ce-i, da-ti. Asta cu scrisu ai dreptate , nu prea le am cu romana . Macar ma straduiesc :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
bunny Posted April 3, 2008 Share Posted April 3, 2008 Inca unu. Pai mah fiul lui Dumnezeu nici limba materna sa nu ti-o stii? Tu cum comunici? Prin semne? Vorba lui Lapusneanu "prosti, da multi" Link to comment Share on other sites More sharing options...
DenY Posted April 3, 2008 Share Posted April 3, 2008 ma tu dak stie sa vorbesti asa bine romaneste dute fate profesor aici fiekre vorbeste cum vrea poate unu nu a facut scoala poate unu are 10 facultati vii tu si zici la altii ca nu stie sa vorbeste cine esti ma? un nimeni esti asta esti esti din aia tare`n gura dupa calculator care dak iese afara te ioa vantu pe sus..lasa oameni sa vorbeste cum stie fiekre nu critica tu, zdreamto :sef: :sef:iar tu te ascunzi in spatele unui user nou . . . baiat smecher ot: bft Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest swatALEX Posted April 3, 2008 Share Posted April 3, 2008 Inca unu. Pai mah fiul lui Dumnezeu nici limba materna sa nu ti-o stii? Tu cum comunici? Prin semne? Vorba lui Lapusneanu "prosti, da multi" Ce sa facem nu sunt singurul , nu la toata lumea le place cartea :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest pfff iar postez Posted April 3, 2008 Share Posted April 3, 2008 iar tu te ascunzi in spatele unui user nou . . . baiat smecher ot: bftnu am vechi ca stau si fac la 2 zile altu... @si ziceti si mie dak unu nu stie sa scrie bine si corect cu virgule cum scrie toti fraieri din aia cu capu mare cu ce va deranjeaza pe voi? pai voi astia care sciticati pe altu ca nu stie sa scrie..sunteti niste retardati ma care stie sa scrie cu virgule cu alea alea..ca nu sta un om normal sa iti scrie tie cu virgule si ce vrei dak nu e debil mintal ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
DenY Posted April 3, 2008 Share Posted April 3, 2008 nu am vechi ca stau si fac la 2 zile altu... @si ziceti si mie dak unu nu stie sa scrie bine si corect cu virgule cum scrie toti fraieri din aia cu capu mare cu ce va deranjeaza pe voi? pai voi astia care sciticati pe altu ca nu stie sa scrie..sunteti niste retardati ma care stie sa scrie cu virgule cu alea alea..ca nu sta un om normal sa iti scrie tie cu virgule si ce vrei dak nu e debil mintal ;)pai daca nici limba materna nu o stii, imi dau seama din cuvintele pe care le folosesti ca nu ai mai mult de 14 ani . . . in loc sa fii ascultator si sa te pui si tu putin pe carte stai si jicnesti in stanga si`n dreapta . . . Si de cand cei care scriu normal si bine sunt " FRAIERI si RETARDATI " ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest swatALEX Posted April 3, 2008 Share Posted April 3, 2008 pai daca nici limba materna nu o stii, imi dau seama din cuvintele pe care le folosesti ca nu ai mai mult de 14 ani . . . in loc sa fii ascultator si sa te pui si tu putin pe carte stai si jicnesti in stanga si`n dreapta . . . Si de cand cei care scriu normal si bine sunt " FRAIERI si RETARDATI " ? :crazy: uite unde statea Domnul Profesor Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest pfff iar postez Posted April 3, 2008 Share Posted April 3, 2008 pai daca nici limba materna nu o stii, imi dau seama din cuvintele pe care le folosesti ca nu ai mai mult de 14 ani . . . in loc sa fii ascultator si sa te pui si tu putin pe carte stai si jicnesti in stanga si`n dreapta . . . Si de cand cei care scriu normal si bine sunt " FRAIERI si RETARDATI " ?dintotdeauna...arata`mi tu un om normal care e normal nu debil mintal care sta sa scrie corect orice cuvant orice virgulita...si vezi ca si tu esti cam ANALfabet nu se scrie "jicnesti" se scrie jignesti...si mai vb de altii..... Link to comment Share on other sites More sharing options...