Jump to content
iLoveCalifornia

Salvati animalele !

Recommended Posts

Posted

uite-i coae ce mandri sunt ei luale-as tot neamul la o serie cum a luat carnatul ala pe bietul caine ... se crede barbat ... de ce kkt nu prind si eu pe unu` cand face asa ceva ... nu ai ce sa faci cu asa ratati decat sa le aplici acelasi tratament ...

Posted

ce poti sa zici . cei care au filmat sunt niste idioti , ce sa mai zici de kinderu ala care da in caine . ratati frate

voted

Posted

Niste copii labili psihic, si mai ales cand o aud pe p**da aia cu rade imi vine sa-i scot dintii cu patentu' ... abia astept sa se infiinteze sediile de Protectie a Animalelor ca ma si angajez ...

Nu stiu daca va mai aduceti aminte de cazul acela cand 4 indivizi au omorat o pisica intr-o scara ... a aratat si la ProTV ... am vazut 2 filmulete pe youtube cum unul dintre cei 4, alias Carbit, a fost batut in tramvai de unii, de 2 ori ...

Revin cu un edit daca mai gasesc filmele ...

VOTED !

Posted

doamne fereste ce prosti pot sa fie .. ce naiba le`a facut acel caine ca sa de`a asa in el ? :( ..

VOTAT ! si o sa mai votez de 12352425342 ori daca este nevoie

Posted

** **-** *** ****** ** ****, ****-* ** **** ** ******* ******. ****** ************* ***** ** ***** **** ******.

Cica sa nu-i bati... ** ****** *** ** ***********. Asta e dovada vie ca omul poate trai fara creier.

Voted

Posted

Au fost cazuri si mai rele.Dupa mine i-as da inchisoare pe viata cu toate ca nu ar fi indeajuns.

Voted

Posted

dupa accent is din ardeal :error:

handicapati ... cum sa razi si sa nu faci nik la asa ceva...

Mda...si acei cretini care au torturat o pisica anul trecut au fost din Bacau...de parca asta conteaza :rofl1:

Campania ar fi trebuit renumita in urmatorul fel: - Salvati lumea aceasta plina de cretini, imbecili si teribilisti!

Cat despre filmulet...o noua dovada ca exista viata si dupa moarte cerebrala!

Posted

sa mai adaug ceva` la tipa aia care a murit pe strada lovita de masina nu se face asa mare tantam, :)) interesant cum ne pasa mai mult de un caine decat de o finta umana .

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...