galklyfe Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 Eu cred ca au un succes asa de mare deoarece iti inpune dorinta de a deveni cel mai tare etc.Pana la un anumit punct ca apoi daca devii ca , chinezii sa mori in fata WoW-ului de exemplu iar este rau.
Shade Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 De ce credeti ca in ultimul timp ..ca sa nu zic ultimii ani cel mai de succes tip de joc se bazeaza pe masive multiplayer online thingie...? Cum au ajuns atat de populare jocurile de acest gen?>pentru a raspunde la intrebarea asta trebuie sa te intrebi de ce e mirc-ul asa de popular.Eu omor ceva -> boring pana la urma.Eu omor ceva cu inca 4 oameni actionand ca o echipa si comunicand intre noi -> never gets old.Si mai sunt muuuulte motive pentru care mmo-urile au atata succes, dar majoritatea se invart pe langa faptul ca nu esti singur.MMO = mirc + multiplayer.Mirc = obsedantmultiplayer = obsedantmirc + multiplayer = succesVi se pare ciudat? :)simplu.asta cred si eu. inca nu am jucat asa ceva pana acum, nici nu cred ca o sa ma apuc vreodata.In alte cuvinte "habar n-am dar imi dau cu parerea". Tu cred ca te incadrezi in genul oamenilor alora de la tara care cred ca lumina electrica e lucrul diavolului.viata sociala la pamant (lipsa de amici si activitati zilnice)Chiar foarte putini, de fapt. Majoritatea joaca mmo-uri pentru ca sunt obsedati de a cunoaste/interactiona cu alti oameni. Genul asta de oameni e imposibil sa n-aiba amici irl.