Jump to content
HipnotykBoy

Un bărbat însărcinat în cinci luni

Recommended Posts

Posted

Nigga whaaat ?? :| nu mi se pare deloc ceva normal. ar trebui impuscat :/ .

de ce impuscat? e dreptul fiecaruia sa isi decida soarta, ciudat e ca i-a reusit faza :D

Posted

Am trait sa o vad si p-asta :blink: God, chiar ca ar trebui impuscat #-o Nici Dumnezeu nu se astepta la asta :)) "mami,inainte de culcare sa-ti spui rugaciunea" :blink: - asa o sa-i spuna mai tarziu #-o

Posted

unii oameni pur si simplu nu pot accepta lucrurile care nu sunt firesti.. nici eu nu pot.. poate ca asta e

te deruteaza titlul, e 100% fireasca treaba. o femeie care naste, nimic mai mult.

Posted

ma refeream in general.. operatia de schimb de sex si alte tampenii (homosexualii de exemplu..)

yep, nici eu nu sunt de acord cu asta. mai ales cu homosexuali, sunt homofob, as vrea sa arda...dar na, e alegerea lor :|

dar la faza cu sarcina n-ai de ce sa zici ceva de rau, e perfect normal, din punctul meu de vedere.

Posted

yep, nici eu nu sunt de acord cu asta. mai ales cu homosexuali, sunt homofob, as vrea sa arda...dar na, e alegerea lor 22.gif

dar la faza cu sarcina n-ai de ce sa zici ceva de rau, e perfect normal, din punctul meu de vedere.

ce ti se pare normal?asa ceva?barbat insarcinat? :rofl1: alt freak :rofl1: poate sunteti frati ma =)))

Posted

' date='Mar 31 2008, 00:22' post='2685197']

ce ti se pare normal?asa ceva?barbat insarcinat? :rofl1: alt freak :rofl1: poate sunteti frati ma =)))

mai citeste o data ce a scris luci mai sus si nu mai rade ca b**..

si nu inteleg de ce trebuie sa razi de unul care da o explicatie concreta atunci cand tu iti dai cu parerea.. asta se numeste ca esti boot

Posted

' date='Mar 31 2008, 00:22' post='2685197']

tu baiete poti sa te dai cu capul de calorifer, cat de inteligent esti ne-ai dovedit deja pe la sectiunea mu online, nu e nevoie sa strici integritatea restului comunitatii. si scoate poza cu taica-tu de la avatar.

ma ataci, te atac :)

Posted

cum ii explici copilului faza cu barza???... poate-l pacalesti..pana prin clasa a 8-a :) dar de acolo.... ii impusca pe ei si el se sinucide dandu-si seama de pata asupra umanitatii ce o reprezinta.

Ce bolnavii sunteti majoritatea....Mai ales tu ^^

E un sacrificiu facut din dragoste,prea putine ramase in lumea asta.Si daca e posibil sa dea nastere unui copil care sa fie sange din sangele lui unde e problema?

Multii ce ati postat aici meritati palme

Posted

Ce bolnavii sunteti majoritatea....Mai ales tu ^^

E un sacrificiu facut din dragoste,prea putine ramase in lumea asta.Si daca e posibil sa dea nastere unui copil care sa fie sange din sangele lui unde e problema?

Multii ce ati postat aici meritati palme

de ce mai? pentru ca nu suportam homosexualitatea? erm citeste si tu mai sus si ai sa-ti dai seama ca "barbatul" ala defapt e o femeie, care ulterior si-a schimbat sexul si apoi s-a casatorit cu o femeie.. iara cand a aflat ca aceasta nu poate naste, s-a gandit sa nasca el (.. sau ea.. sau ma rog ce o fi).. deci in concluzie e o femeie insarcinata casatorita cu o alta femeie.. unde e atata dragoste? mie mi se par chiar oameni deplasati.. si mai ales.. zi-mi si mie unde e sacrificiul? eu cred ca acel copil in sine este sacrificiul.. doar gandeste-te ce educatie poate primi de la ei..

ps: stiu ca majoritatea gandesc ca nu e ceva negativ infierea unui copil de o familie de gay.. dar doar.. think: atunci cand el ii are acasa pe john si daniel cum mai poate el iubi o femeie? cum mai poate gandi ca un om relativ normal?.. poate ca e doar parerea mea strict persoanala.. dar lumea asta se duce de rapa..

Posted

de ce mai? pentru ca nu suportam homosexualitatea? erm citeste si tu mai sus si ai sa-ti dai seama ca "barbatul" ala defapt e o femeie, care ulterior si-a schimbat sexul si apoi s-a casatorit cu o femeie.. iara cand a aflat ca aceasta nu poate naste, s-a gandit sa nasca el (.. sau ea.. sau ma rog ce o fi).. deci in concluzie e o femeie insarcinata casatorita cu o alta femeie.. unde e atata dragoste? mie mi se par chiar oameni deplasati.. si mai ales.. zi-mi si mie unde e sacrificiul? eu cred ca acel copil in sine este sacrificiul.. doar gandeste-te ce educatie poate primi de la ei..

ps: stiu ca majoritatea gandesc ca nu e ceva negativ infierea unui copil de o familie de gay.. dar doar.. think: atunci cand el ii are acasa pe john si daniel cum mai poate el iubi o femeie? cum mai poate gandi ca un om relativ normal?.. poate ca e doar parerea mea strict persoanala.. dar lumea asta se duce de rapa..

Am citit tot,daia am spus ce am spus..Homo(parca e folosit pt un barbat ce se freaca cu un barbat) iar Lesbi (pt o femeie ce se freaca cu o femeie)Nuj cati ani,dar habar nu ai ce inseamna dragoste,cum adik "unde atata dragoste?"Acel copil e un dar nu e un sacrificiu.Cum adik familie de gay?Cand tot tu spui ca sunt femei adik lesbiene...Dohh,fiule invata sa nu te mai contrazici singur in ce afirmi....

Nici eu nu suport jumatatea de oameni fara cap,suflet si un pic nazisti ce au postat aici,dar asta nu imi da dreptu sa le doresc moartea.

Unii dintre voi spuneau ceva de Dumnezeu,dohh de cat timp nu ati mai vizitat voi biserica?Cat de mult credeti in Dumnezeu?De ce cand e vorba de o treaba mai stranie va folositi repede o dati in credinta dar in schimb prea putin va pasioneaza.Lu Dumnezeu nu ia-r fii placut ca femeile sa isi faca operatii estetice,sa isi puna silicoane,sa se arda pe la toate colturile dar in schimb voua/noua ne place,lor de ce nu le doriti moartea sau stiu eu ce va mai trece prin cap.Poate se simt baietii

In fine,aia macar vor sa fie fericiti si voi tot pe ei ii persecutati doar pt ca sunt diferiti.In schimb oamenii care provoaca rau in masa nu ii privim asa urat ba chiar ne amuzam uneori..Hai fiti seriosii

Posted

eu obisnuiesc sa folosesc un termen pentru o masa de oameni de asta nu am zis lesbi si gay, ci homosexuali.. si de obicei cand se da un exemplu se da la genul masculin, nu feminin.. asa am facut si eu..

Nuj cati ani,dar habar nu ai ce inseamna dragoste,cum adik "unde atata dragoste?"Acel copil e un dar nu e un sacrificiu.

fac 17ani pe 28mai.. si eu ma refeream la ce viata o sa duca copilul ala.. si am zis ca el in sinea-si este un sacrificiu.. si viata lui este sacrificata pentru nimic.. doar pentru placerea a doua lesbi (daca vrei sa folosesc termenul asta) si pentru `dragostea` lor

"Nici eu nu suport jumatatea de oameni fara cap,suflet si un pic nazisti ce au postat aici,dar asta nu imi da dreptu sa le doresc moartea."

ai dreptate.. dar nu toti gandesc ca tine mai..

"In fine,aia macar vor sa fie fericiti si voi tot pe ei ii persecutati doar pt ca sunt diferiti."

doar pentru ca sunt impotriva firii oamenilor

si legat de gay.. nu numai ca is ei dereglati.. pe mn nu ma doare ce fac ei in casa lor.. dar sa nu faca parade.. sa nu incerce sa atraga si pe altii dupa ei.. si mai ales sa nu ceara dreptul de a se casatori, de a infia copii.. asta deja intrece orice limita..

Posted

cu homosexuali toti aveti ceva impotriva da cand vine vorba de lesbiene nu mai zice nimeni nimic :> oare dc :>

p.s nu vreau reply la ce am scris da fiecare face ce vrea nu trebuie sa ii judecati voi ;)

Posted

cu homosexuali toti aveti ceva impotriva da cand vine vorba de lesbiene nu mai zice nimeni nimic :> oare dc :>

Ehh...:wub:

In legatura cu stirea no comm...deoarece daca mi-as scrie parerea ar insemna suspend :dooh: ...pff,gay ...mi-e scarba :|

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...