Jump to content
HipnotykBoy

Un bărbat însărcinat în cinci luni

Recommended Posts

Thomas Beatie, un transexual american căsătorit cu o femeie, a decis să recurgă la inseminare artificială pentru a avea un copil şi, acum, susţine că este însărcinat în cinci luni, relatează, în ediţia de miercuri, advocate.com.

Thomas Beatie şi soţia sa, Nancy, sunt, pentru toţi cei care îi cunosc, un cuplu normal.

Thomas este transexual şi s-a căsătorit legal cu soţia sa, nefiind nevoit să recurgă la sterilizare pentru că legea nu a considerat căsătoria dintre cei doi drept una între persoane de acelaşi sex.

În urmă cu zece ani, cuplul a decis să aibă un copil, dar Nancy, care a suferit o operaţie complicată acum 20 de ani, nu poate să rămână însărcinată. Thomas a decis să renunţe, astfel, la injecţiile bilunare cu testosteron şi să poarte copilul el însuşi.

Ideea celor doi a fost respinsă atât de doctori, cât şi de prieteni şi familie, dar, după consultarea a nouă medici, cuplul a decis să recurgă la o bancă de spermă şi să efectueze inseminarea la ei acasă.

Iniţial, Thomas a rămas însărcinat cu tripleţi, dar sarcina a suferit complicaţii şi ar fi pus în pericol atât viaţa lui, cât şi pe cea a copiilor. În urma unei intervenţii chirurgicale, el a pierdut copiii.

Cei doi nu au renunţat însă şi Thomas a rămas, din nou, însărcinat, de aceasta dată cu un singur copil şi fără apariţia altor complicaţii. Fetiţa cuplului urmează să se nască pe 3 iulie 2008.

Beatie se declară foarte mândru şi fericit de sarcina sa, susţinând că acest lucru nu înseamnă că nu se mai simte bărbat.

Majoritatea cunoscuţilor nu ştiu despre sarcina lui Thomas, dar acesta crede că oamenii vor trebui să accepte evenimentul ca pe ceva normal.

Sursa : MediaFax

Link to comment

i've seen it all .. now i can die 22.gif

o sa mi fie dor de tine :crybaby:

Pana nu vad, nu cred si gata !!!! :D

Beatie se declară foarte mândru şi fericit de sarcina sa, susţinând că acest lucru nu înseamnă că nu se mai simte bărbat.

da da, si maimutza ?:))

Link to comment

imi amintesc cand relata profu de romana ceva din marin preda.. cum ca unul din satul sau natal se dusese la bucuresti la o gradina zoo si vazuse o girafa.. si tot a stat ala ore in sir si s-a uitat la ea.. si seara cand trebuia sa plece.. l-a intrebat pe ingrijitor: "calul asta nu exista nu?" .. adica mintea lui nu putea sa perceapa un animal asemenea girafei.. asa nici mintea mea nu poate percepe stirea asta.. deci am ramas :blink:

Link to comment

Deci frate,cum sa-ti schimbi sexu' dak sotia ta nu poate avea copii ?! Asa de mult e indragostit de ea?! :blink:

el initial a fost femeie

Americanul care a suferit o operatie de schimbare de sex, la origine fiind femeie, sustine ca din momentul in care a decis ca vrea sa aiba un copil, a incetat sa mai urmeze tratamentul cu injectii cu testosteron
iar nevasta sa,
Nancy nu poate avea copii.
dar el si-a pastrat organele de reproducere naturale...

fi atent la ce citesti... esti ca el :))

Link to comment
Guest Bell@

deci a fost femeie si a devenit barbat..si din aceasta cauza el a putut ramane insarcinat..a incetat injectiile alea..oricum ciudat rau

Link to comment
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...