Stef Posted March 27, 2008 Posted March 27, 2008 pai ii taie penisul :lol: nu normal ca prin cezariana dar nu cred ca va reusi omg
RaifalM3n Posted March 27, 2008 Posted March 27, 2008 mah daca a fost femeie` ...acu e barbat , cred ca tot vagin are .
Razvan Posted March 27, 2008 Posted March 27, 2008 deci sa mor eu daca mai inteleg ceva^^ Bella my love sa-mi explici pe mess si mie cum sta treaba cu asta.. damn ce chestii mai auzi^^
ShoX Posted March 27, 2008 Posted March 27, 2008 Fel si fel de oameni :blink: PS Stirea e adevarat a aratat azi noapte pe pro tv. :crazy:
menace Posted March 27, 2008 Posted March 27, 2008 Deci, daca tine sarcina pana la capat , cum va naste ? Ma gandesc ca cu cezariana.. :blink:
IceMan Posted March 27, 2008 Posted March 27, 2008 Se vede că majoritatea dintre voi ați postat doar pentru un post în plus ...Citiți cu atenție ȘTIREA (nu doar titlul). Practic e un cuplu de lesbiene căsătorite între ele, dar una din ele este "transexual", adică și-a schimbat sexul. Din moment ce și-a păstrat organele de reproducere naturale, normal că poate naște ...
[k1ll] Posted March 27, 2008 Posted March 27, 2008 Doamne ce viata o sa aiba copilu` Am vazut stirea asta si pe PRO TV park :blink:
Sensini Posted March 27, 2008 Posted March 27, 2008 cred ca 70% din cei care au postat nu au inteles nimic. e vorba de un cuplu de lesbience, dintre care una (care mai nou e unul, spunandu-si thomas) a recurs la o banca de sperma pt a ramane insarcinata. pur si simplu e o femeie (care arata precum un barbat) care va avea un copil...nu mi se pare cine stie ce chestie, dar ma rog...
gexy Posted March 27, 2008 Posted March 27, 2008 Asta da stire amuzanta 2 sa se casatoreasca dupa sa faca un copil............ma rog asa ceva apare pe zi ce trece din ce in ce mai mult. Lumea se schimba :> ^:^)^
Lucian Posted March 27, 2008 Posted March 27, 2008 La inceput am zis ca stirea e luata de pe un site fantoma, dar de pe MediaFax ...chiar asa e ? :o eu unul nu cred pentru ca barbatul nu are "tot ce ii trebuie" pt a aduce pe lume un copil... Cica ceva normal :rofl1: Lui ii se pare normal k un barbat sa nasca ? Jezus ... Yeey i can have a baby now ... omg lumea asta se duce de rapa doamneeee Deci frate,cum sa-ti schimbi sexu' dak sotia ta nu poate avea copii ?! Asa de mult e indragostit de ea?! :blink: n-ati inteles, initial a fost femeie, dar a vrut sa devina barbat si a inceput operatiile necesare. din moment ce nu putea avea copil sotia lui/ei (naiba stie ce mai e), s-a gandit sa poarte el/ea copilul. dupa cum a spus si vinsanity (inca nu m-am obisnuit cu noul nick :lol:), genetic e posibil, fiindca a fost candva femeie...
FeNo Posted March 28, 2008 Posted March 28, 2008 Thomas Beatie, un transexual american căsătorit cu o femeie, a decis să recurgă la inseminare artificială pentru a avea un copil şi, acum, susţine că este însărcinat în cinci luni, relatează, în ediţia de miercuri, advocate.com.Thomas Beatie şi soţia sa, Nancy, sunt, pentru toţi cei care îi cunosc, un cuplu normal.Thomas este transexual şi s-a căsătorit legal cu soţia sa, nefiind nevoit să recurgă la sterilizare pentru că legea nu a considerat căsătoria dintre cei doi drept una între persoane de acelaşi sex.În urmă cu zece ani, cuplul a decis să aibă un copil, dar Nancy, care a suferit o operaţie complicată acum 20 de ani, nu poate să rămână însărcinată. Thomas a decis să renunţe, astfel, la injecţiile bilunare cu testosteron şi să poarte copilul el însuşi.Ideea celor doi a fost respinsă atât de doctori, cât şi de prieteni şi familie, dar, după consultarea a nouă medici, cuplul a decis să recurgă la o bancă de spermă şi să efectueze inseminarea la ei acasă.Iniţial, Thomas a rămas însărcinat cu tripleţi, dar sarcina a suferit complicaţii şi ar fi pus în pericol atât viaţa lui, cât şi pe cea a copiilor. În urma unei intervenţii chirurgicale, el a pierdut copiii.Cei doi nu au renunţat însă şi Thomas a rămas, din nou, însărcinat, de aceasta dată cu un singur copil şi fără apariţia altor complicaţii. Fetiţa cuplului urmează să se nască pe 3 iulie 2008.Beatie se declară foarte mândru şi fericit de sarcina sa, susţinând că acest lucru nu înseamnă că nu se mai simte bărbat. Majoritatea cunoscuţilor nu ştiu despre sarcina lui Thomas, dar acesta crede că oamenii vor trebui să accepte evenimentul ca pe ceva normal.Sursa : MediaFaxWTF :o ?
Stef Posted March 28, 2008 Posted March 28, 2008 Pana la urma nu este ceva asa special sunt doua care s-au casatorit intre ele si una nu poate sa aiba copii si cealalta a fost deacord sa ii insemineze .....ati prins ideea
Razvan Posted March 28, 2008 Posted March 28, 2008 mai.. eu am inteles asta.. dar uite.. spune ca si-a schimbat sexul.. adica a fost tratata cu hormoni barbatesti.. pana aici am inteles"genetic e posibil, fiindca a fost candva femeie..."adica acum are tot vagin? si defapt chiar daca arata ca un barbat, si avea penis si par pe fata tot femeie era pe interior? asta nu inteleg.. din cate stiam eu un barbat care isi schimba sexul nu poate naste, si chiar daca redevine barbat nu mai este capabil sa produca spermatozoiz.. asta m-a indus mult in eroare.. am crezut ca si la femeie, daca isi face operatia aia de schimbare a sexului nu mai este capabila sa se reproduca.. oricum de la voi am inteles faptul ca desi arata ca un barbat, are predominant hormoni barbatesti, nu are sani si are penis, totusi sistemul reproducator este tot un sistem reproducator femeiesc.. ei bine am inteles prost sau am inteles ce trebuia sa inteleg?^^
Lucian Posted March 28, 2008 Posted March 28, 2008 adica acum are tot vagin? evident, ca doar nu a fost inseminat pe cale anala .. oricum de la voi am inteles faptul ca desi arata ca un barbat, are predominant hormoni barbatesti, nu are sani si are penis, totusi sistemul reproducator este tot un sistem reproducator femeiesc.. ei bine am inteles prost sau am inteles ce trebuia sa inteleg?^^ cine a zis ca are penis? Citiți cu atenție ȘTIREA (nu doar titlul). Practic e un cuplu de lesbiene căsătorite între ele, dar una din ele este "transexual", adică și-a schimbat sexul. Din moment ce și-a păstrat organele de reproducere naturale, normal că poate naște ... P.S: schimbarea de sex poate fi realizata si evitand taierea / atasarea unui penis. ce e in interior conteaza, testosteronul & bla bla
HipnotykBoy Posted March 28, 2008 Author Posted March 28, 2008 e chiar asa de greu de inteles stirea asta ?=/
The Wizard Posted March 28, 2008 Posted March 28, 2008 puteai sa-i ajuti, daca nu puneai titlul ala...nu ma surprinde sarcina. e normal daca are organe de reproducere feminine. trebuie criticat doctorul/doctorii care a/au acceptat lucrul asta.sa nu mai vorbim de ce copil o sa iasa. banuiesc ca transexualul a luat testosteron la greu ca sa ii creasca barba, muschi, etc. + ca nu o sa aiba lapte de mama care e f important la un nou nascut.
Lucian Posted March 28, 2008 Posted March 28, 2008 puteai sa-i ajuti, daca nu puneai titlul ala...nu ma surprinde sarcina. e normal daca are organe de reproducere feminine. trebuie criticat doctorul/doctorii care a/au acceptat lucrul asta.sa nu mai vorbim de ce copil o sa iasa. banuiesc ca transexualul a luat testosteron la greu ca sa ii creasca barba, muschi, etc. + ca nu o sa aiba lapte de mama care e f important la un nou nascut.a luat, dar dupa cum vezi, a renuntat la "tratamentele" cu testosteron in urma cu ceva ani buni. cat despre lapte de mama, cate femei nu-si hranesc copii cu lapte artifical? :rolleyes:
spook Posted March 28, 2008 Posted March 28, 2008 i-as da foc, asa specimene n-ar trebui lasate sa vada lumina zilei
HipnotykBoy Posted March 28, 2008 Author Posted March 28, 2008 puteai sa-i ajuti, daca nu puneai titlul ala...asa era titlul in stire nu l-am modificat eu :)
[RaZzFromFear] Posted March 28, 2008 Posted March 28, 2008 incredibil de jenant! cum se poate asa ceva? :blink: ))))
Guest Bogdan Posted March 29, 2008 Posted March 29, 2008 Sunteti cuuuulmeast femeie si inca genietic e tot femeie...doar ca lua injectii cu testosteron la care a renuntat! nu scrie nicaieri ca a facut schimbare de sex...doar ca e un transexual...doh! au dat desteptii astia ca de obicei titluri de senzatie care sa atraga cititori!