m4x Posted March 27, 2008 Posted March 27, 2008 nu cred ca sunt sentimente la mijloc voi v-ati indragosti de o babaCred ca e altceva ca o fata tanara sa fie cu cineva mai in varsta (mosneag) decat un tanar sa fie cu o baba .. :) (doar pentru bani ce-i drept) ...fetele is mai materialiste decat baietii
WALL-E Posted March 27, 2008 Posted March 27, 2008 sincer daca ar veni la mn o baba de 50 de ani si sa arate totusi binisor si sa fie ingrijita m-as insura cu ea ...Ps: da si in 20-30 d ani cand merleste :>
Andrei_MG Posted March 27, 2008 Posted March 27, 2008 daca batranelu are bani desigur k se indragosteste de el ;) si dupa cativa ani cand moade mosu ia banii ramasi de la mos si se insoara cu altu mai tanar :P
ggustyty Posted March 27, 2008 Posted March 27, 2008 facetimi si mie cunostinta cu o baba bogata VA ROG ,VA ROG ,VA ROG ,VA ROG :pray: sau datimi si mie 5 mii de lei de fiecare ca imi e foame
Deian69 Posted March 27, 2008 Posted March 27, 2008 Sunt obisnuit sa vad cupluri de acest fel.Sex feminim+bani
frankie Posted March 27, 2008 Posted March 27, 2008 no feelings, just pleasure ! nu am citit tot dar am vazut ca a scris cineva ceva de genu` "voi la 60 de ani o sa preferati o femeie de 60 sau 20 de ani" si ii dau dreptate :D
Guest Blaidy Posted March 27, 2008 Posted March 27, 2008 no feelings, just pleasure ! nu am citit tot dar am vazut ca a scris cineva ceva de genu` "voi la 60 de ani o sa preferati o femeie de 60 sau 20 de ani" si ii dau dreptateIn cazul in care nu mai ai nevasta si ai creier (desigur, nu acel "creier" dintre picioare) nu o mai preferi pe niciuna.
Blasterr Posted March 27, 2008 Posted March 27, 2008 O vampa care a pus mana pe un mos pitic si prost.TE IUBESC la ea de fapt inseamna "hai mai scrie-mi un cec"!Ia sa dea mosu faliment sa fie la sapa de lemn sa vezi ce i-l mai iubeste babuina aia cand o zbura porcu
c1ocan Posted March 27, 2008 Posted March 27, 2008 O vampa care a pus mana pe un mos pitic si prost.TE IUBESC la ea de fapt inseamna "hai mai scrie-mi un cec"!Ia sa dea mosu faliment sa fie la sapa de lemn sa vezi ce i-l mai iubeste babuina aia cand o zbura porcu word :rofl1: ce ar putea vede'a o femeie tanara la un bosorog doar banii !!
nimik Posted March 28, 2008 Posted March 28, 2008 eu cred ca "pitzipoancele" astea stau doar pt bani cu cei mai invarsta :)bineinteles..depinde de situatie :D
tasedano Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 Parerea mea e ca ea cauta avantaje materiale iar el obtine ceea ce'si doreste profitand de dorinta ei de a castiga niste bani usor.Voi chiar credeti ca el nu'si da seama ca are o femeie tanara doar pt ca are bani?Si pana la urma chiar e dificil de spus cine iese in avantaj dintr'o astfel de relatie,profita unul de celalalt-ea de banii lui iar el de tineretea ei.
galklyfe Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 "Lumea e nebuna c******e sunt totCine sunt eu sa le zis stop?"Mare dreptate are:)) traim intr-o perioada cand "valorile morale sunt inversate"
D.K. Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 Parerea mea e ca ea cauta avantaje materiale iar el obtine ceea ce'si doreste profitand de dorinta ei de a castiga niste bani usor.Voi chiar credeti ca el nu'si da seama ca are o femeie tanara doar pt ca are bani?Si pana la urma chiar e dificil de spus cine iese in avantaj dintr'o astfel de relatie,profita unul de celalalt-ea de banii lui iar el de tineretea ei.foarte adevarat