Lancelot Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 Ce sentimente va trezesc aceste cupluri tot mai des intalnite la noi? O papusica tanara si un mosneag uitat de moarte brat la brat ...prin Mall..prin Clubrui...prin parc...? Chiar credeti ca e posibil ca vreuna din aceste perechi fericite sa fie cuprinse de sentimente arzatoare?:)
Lucian Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 adevarat, usor sa te indragostesti de bani. dar de multe ori babacul le face pe plac, se poarta frumos cu ele, ca doar e trecut prin viata si stie el ceva...poate si asta e un factor :)
c1ocan Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 Neah, ii iubeste bani nika altceva.Poate sunt unele cazuri....POATE :rofl1:
Mysterio Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 Sigur, e usor sa te indragostesti de bani.word ...
RAPTURE- Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 Niciodata nu am fost pro relatiilor gen "monica & iri". Nu vad cum e posibil ca o fata de 20ani sa se indragosteasca de unu de 50-60 si invers. In primu rand mi se pare o chestie de bun simt, sau nu stiu cum sa spun ... De fapt nu prea sunt deacord cu relatiile dintre partenerii ale caror varste nu sunt compatibile. Ma pun in situatia mea, adolescent (16 ani ), si eu nu-mi permit sa ma uit la o fata de la 14 ani in jos; de ce? ... ar putea sa aiba si 90 60 90 dar stau si ma gandesc daca eu pot purta cu ea o conversatie logica. O alta chestie pe care nu o inteleg, sunt relatiile dintre o persoana care are aspiratii mari, care tinde sa ajunga cineva in viata si partenerul ei care e un "freaca menta". Ce sa mai zic ... fiecare isi alege perechea pe care o merita, fiecare isi impune propriile standarde :D
IoNutzZ Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 Faza cu Monica si Iri e chiar penala......deci Monica a afirmat ca "Nu il iubesc pentru bani" ...chestia aia nu o poate crede nimeni....ca sa fie mai credibila...au facut si un copil :blink: .In fine...treaba lor...@ r3Fr3Sh_ -tu ai dreptate cu fetele de 14 ani....dar multi acum se uita la ele..are 14-15 ani (clasa a 8-a ) si arata bine...gata ...e buna...merge ! ...o iau prin cluburi ..o invat ce e viatza buna si gata.. (asa sunt multi) .Dar mai sunt unele cazuri in care fetele de 14-15 ani GANDESC MAI BINE/MAI MULT decat o fata de 18 ani....eu as prefera o fata de varsta mea (17 ani) sau 18 ani...:P
razvan1987 Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 banii fac legea..chiar mi-ar fi sila sa fiu fata sa mi-o trag cu o muratura de mosneag doar ptr ca are bani...ce face banu din om...s-a ajung de rasu curcilor :rofl1: si de plans totusi <_<
bunny Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 Nu cred ca poate exista dragoste intr-un cuplu de genul asta. Ce sentiment? Nu stiu, probabil m-ar amuza, ca pe fiecare, depinde de situatie. Si totusi, sunt de acord cu Valek.
iNm Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 Tanarul/tanara castiga bani si imagine , iar batranul/batrana castiga companie si sentimentul fals de afectiune ...
Fane Spoitoru Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 de unde fetele care stau cu acest gen de barbati + 60 ani e clar ca stau pt bani ... la fel si baieti tineri care stau cu babete tot pt aia ;) nu cred ca exista vre-un cuplu care se iubeste :)
Luci Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 Nu exista dragoste in asemenea cupluri.Tot ce au in comun sunt banii.MASA+CASA+BANII DE POSETE,MASINI,FITZE=LOVE :wub:
kub Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 ce-as iubi o baba pt 1mil$ :bananadance2: ...glumeam...in ziua de azi banii inseamna totul....din pacate
alecs Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 ce topicuri , doamne pazeste ... ce sa te astepti? cu cat imbatranesc , isi pierd mintea , iar copilele astea nu au deloc minte ...
Flake Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 pai merge cam asa.. Bosorog vede tipa.. tipa vede banii si incet incet incepe sa tina la el :/ . dupa un timp .. bosorog moare .. tipa ramane cu banii :)
menace Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 pai merge cam asa.. Bosorog vede tipa.. tipa vede banii si incet incet incepe sa tina la el :/ . dupa un timp .. bosorog moare .. tipa ramane cu banii :)Indeed, chiar asta am vrut sa zic eu , doar sub o alta forma , dar din tot ce ai spus e adevarat , uitati-va la Monica Columbeanu si Irinel Columbeanu link . Sincer mi se pare caraghios sa fiu mosh de 80 de ani si sa am o prietena sau chiar sotie de 20 de ani , care e de aceeiasi varsta cu nepoata sau stra-nepoata mea . :beer:
Tybork Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 Eh...sentimente...good joke :)Acest gen de cuplu e la moda la ora actuala, cum e la moda sa ai o masina tare, tot feluri de gadgeturi si sa stai in chirie :rofl1:
IoNutzZ Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 [...] bosorog moare .. tipa ramane cu banii :) + tipa trece peste moartea lui...isi face un barbat si traieste fericita pana la adanci batraneti ... ...PS: sa vedem dupa ce moare Irinel Columbeanu ce face Monica - daca nu se despart pana atunci (si Monica cere jumatate de avere si pensia alimentara la copii de sute de mii de euro :) )
Diabolik_01 Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 Iubirea nu are varste :wub:Dar are cerinte :rofl1:
n4pst3r Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 Pai voi cand o aveti vreo 60 de ani ce credeti ca o sa va convina? o femeie de 60 ani sau una de 20 de ani?:whistle:Ideea e ca e bine sa fii in pielea tipului mai batran care pune mana pe o prospatura tanara B) Partea nasoala e sa fii in pielea fetei tinere, care evident se va face de cacao tot restul vietii fata de parinti, prieteni, colegi, etc.
WhiteWolf Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 Relatiile de genul asta nu sunt nimica mai mult decat relatii de parazit/gazda, fiecare fiind multumit. Ea e multumita ca are bani, el e multumit ca are la varsta lui una tanara.
Guest eXeC Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 mda sa zicem...dar sa vezi o tanara care are toata viata inainte si oportunitati si ea alege sa umble cu un bosorog doar pentru bani... <_< astai lumea in care traim acuma...totul incepe sa se rezume la bani...P.S. mie unul mi se face scarba sa vad astfel de "cupluri"
Maledicere Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 Monica mai degraba facea centura, se facea de cacao intr'un grup restrans decat sa umble cu un mort si sa se faca de ras in fata intregii natiuni =] dar fiecare cu stolurile lui, i guess.
Stef Posted March 27, 2008 Posted March 27, 2008 nu cred ca sunt sentimente la mijloc voi v-ati indragosti de o baba