Jump to content
Mayhem

Terra, apărată de extratereştri?

Recommended Posts

Cercetătorii au descoperit că Pământul e protejat de comete cu o centură de radiaţii de provenienţă extraterestră

Oamenii de ştiinţă au descoperit o barieră de radiaţii care topeşte pur şi simplu cometele ce se apropie ameninţător de Terra, informează India Daily Technology Team. Conform acestora, tehnologiile extraterestre sunt cele care ne-au ţinut feriţi de coliziuni apocaliptice cu alte corpuri cereşti.

O posibilă coliziune cu un asteroid de dimensiuni medii poate declanşa o explozie nucleară de aproximativ 100.000 de megatone. În urma unui asemenea contact, planeta noastră ar fi pulverizată în câteva fracţiuni de secundă.

Se ştie că asteroidul 1950AD va lovi Pământul în 2880, dată până la care ori găsim soluţii să ne apărăm, ori omenirea va dispărea în Univers. Dar ce s-ar întâmpla dacă şi acest corp ceresc ar fi topit în centura radioactivă care ne protejează în ceea ce specialiştii numesc “afara spaţiului” (Outer space)?

Ufologii de la NASA au descoperit în urmă cu câţiva ani că, la o distanţă impresionantă de Pământ, există o barieră radioactivă, de provenienţă extraterestră. Rostul acesteia? Acela de a apăra planeta noastră de orice coliziune cu un corp străin. Conform “India Daily Technology Team”, mii de comete şi alte corpuri cereşti au fost pur şi simplu topite în această centură extraterestră.

Faptul că de mai bine de 10.000 de ani Pământul nu a fost lovit de nici un corp cosmic major care să afecteze existenţa rasei noastre nu este o simplă coincidenţă. Acest lucru se datorează unei protecţii extraterestre, posibile datorită unei tehnologii mult avansate.

Sursa: www.click.ro

Link to comment

Se ştie că asteroidul 1950AD va lovi Pământul în 2880, dată până la care ori găsim soluţii să ne apărăm, ori omenirea va dispărea în Univers. Dar ce s-ar întâmpla dacă şi acest corp ceresc ar fi topit în centura radioactivă care ne protejează în ceea ce specialiştii numesc “afara spaţiului” (Outer space)?

erm lol sa fim seriosi^^^.. sunt atatea ipoteze doar plauzibile ca anumiti asteroizi ar putea lovi terra peste cateva decenii si astea din 2880 este sigura^^.. chiar ca e penal ziarul..

referitor la subiect.. mie nu mi se pare nici macar plauzibil

Link to comment

o sursa mai credibila ceva? nu ziarul ala de 2 lei ...

Defapt e ziar de 0.50 de bani si in weekend de 0.70 bani. Nu cred in extraterestri,cred ca este o mare minciuna, daca erau extrateresti trebuia sa zicem sa se arate.De unde stim ca daca tot exista extrateresti ca sunt foarte dezvoltat in domeniul tehnologie,poate ei sunt mult mai jos ca noi,parerea mea ca nu ar trebui discutate aceste cazuri de extrateresti,deoarece nu exista o dovada concreta cum ca ar exista asa ceva. :beer:

Link to comment

Cand aud astfel de comentarii inteleg si ei de ce nu merita sa se arate.Motivele pt care nu s-ar arata ar fi urmatoarele:

1. Lumea nu e capabila sa discearna concentratia uriasa de informatii.

2. S-ar crea panica in toata lumea pt ca nu mai suntem considerati singuri in univers si am intelege insfarsit cat de neinsemnati suntem pt universul infinit.

3. Technologia care ne depaseste si ne-ar oferio ar poate fi echivalentul a-i da unui copil in mana o brcheta si tu ii arati cum sa dea foc la araghaz dar el poate isi da foc singur.

4. Noi nu suntem inca in stare sa accepta oamenii de alta culoare/rasa/religie/pareri si credeti ca vom accepta niste fiinte care nu seamana nici in cea mai mica masura cu un om?.

Si sa revenim la topic eu zic ca e foarte credibil si s-ar explica astfel multe lucruri, mai ales ca nu multe lucruri ajung pe pamanat din spatiu ( nici orice alta fiintza din spatiu ) dar totusi daca alte rase au pus-o acolo eu am doar 2 intrebari pt ei:

1. De ce ar fi facut asta ? ( o posibila explicatie ar fi pt ca ar fi vazut cat de primitivi am fost si au vrut sa ne apere sau a doua au vrut sa fim doar ai lor si sa ii veneram ca niste zei de unde reies zeii din mitologiile tuturor civilizatiilor ( romani,greci,etc... ) )

2. Probabil cand au facut-o s-au gandit ca odata si odata tot vom evolua si vom depasi bariera sistemului nostru solar deci probabil au lasat si o metoda prin care respectivul sistem de aparare sa poate fi dezactivat, dar probabil au facut in asa fel incat atunci cand totusi va fi dezactivat sa fim pregatiti sa vedem ce inseamna cu adevarat universul si cum este el in adevarata lui culoare.

Link to comment
Guest 卐 Ares88

ati vazut al 5-lea element ? pentru aia care intelegeti mai greu ... uitati-va la film :) (ceva asemanator)

oricum , trebuie sa fi mai mult decat prost ca sa afirmi ca suntem singuri in galaxia asta .

Unii cred in Dumnezeu , altii cred ca suntem creeatia unor fiinte mult mai evoluate decat noi .

Cert e .. ca ceva mai divin si puternic decat omul se afla acolo sus .. ca o fi Dumnezeu .. nu stim.

Sunt curios sa vad ce rezerva anul 2012 . :)

Link to comment

Parerea mea ca isi bat joc americanii de noi...vai de capu nostru cu tehnologia noastra din 1900 toamna...daca vom continua sa ne vindem valorile..si asta e valabil pentru fiecare tara in parte vor ajunge sa ne conduca niste inapti...doar asta e america reala...nu colonistii...

Link to comment

o sursa mai credibila ceva? nu ziarul ala de 2 lei ...

sa sti ca valoareaza mai putin de 2 lei / bucata :))

universul asta e prea mare pentru a exista o singura rasa..care suntem noi oamenii...eu cred ca mai exista si alte vietati...insa nu mai inteligenti ca noi...eu nu imi imaginez o tehnologie mai evoluata ca a noastra :)

Link to comment

universul asta e prea mare pentru a exista o singura rasa..care suntem noi oamenii...eu cred ca mai exista si alte vietati...insa nu mai inteligenti ca noi...eu nu imi imaginez o tehnologie mai evoluata ca a noastra  

asa evoluati ti se pare k suntem? :|

Link to comment

Daca e vorba despre centurile de radiatie Van Allen (singurele din vecinatatea Pamantului) atunci totul e clar.. ceva natural care nu are legatura cu nici o tehnologie extraterestra ci cu campul magnetic generat de planeta.Cine a descoperit asta? India Daily Tehnology Team?... Leepu si Bernie de la Bangla Bangers?:))

Zilnic Terra este lovita de corpuri de dimensiuni mici.. alea cum au trecut de "centura extraterestra"?

Nu.. daca vom fi distrusi o vom face singuri.. cu mana noastra.Sunt atatea metode.. (vezi experimentul Large Hadron Collider care incepe in luna mai.. mai putin de doua luni..experiment cu un risc ridicat de generare a microgolurilor negre "inofensive" conform teoriei radiatiei Hawkins.Ce ne facem daca teoria este gresita? Then we`re sooo screwed :beer: )

Link to comment
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...