Flake Posted March 14, 2008 Share Posted March 14, 2008 Intr-un timp mancam si eu .. acum insa . ZERO . DUpa ce am vazut asta -> http://youtube.com/watch?v=PFgbHK6yP2g , m-am lasat de toate.Care este parerea voastra despre kfc ? sau nu neaparat kfc.. McDonald's , Burger King ..etc. toate astea. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RAPTURE- Posted March 14, 2008 Share Posted March 14, 2008 Nu mai mananc de vreo 2 ani de la "fastfood", iar dupa McDonald's , Burger King nu prea ma omor ... In primu rand datorita lipsei de igiena care ma pune cel mai mult pe ganduri. Mai sunt si alte motive, dar pt mine e de ajuns cel mentionat mai sus. Link to comment Share on other sites More sharing options...
1/2 Man 1/2 Amazing Posted March 14, 2008 Share Posted March 14, 2008 avand in vedere ca sunt adeptul unui corp UMAN si sanatos (adica grupe musculare definite, piele intinsa si vene), va puteti si voi da seama ce parere am de fast-fooduri ;)oamenii moderni nu stiu manca sanatos si bine - ca o concluzie Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaifalM3n Posted March 14, 2008 Share Posted March 14, 2008 stupid fucks ! ce tampenie bleah eu numai mananc fast food decand am auzit de par in mancare . Link to comment Share on other sites More sharing options...
iLoveCalifornia Posted March 14, 2008 Share Posted March 14, 2008 avand in vedere ca sunt adeptul unui corp UMAN si sanatos (adica grupe musculare definite, piele intinsa si vene), va puteti si voi da seama ce parere am de fast-fooduri ;)depinde si de bugetul de care dispuila faza asta de invidiez :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
FeNo Posted March 14, 2008 Share Posted March 14, 2008 Mai mananc cateodata la McDonald's dar foarte rar :-j. Oricum nu am mancat niciodata la KFC si nici nu voi manca . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Uzur Posted March 14, 2008 Share Posted March 14, 2008 Dupa clipu de mai sus iti vine sa numai manci de la KFC , bine ca nu am mancat niciodata :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
LeX LuTHoR Posted March 14, 2008 Share Posted March 14, 2008 De la KFC nu am mancat decat de 2 ori, in chimb de la Mc'Donalds si Burger King am mancat de destule ori ... anyway nu sunt dependent de fast-food, lucky me. Link to comment Share on other sites More sharing options...
m4x Posted March 14, 2008 Share Posted March 14, 2008 hm nu sunt nici eu addicted de fast-food...partea naspa e ca nu stii ce iti face la mancare pana ajunge la tine... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mysterio Posted March 14, 2008 Share Posted March 14, 2008 cel mai des fast food la care mananc este "Subway" .. in rest la burger king ff rar .. intr`un kfc n`am intrat niciodata Link to comment Share on other sites More sharing options...
never Posted March 14, 2008 Share Posted March 14, 2008 Life's a bitch... Fara moarte nu poate exista viata. Faptul ca niste fiinte sunt chiuite e ceva normal in viata de pe aceasta planeta fie el om sau animal. Si totusi acum am ajuns sa le plangem de mila la niste gaini... :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xellos Posted March 14, 2008 Share Posted March 14, 2008 cand mancati carne va ganditi la animalul chinuit din care a fost rupta bucata de carne?"hmmm :yum: what a juicy steak .. oh wait.. what about those poor animals? :( :( f***`em, gimme the steak"mananc aproape zilnic de la fast food-uri :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zym3r Posted March 14, 2008 Share Posted March 14, 2008 ce sa-i faci ... sunt mii si mii de morti pe zi in africa din cauza foamei, bolilor si nu se face asa mare tam tam ... daca ar fi sa o luam asa ... nu am mai manca nimic, nu ca as fi de acord cu ce patesc pasarile alea ... but still ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
THuG-Radu Posted March 15, 2008 Share Posted March 15, 2008 Intr-un timp mancam si eu .. acum insa . ZERO . DUpa ce am vazut asta -> http://youtube.com/watch?v=PFgbHK6yP2g , m-am lasat de toate. Care este parerea voastra despre kfc ? sau nu neaparat kfc.. McDonald's , Burger King ..etc. toate astea. Si care`i faza ? Asta e pretu platit de gainile alea ca sa mananc eu bine la KFC Cat timp mancarea e gustoasa, chiar nu ma intereseaza CUM e facuta (bineinteles,aici ma refer sa fie totul oke, nu ca scuipa in ea si dinalea), nu ma intereseaza ca fac burta, nu ma intereseaza ca creste colesterolul si bla bla bla ! Tot murim la un moment dat, ca e mai devreme sau mai tarziu. Eu sunt fan infocat McDonalds si KFC, mai nou le`am lasat pt. un alt fast food, AVE chicken, cel mai miez sandwich :x Cel putin o data la doua zile mananc la un fast food, dar sunt zile cand mananc si de 3 ori pe zi ! :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luci Posted March 15, 2008 Share Posted March 15, 2008 Nici eu nu mananc la Fast food deoarece nu prea sunt atatea langa casa mea ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
zetulescu Posted March 15, 2008 Share Posted March 15, 2008 sincer nu prea ma intereseaza pe mine modul de ucidere al gainilor :) ...problema este ca nu ma simt bine dupa ce mananc de la KFC...si in ultima perioada o cam raresc....prefer un Mc decat KFC....am niste senzatii stomacale f ciudate dupa ce mananc ..... otrava clar. Link to comment Share on other sites More sharing options...
4 Real Posted March 15, 2008 Share Posted March 15, 2008 Se intampla destul de rar ca parerea lui Zym3r sa coincida cu a mea (sau invers), dar in topicul asta a spus exact ce-as fi spus eu daca intram mai devreme.Haideti sa suferim pentru conditiile in care traiesc si sunt omorate gainile care ajung ingredientul de baza la KFC. Daca v-as intreba ce parere aveti despre faptul ca Pol Pot a omorat aproape 30% din populatia Cambogiei (adica 1,7 milioane de oameni, aproximativ), nu cred ca ati fi atat de ingroziti. Sau despre victimele lui Stalin. Sau despre copiii care mor lent in Africa (de foame). Sau despre oamenii care mor in Africa (in tarile cu regimuri militare), cand mai intreprind soldatii cate un raid in vreun sat. Sau despre, sau despre, sau despre. Asta e, se intampla. Dar noua ne pasa de gaini si decidem sa nu mai mancam la KFC din cauza tratamentului de-a dreptul inuman la care sunt supuse gainile. Ca pana acum am crezut ca beneficiaza de apartamente la Ritz si sunt ucise prin injectii letale care nu le provoaca durere.Si, bineinteles, prostia aia trebuia prezentata de Pamela Anderson, cu fata ei de om afectat de gandul ca traieste intr-o lume atat de cruda. Asta si Oana Zavoranu, care spunea ca, daca ar fi ea presedinte, animalele ar trai regeste.Ca fapt divers, nu mananc la FF-uri in general. Dar, daca as face-o, filmuletul ala tampit n-ar fi suficient ca sa ma determine sa-mi schimb obiceiul. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thora! Posted March 15, 2008 Share Posted March 15, 2008 Filmuletul trateaza prost problema. Problema e cu ce sunt indopati puii aia ca in 3 luni sa fie "buni" de mancat. Iar toate cacaturile chimice cu pricina ajung in organismul consumatorului.@KFC, Mc, BK, etc fans : nu uitati sa va luati si prietenele cu voi... contribuiti la raspandirea femeii de tip balena in Romania, cu barba si curu' cat Casa Poporuluihttp://imageshack.us Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flake Posted March 15, 2008 Author Share Posted March 15, 2008 Se intampla destul de rar ca parerea lui Zym3r sa coincida cu a mea (sau invers), dar in topicul asta a spus exact ce-as fi spus eu daca intram mai devreme.Haideti sa suferim pentru conditiile in care traiesc si sunt omorate gainile care ajung ingredientul de baza la KFC. Daca v-as intreba ce parere aveti despre faptul ca Pol Pot a omorat aproape 30% din populatia Cambogiei (adica 1,7 milioane de oameni, aproximativ), nu cred ca ati fi atat de ingroziti. Sau despre victimele lui Stalin. Sau despre copiii care mor lent in Africa (de foame). Sau despre oamenii care mor in Africa (in tarile cu regimuri militare), cand mai intreprind soldatii cate un raid in vreun sat. Sau despre, sau despre, sau despre. Asta e, se intampla. Dar noua ne pasa de gaini si decidem sa nu mai mancam la KFC din cauza tratamentului de-a dreptul inuman la care sunt supuse gainile. Ca pana acum am crezut ca beneficiaza de apartamente la Ritz si sunt ucise prin injectii letale care nu le provoaca durere.Si, bineinteles, prostia aia trebuia prezentata de Pamela Anderson, cu fata ei de om afectat de gandul ca traieste intr-o lume atat de cruda. Asta si Oana Zavoranu, care spunea ca, daca ar fi ea presedinte, animalele ar trai regeste.Ca fapt divers, nu mananc la FF-uri in general. Dar, daca as face-o, filmuletul ala tampit n-ar fi suficient ca sa ma determine sa-mi schimb obiceiul.Ai foarte mare dreptate,dar vreau sa-ti spun ca eu chiar mancam destul de des la KFC , dar acum filmuletul asta..mi-a schimbat parerea total si nu mai mananc. @OFF Anyway.. faptele/victimele lui Stalin au fost niste lucruri cunoscute de toata lumea in vremea aceea,chiar marcante pentru unii oameni,iar problema Africii este inca discutata acum.(cica),nu prea merge sa comparam aceste lucruri cu gainile astea.Gainile is animale date de Dumnezeu pentru a fi sacrificate .. but still. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lancelot Posted March 15, 2008 Share Posted March 15, 2008 Nu va faceti griji..indiferent de fast-food procedeele sunt la fel..iar mancarea e la fel de sanatoasa...Nu e vorba de un anumit brand..ce se intampla in filmul ala e un lucru obisnuit in industria alimentara Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrei_MG Posted March 15, 2008 Share Posted March 15, 2008 da mai vazusem si la alta firma tot un filmulet apropiat cu cel de mai sus :) nu prea mananc eu de la fast food doar foarte rar am vazut mai multe ... de ex o colega a gasit o pana in hamburger de asta ce mai ziceti? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Morgo Posted March 15, 2008 Share Posted March 15, 2008 OMG :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
Freak Posted March 15, 2008 Share Posted March 15, 2008 sapt.trecuta am mancat akolo cu pofta la KFC :( si uite ce patesc gainile.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
WALL-E Posted March 15, 2008 Share Posted March 15, 2008 Nu mai mananc de vreo 2 ani de la "fastfood", iar dupa McDonald's , Burger King nu prea ma omor ... In primu rand datorita lipsei de igiena care ma pune cel mai mult pe ganduri. Mai sunt si alte motive, dar pt mine e de ajuns cel mentionat mai sus.La McDonald's , Burger King igiena nu creca este o problema ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mayhem Posted March 15, 2008 Share Posted March 15, 2008 Nu o sa mananc niciodata de la KFC, doar cand vad acele animale omorate doar pentr a ne indopa burtile cu carne de pasare si alte tampenii. Cred ca o sa renunt la carne desi mananc foarte rar. In legatura cu McDonald`s habar nici nu aveti din ce este facut un hamburger... o sa revin cu un topic de pe craiova forum... In care un tinar povestete din ce este facuta mancarea, probabil unii dintre voi il stiti.Read:Mancarea de la McDonald?s"Tot timpu? am auzit ca mancarea de acolo e foarte daunatoare. Mai iau cate-un cheeseburger de la ei, dar extrem de rar. Nici pe-ala nu o sa-l mai iau.Stiu ca e mult de citit, dar merita.Confesiunile unui angajat al Mc Donald?sE adevarat ca nu te obliga nimeni sa mamanci si se aude asa printreoameni ca mancarea de la mc nu face bine deloc ( nu numai mancarea)dar asta este alta mancare de “filet-o-fish”.Ca lucrator al Mc artrebui sa tii secret ceea ce vezi acolo , sa nu iti pese de ceea cevorbesc superiorii tai , sa faci tot ce ti se spune desi asta tedefaimeaza intr-un mod sau altul si sa zambesti chiar daca tie iti erau sau ti-a murit mama.Pt cei care citesc “taifasu” meu cu mine insumi adica “carnatu?”asternut pe monitorul dvs in clipele astea trebuie sa alfle ce este defapt aceasta “franchise” ce se numeste pompos “Mc Donald?s” .Eu lucrezintr-un mc , nu conteaza care desi credeti-ma ca 99% sunt la fel ( dinpunct de vedere al lucratorilor) ca din punct de vedere al tampeniilorpe care te lasa sa le ingurgitezi toate sunt la fel.Din fericire ( saunu) am absolvit un liceu care m-a invatat ce inseamna industriaalimentara si mancarea in spatele cifrelor sau literelor ( E - uri ,ciclamati , zaharuri , xantan provenind din eu mai stiu ce animalemoarte pe campii ).Ca sa ajung la “miezul problemei” am sa incep prin descrierea mancariipe care o vad in fiecare zi ( asat findca atunci cand intru incongelator sau n frigider citesc pe eticheta ceea ce contine acelprodus ). Sincer carnea aceea care vi se pare gustoasa in special inBig Mac este intradevar facuta din peste 100 de animale dar mai graveste ca e facuta din resturi tocate de animale decedate.Deci nusacrificate sau carne de calitate superioara ci carne vita sau maibine zis “dejectii alimentare”.EU am avut ocazia sa vad o carne din aceea decongelata ..credeti-ma caas fi preferat sa vad un cadavru in descompunere decat sa mai vadodata o carne cu zgarciuri si miros de descompunere si culoare verdedupa numai 6 ore de stat la temperatura camerei. Totodata acea bucatade carne ( in stare buna ) ajunde in numai 33 de secunde (timpul de“prajire a grilului” ) de la -18 / -23 grade C la +179 grade celsius.Mustarul si Ketchup-ul sunt ok, credeti-ma pe cuvant , ceapa fresheste in regula la fel si cea rehidratata ( aceasta fiind rehidratatacu ajutorul apei filtrate si totul in deplina curatenie [ inrestaurantul in care lucrez eu] )Un alt factor daunator este salata ( si cea pe care o cumparam dar sicea din sandwich-uri) findca ea nu vine intotdeauna vidata sau dincauza proastei manevrari nu este tot timpul sub vid, in plus ceavidata are intotdeauna un gust specific “de cauciuc”.Cartofii prajitivin din Austria ( pt restaurantele din Romania ) , nu au nimic specialcand nu sunt prajti , sunt cartofi de calitate superioara insa siacestia sunt “maltratati” printr-un proces de prajire de numai 3 minsi 50 de secunde in care ajung de la -23 grade C la +175 / +182 gradecelsius intr-un ulei care contine 10% grasime animala , ulei vegetal ,compusi chimici pt grabirea prajirii ( nu dau numele si celelalteingrediente findca nu vreau sa fiu facut raspunzator pt incercarileesuate ale unora de a manca cartofi “a la? MC ” â?&brkbar;.Carnea de pui ( Mc Chicken / Patty Chicken / Mc Nuggets / SCW [spicyChicken Wings] ) este (mi-e si scarba sa spun) de fapt “un fel decarne ” findca este de fapt o carne presata la temperaturi inalte dintoata gaina inclusiv gheare / cap s.a.m.d in care se adauga enzime ,saruri , E -uri de care am auzit lucruri proaste (din nou va rog sa maintelegeti ca nu pot da numele acestora findca nu vreau sa fiu facutraspunzator pentru divulgarea unor compusi ce pot fi cumparati de pepiata si folositi in retete proprii care ar cauza disfunctii sau chiarmoartea).Carnea celebrului “Filet-O-Fish” este prajita intr-un ulei specialpentru a-i anihila mirosul de peste , ulei care ii afecteazacompozitia organoleptica si nu numai , sincer nu va recomand samancati asa cevaInghetata de la Mc este intotdeauna “cea mai buna ” si restu â?&brkbar;sincerfata de ce am vazut afara aici laptele pentru inghetata vine de la “LaDorna” (ma refer la laptele “SUNDAE Mix ” pt inghetatele Mc Flurry siMc Sundae). Pe laptele care vine de la distribuitori nu scrie nici uningredient , practic nimik ..tot ce pot sa spun este ce vineintradevar in conditii curate si la temperatura optima. ( asta inrestaurantul in care lucrez eu ) .Bauturile ..o alta buba a Mc Donald?s -ului vin in niste tancuri subforma de sirop (Cola / Fanta /Sprite / Cola Light si Apple Juice)sirop care este impins prin niste tuburi catre un aparat care iiimpregneaza Co2 printr-un proces care sincer nu este deloc igienic datfiind faptul ca siropul aluneca pe o tava racita cu freon apoi treceprintr-o “teava ” catre duza din fata restaurantului, duza prin caremai trece o alta “cura” cu apa rece si cu Co2 in care mc-ul va maipune si gheata. Deci luati apa minerala cu gust de cola sau mai stiuce. Mai nou Lipton in Mc Donald?s este si “la dozator” ( desigur ca numai este la sticla ca si-ar face concurenta singur) si acesta vineintr-o punga de 10 litri in care este un sirop fffff concentrat carebeneficiaza de acelasi “tratament” ca si bauturile carbogazoase insacu mai multa apa. Sincer Lipton are gust de ceai Ekoland dar de ceamai proasta calitate.Sucul de portocale ( Juice) este de fapt o combinatie de fulgicongelati de portocale cu apa filtrata. Pe el scrie 16 grade Brix (asta ar insemna 67% pulpa din care 32% zaharuri nesaturate si zaharurinaturale si restul apa) insa credeti-ma ca pe duza aia nu iese sucnatural de portocale nici in 200 de ani.Placintele de la Mc Donalad?s nu stiu din ce sunt facute dar am auzitlucruri aiurea despre ele ..insa pt. ca nu stiu nimik sigur nu am cesa va spun.In cele din urma salatele de la mc ( ma refer la cele din romania )sunt in regula ( cea la Sallad Shaker ), cea de ton (Tuna Sallad) sicea “greceasca” (Mediteranean Sallad) insa cea de pui ( Mc ChickenSallad) nu v-o recomant dat fiind ca are carnea aceea de “pui” de caream vb mai sus.Din nou subliniez ca toate salatele au un gust specific de cauciuc datfiind faptul ca nu sunt 100% naturale. Cam atata despre mancarea de laMC , daca vine cineva cu adaugari la ceea ce am spus ii multumesc , ptcei cu critici la adresa mea le spun sa latre in alta parte ca nu amchef. Ca incheiere vreau sa notez ca nu am vb despre lucratori findcanu asta era subiectul insa credeti-ma ca asta difera de la restaurantla restaurant asa cum toti oamenii sunt diferiti, insa e adevarat ca eun stres enorm si bani foarte putini. Un sfat prietenesc , mancati inalta parte ..am mancat la un restaurant ( in adevaratul sens alcuvantului findca mc nu este restaurant ci franciza) cu 150.000 (catun meniu mare de la mc ) o salata bulgareasca de iti lingi degetele +un 7 up imbuteliat + 30 de mii bacsisul. mai gandeste-te de douaori inainte sa vii la mc te rog ( frumos )"Ce parere aveti? Link to comment Share on other sites More sharing options...