Jump to content
Dropkillerz

După ce o femeie de 35 de ani a fost acuzată că şi-a sugrumat fără milă fetiţa nou-născută, apoi şi-a trimis soţul şi fiica de 16 ani să o arunce ....

Recommended Posts

După ce o femeie de 35 de ani a fost acuzată că şi-a sugrumat fără milă fetiţa nou-născută, apoi şi-a trimis soţul şi fiica de 16 ani să o arunce pe un câmp, ancheta a scos la iveală alte fapte îngrozitoare.

În urmă cu doi ani, tânăra a mai ucis un copilaş în acelaşi fel. Ajutaţi de adolescenta care şi-a denunţat mama, poliţiştii au găsit pe un teren de lângă casă şi cadavrul acestui bebeluş.

Mai multe echipaje de criminalişti au mers la Sprâncenata, în Olt, să caute trupul fără viaţă al copilaşului. Au dat de cadavrul în descompunere într-o baltă de la marginea localităţii, acolo unde tatăl lui a recunoscut că l-a îngropat. Bebeluşul era într-o pungă, băgată apoi într-un sac negru.

Femeia acuzată că şi-a ucis copiii susţine chiar şi acum că e nevinovată. Aruncă toată vina asupra soţului. Cei doi au împreună trei copii mici, iar femeia mai are din prima căsnicie doi copii daţi în plasament şi o fată de 16 ani crescută de bunici.

Mama copiilor a fost internată în spital. Dacă se dovedeşte că avea discernământ şi chiar şi-a ucis bebeluşii, va fi acuzată de pruncucidere sau chiar de omor calificat şi poate primi 25 de ani de închisoare.

sursa:protv.ro

Link to comment

Am vazut stirea dimineata cand ma pregateam sa plec la scoala, si femeia vinovata zicea ca sotul sa faca puscarie in locul ei, iar el zicea ca nu are nici o vina doar o ingropat-o. Parerea mea ar fi pe amandoi,cum frate sa iei viata unei fiinte,unui suflet mic. :(

Link to comment
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...