aolex Posted June 28, 2005 Posted June 28, 2005 astia carora nu le place topicul ... nu postati , e simplu ! suntem la categoria diverse in caz ca ati uitat asa ca meritati un avertisment !
The Guardian Posted June 30, 2005 Posted June 30, 2005 (edited) ti'am sters postul, in cazul in care nu iti place programu' folosesti telecomanda ... Edited July 8, 2005 by Osirus
Osirus Posted July 8, 2005 Posted July 8, 2005 pai din putinele lucruri care le stim putem crea un scenariu pentru a invinge moartea, ne clonam si apoi cu ajutorul stiintei, in viitor, poate va fi posibil sa ne transplantam creierul in noul corp identic cu al nostru sau poate doar informatia care o contine, iar pentru a preintampina eventualele accidente putem sa avem clona in frigider sa zicem, sau ceva de genu' si la un interval de timp oarecare sa ii facem update de soft , astfel murind corpul nostru actual, il putem activa pe cel din frigider jayz gasesti mai plauzibila teoria creationista decat cea evolutionista ? P.S.: pare aberatie dar nu cred ca va fi total imposibil peste 50 de ani ...
Geo George Posted July 10, 2005 Posted July 10, 2005 Ala e vai de mama lui ..ca au si zis la stiri ca era preot doar de vreo 2 ani sau cam asa ceva .. si s-a bagat el acolo , aia avea probleme cu capu nu diavoli ce draq ..trebuia sa o duca la spital nu sa o "vindece" el
martafoy Posted July 10, 2005 Posted July 10, 2005 Cred ca preotzii,popii ,calugarii sau cum le-o mai spune ar trebui sa aiba controale pshilogice/psihiatrice regulat...ceea ce a facut bolnavul ala cu ale lui numite 'calugarite' este de neconceput...dar totushi traim in Romania....
Savag3 Posted July 10, 2005 Posted July 10, 2005 Eu zic ca sunt tampiti. Nu iti da nimeni dreptul sa ucizi, mai ales in numele Domnului si sa fie ucis ca un caine nu ca om.
Ghiba Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 Jul 11 2005, 01:29 da,logic. AHAHHAAHAHAHAHAHAHAHAHA ))))))))))))))))))) )))))))) o mica intarziere de 2 ani xD
Fane Spoitoru Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 frate daca si astea fac crime nush la ce sa ne mai asteptam in viitor ... oricum sunt tampiti vinovati sau cum mai vreti voi pt ca au omorat-o pe femeia aceea p.s oricine a`r fi omg fate acum am vazut de cand e topicu ))))))))))) vai frate hgahahahahahaha @ iar dezgropati topicuri ?
Fury Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 @oameni dezgroapa topicuri @oricum secolul al XV-lea