Jump to content
renegadealive1

Parerea voastra

Sunt tampiti calugarii care au facut crima de la manastire?  

65 members have voted

1. 1. Sunt tampiti calugarii care au facut crima de la manastire?

• Nu
      9
    • Da
      56

Recommended Posts

Posted

MOTIVATI-VA raspunsurile

Biblia spune asa (adica una dintre cele 10 porunci)" Sa nu ucizi" ,si apoi inca una ,"iubeste pe aproapele tau ca pe tine insuti "calugarul sau preotu' respectiv impreuna cu calugaritele alea barbare puteau ajuta femeia sa traiasca(deci au mai incalcat inca o porunca).

Ei au oprimat-o ,au urat-o,si au calcat legile Bibliei mai mult decat multi altii dintre noi.

Am dreptate?

Aici : http://www.evz.ro/investigatii/?news_id=18...e4724bce136656b

Posted

Din ciclul "N-am ce face si postez p Link Mania" va prezentam episodul "Ma f*** grija de altii si propun topicuri idioate!".

Si ca sa fiu si ontopic: nu ma intereseaza si chiar dk m-ar interesa nu e sb de discutat p Link Mania!Dk iti place sa fii morbid si sa vbesti despre morti, crime, omoruri poti sa te duci f frumos p un forum de psihopati si sa dezbateti subiectele preferate!

Iti urez o zi buna!

Posted

Din ciclul "N-am ce face si postez p Link Mania" va prezentam episodul "Ma f*** grija de altii si propun topicuri idioate!".

Si ca sa fiu si ontopic: nu ma intereseaza si chiar dk m-ar interesa nu e sb de discutat p Link Mania!Dk iti place sa fii morbid si sa vbesti despre morti, crime, omoruri poti sa te duci f frumos p un forum de psihopati si sa dezbateti subiectele preferate!

Iti urez o zi buna!

ar fi bine sa-ti deschizi ochii ignorantule ,c-ar putea fi chiar mamica ta intr-una din situatii.

Si mai gandestete din punct de vedere moral cum a fost lasat un om sa moara in chinuri.

Go back in hell,bastards.

PS si apoi daca nu ma insel mai face parte si Michael Jackson din "va prezentam episodul "Ma f*** grija de altii si propun topicuri idioate!"+ multe altele pe care n-am mai avut chef sa le caut.Oricum ,du-te la gara...

Posted

Esti cumva in vreo secta? :blink:

Nu, pur si simplu ar fi trebuit sa privesti stirile ,sa fi vazut cum niste fanatici religiosi (care se cred trimisi ai Domnului)si bolnavi,au lasat sa moara in chinuri un om (o femeie),fara s-o ajute sa traiasca.

Si sunt pur si simplu adeptul vietii ,nu al mortii si tampeniilor pe care le nascocesc unele minti bolnave...

Posted

Pai asta da...mai rar asha ceva...

Asta este un caz de inconshtientza, sau mai bine zis de prostie acuta ce depaseshte limitele atat ale bunului simt cat shi ale ratziunii.

Asha ceva sa poate intampla in cazul unor oameni care in urma a zeci de ani de sechestrare shi singuratete ishi pierd orice urma a gandirii fireshti shi ajung sa se creada atotputernici...

deocamdata sunt socat, socat de ceea ce au facut oamenii care ar trebui sa salveze vietzi, nu sa le ia....

shi acum o parere personala: aceaia sunt PSHIHOPATZI ! care au pierdut omenia...

Posted

u chiar crezi ca ai avut o idee buna sa deschizi topicul asta? :banghead:

nu-i chestia de idee buna sau rea.vezi-ti de treaba si ramai in lumea ta roza ...nu crezi ca-i bine SA STII ce se intampla cateodata... si sa-ti dai cu parerea...vezi linkul si apoi...mai vb

Posted

De la o vreme numai topicuri de genul "a murit Papa" sau "Criza ostaticilor" apar pe Link. Acestea nu intra in specificul forumului care se invarte totusi in jurul jocurilor...

Daca chiar vrei sa le discuti, fa-ti user la adevarul sau nush ce alt ziar si posteaza pe forumul lor (asta daca au). Asa k asa-zisele campanii cu tenta sociala nu prea isi au locul aici

Guest PISICUTZA10
Posted

NU AU FACUT BINE CE AU FACUT,DAR NOI NU II PUTEM JUDECA ,NUMAI SA NE SPUNEM PAREREA

Posted

NU AU FACUT BINE CE AU FACUT,DAR NOI NU II PUTEM JUDECA ,NUMAI SA NE SPUNEM PAREREA

Corect ,si asta zice Biblia, nu judecati ca sa nu fiti judecati...M-ai lovit

PS Nu scrie cu caps lock activat,caci vei fi eliminat

Posted

TRAIASCA PROSTIA OMENEASCA!!! Domnilor uitati un lucru foarte important si acela este: TRAIM IN ROMANIA TARA TUTUROR POSIBILITATILOR SI IMPOSIBILITATILOR. Deci eu nu stiu de ce sunteti asa de umiti de ce s-a intamplat. Pun pariu pe cat vreti voi ca mai sunt n cazuri de care nu stie nimeni nik (de asta s-a aflat mai mult din intamplare) asa ca nu mai fiti asa de uimiti. :|

Posted

E foarte grav ce s-a intimplat la manastire din puncte de vedere religios si moral. Nimeni nu are dreptul sa ia viata nimanui indiferent care ar fi motivul. Pe staret diavolul l-a impins la cea ce a facut, din dorinta lui de a face bine a cazut in extrema cealalta.

O vorba inteleapta spune:"Drumul spre iad e pavat cu flori"

Posted

ar fi bine sa-ti deschizi ochii ignorantule ,c-ar putea fi chiar mamica ta intr-una din situatii.

Si mai gandestete din punct de vedere moral cum a fost lasat un om sa moara in chinuri.

Go back in hell,bastards.

PS si apoi daca nu ma insel mai face parte si Michael Jackson din "va prezentam episodul "Ma f*** grija de altii si propun topicuri idioate!"+ multe altele pe care n-am mai avut chef sa le caut.Oricum ,du-te la gara...

lol

Nu cred ca sunt ignorant!Pur si simplu sunt satul de toate chestiile bolnave care se petrec in lume si nu vreau sa le vad si p forum...Plus ca nu sunt singurul care considera ca acest topic este inutil(vezi demonium si scream_me2).

P.S. Si dk ma duc la gara esti mai fericit si nu mai postezi chestii d-astea? :P

Posted

mie mi se pare ca subiectul asta pur si simplu nu mai are nevoie de nici un comentariu si nici nu isi are locul pe forumul linkmania. cat despre intrebarea din Poll este cea mai idioata intrebare pe care putea s-o puna....parerea mea!

renegadealive1, stii ce iti propun eu: daca inca nu o faci, ai putea sa incepi de acum sa te uiti la stirile de la ora 5 si sa ne stresezi in fiecare zi cu vreo 3-4 topicuri,bineinteles,tot pe linkmania deschise in care sa ne ceri parerea despre mai-stiu-eu care nebun pe care l-ai vazut tu la stiri.....eee, la asta nu te-ai gandit, nu? :gun: :violent:

Guest alex_myself
Posted

aceasta fapta...este chiar ceva...ce merita discutat...s`ar putea face si un film horror pe chestia asta...dar in fine...chiar daca era posedata...nu trebea sa manance si ea...adik ..oricum ar fi fost..o tinea legata si ...in lanturi..dar tot avea nevoie de mancare si apa.. sunt TAMPITI si indoctrinati...cu religia lor ..si ...etc :) ;)

Posted

Iti urez o zi buna!

Chiar nu vad rostul unor astfel de remarci, care contin insulte si vulgaritate. Topicul a fost postat in sectiunea potrivita, daca nu te intereseaza nu te obliga nimeni sa citesti.

Sunt sectiuni specifice pentru a discuta subiecte legate de jocuri, in Diverse cred ca putem discuta despre orice dorim. Mi se pare interesant topicul, cu atat mai mult cu cat sunt persoane care mai observa si realitatea din jur, pe langa virtualitatea hobby-ului comun.

On topic: Nu e de crezut ca se poate intampla asa ceva intr-o societate care se considera moderna si in care libertatea individului e un drept garantat. Cred ca tine de mentalitate, de izolarea care poate a provocat dereglari psihice ale faptasilor... cred ca acestora ar trebui sa li se faca un examen psihiatric, pentru ca nu pot fi normali niste oameni care au atata sange rece si sadism. :blink:

Posted

On topic: Nu e de crezut ca se poate intampla asa ceva intr-o societate care se considera moderna si in care libertatea individului e un drept garantat. Cred ca tine de mentalitate, de izolarea care poate a provocat dereglari psihice ale faptasilor... cred ca acestora ar trebui sa li se faca un examen psihiatric, pentru ca nu pot fi normali niste oameni care au atata sange rece si sadism.

Tocmai asta e problema, dupa parerea mea: acei oameni nu cred ca se mai poate spune ca fac parte din societate, din moment ce traiesc izolati de societate! Ei traiesc dupa propriile reguli si totusi...ma intreb si eu: daca femeia aceea chiar era posedata, respectivul preot nu a auzit de exorcizare? Din cate stiu eu exorcizari chiar se fac, deci subiectul asta nu e doar o tema de filme horror....

Posted

lol

Nu cred ca sunt ignorant!Pur si simplu sunt satul de toate chestiile bolnave care se petrec in lume si nu vreau sa le vad si p forum...Plus ca nu sunt singurul care considera ca acest topic este inutil(vezi demonium si scream_me2).

P.S. Si dk ma duc la gara esti mai fericit si nu mai postezi chestii d-astea? :P

nu ,n-as fi mai fericit daca te-ai pune in FATZA trenului in miscare ,sunt pacifist...

dar totusi e bine sa stii ce se mai intampla cu cei care ne "indruma" spre bine...

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...