HaCkErS Posted March 15, 2008 Posted March 15, 2008 #ai dreptate.... :) ##Edit: ....sa mai incercam peste 2-3 sapt alt gather???? poate da domnu si ne adunam mai multi..... n`ai sanse
Narcisa Posted March 15, 2008 Posted March 15, 2008 poze aveti? :D sa'i vedem pe uratii de some si loyd :P :photo:
razvan1987 Posted March 15, 2008 Posted March 15, 2008 razvan1987 degeaba faci tu urat. Imi pare rau ca nu am ajuns insa un coleg de al meu a facut o criza de apendicita si o trebuit sa mergem urgent la el la spotal ok? asa ca va rog frumos.Nu s-a sfarsit viata si nu ne-am vazut ok? sef.gif 22.gif sad.gif tine'ti pliscu tanco!nu mai evocati motive absurde: a murit matza a murit bunica a murit catelu si nush mai ce!credeti ca va crede careva? :ceuameni: oricum bine ca ne-am vazut ptr cei care au fost gl & hf in joc si sper sa ne mai vedem!RUSINE ptr restu' ! macar nu va mai ambalati ca veniti!
Narcisa Posted March 15, 2008 Posted March 15, 2008 tine'ti pliscu tanco!nu mai evocati motive absurde: a murit matza a murit bunica a murit catelu si nush mai ce!credeti ca va crede careva? :ceuameni: oricum bine ca ne-am vazut ptr cei care au fost gl & hf in joc si sper sa ne mai vedem!RUSINE ptr restu' ! macar nu va mai ambalati ca veniti! :lol:
razvan1987 Posted March 15, 2008 Posted March 15, 2008 #SomE# fii sigur ca veneam daca nu se intampla asa ceva e viata unui om la mijloc si imi pare rau daca s-a suparat razvan dar nu am cunoaste ff bine.. ca sa poata da impresii despre mine daca se mai face ziceti si mie ca o sa vin dar pe la ora 14 sa fiecand ai sa ajungi la nivelu meu sa ma comentezi clar? SomE ma stie de mai de mult si Gabytzu iar loyd m-a vazut acu asa ca tine'ti gura!nici 18 ani nu ai si mi se pare ca ai pliscu cam mare!fii serioasa ca nu m-am dus la gather sa te vad pe tine!m-am dus de fun..nu bag in seama minore cu bani de la mama si tata!Gabytzuleeeeeee a fost buna mancarea :> cand face nevastica o cinste cu o cina? :> sau mergem la gratar cum am stabilit?Apropo SomE cum am vb si la gather poate facem peste 2-3 sapt un gratar in Bucium poate se aduna foamea pana la urma :rofl1: :>
Danutza_26 Posted March 15, 2008 Posted March 15, 2008 Oho,razvan1987 mai baiete eu inteleg ca esti mai mare ca mine da asta nu inseama ca stii mai multe gendeste-te mai bine intaine sa vorbesti nu am cunosti nu ai dreptu sa ma judeci ok? trebuia sa vii cu mine si gata. eu nu mai zic nimik m-am saturat am crezut ca daca suntei "ieseni" sunteti mai de treaba decat ceilalti dar m-am inselat...
razvan1987 Posted March 15, 2008 Posted March 15, 2008 Oho mai baiete eu inteleg ca esti mai mare ca mine da asta nu inseama ca stii mai multe gendeste-te mai bine intaine sa vorbesti nu am cunosti nu ai dreptu sa ma judeci ok? trebuia sa vii cu mine si gata. eu nu mai zic nimik m-am saturat am crezut ca daca suntei "ieseni" sunteti mai de treaba decat ceilalti dar m-am inselat... sa vin cu tine?da ce's maicata sau taicatu sa te tin de mana? :blink: fii serioasa iar de treaba sunt cu cei care merita?ce am ajuns sa umblu cu astia de scoala generala? :blink: chill out fato! tu trebuia sa dai o bere dry.gif eu? :blink: cu ce ocazie?ia vezi! nu prea am chef de glume momentan!
Dropkillerz Posted March 15, 2008 Posted March 15, 2008 razvan1987 degeaba faci tu urat. Imi pare rau ca nu am ajuns insa un coleg de al meu a facut o criza de apendicita si o trebuit sa mergem urgent la el la spotal ok? asa ca va rog frumos.Nu s-a sfarsit viata si nu ne-am vazut ok? :sef: :( i so unflat :lol: @ce scuza ridicola -_-
razvan1987 Posted March 15, 2008 Posted March 15, 2008 si cainele meu a facut criza de la organu sexual si l-am dus la spital in drum spre gather... daca minti macar invata sa o faci inteligent.. :rofl1:
Dropkillerz Posted March 15, 2008 Posted March 15, 2008 eu? :blink: cu ce ocazie?ia vezi! nu prea am chef de glume momentan! ce so intamplat ? :(
Narcisa Posted March 15, 2008 Posted March 15, 2008 sa vin cu tine?da ce's maicata sau taicatu sa te tin de mana? :blink: fii serioasa iar de treaba sunt cu cei care merita?ce am ajuns sa umblu cu astia de scoala generala? :blink: chill out fato! eu? :blink: cu ce ocazie?ia vezi! nu prea am chef de glume momentan!
bunny Posted March 15, 2008 Posted March 15, 2008 poze? oO ce gather e asta fara poze? CLOSE TOPIC! :sef:(gluma, specific, sa nu intre careva in panica :huh:)
razvan1987 Posted March 15, 2008 Posted March 15, 2008 ce so intamplat ? sad.gif nimic :) oricum imi place ca esti la locul tau :) am glumit :> doar ma stii de acu cum is..is obosit si nu prea am chef de glume :crazy:poze? :?poze?ce poze vrei wa in 5 insi? data viitoare o sa iau eu aparat sa facem la gratar ! ca vad ca nimeni nu se arunca la asa ceva...
bunny Posted March 15, 2008 Posted March 15, 2008 nimic :) oricum imi place ca esti la locul tau :) am glumit :> doar ma stii de acu cum is..is obosit si nu prea am chef de glume :crazy: poze?ce poze vrei wa in 5 insi? data viitoare o sa iau eu aparat sa facem la gratar ! ca vad ca nimeni nu se arunca la asa ceva... Si 2 daca erati, tot trebuia sa faceti poze. Va faceati unu altuia. :lol: (kiddin' again. oO)
razvan1987 Posted March 15, 2008 Posted March 15, 2008 Si 2 daca erati, tot trebuia sa faceti poze. 24.gif Va faceati unu altuia. laugh.gif (kiddin' again. oO)bunny? vrei sa iau filmarile de pe camere din viper sa ti le dau special sa le vezi cum ma scobesc in nas sau ce?haide lasa'ma ca nu am chef de caterinca momentan..is dezgustat..se anunta ca vin 20 si tre vin 5 din care nky_ a venit cu mine si apoi l-am sunat pe gaby sa vina si el sa bem un suc...mdea ce gather e asta? fuck off... -_- <_<
razvan1987 Posted March 15, 2008 Posted March 15, 2008 gaby mananca laugh.gif:> acu am terminat si eu :crazy: sper sa vii la gratar oricum imi fac si eu masina si merge si gaby mai am eu un amic si poate iese ceva frumos..acu sa vedem participare...care si cum..dar mai e pana atunci :rolleyes:
bunny Posted March 15, 2008 Posted March 15, 2008 bunny? vrei sa iau filmarile de pe camere din viper sa ti le dau special sa le vezi cum ma scobesc in nas sau ce?haide lasa'ma ca nu am chef de caterinca momentan..is dezgustat..se anunta ca vin 20 si tre vin 5 din care nky_ a venit cu mine si apoi l-am sunat pe gaby sa vina si el sa bem un suc...mdea ce gather e asta? fuck off... -_- <_<Sa nu-ti spargi vreo vena fiule, calm down. :blink:
Dropkillerz Posted March 15, 2008 Posted March 15, 2008 :> acu am terminat si eu :crazy: sper sa vii la gratar oricum imi fac si eu masina si merge si gaby mai am eu un amic si poate iese ceva frumos..acu sa vedem participare...care si cum..dar mai e pana atunci :rolleyes: unde curge berea,vin ma :lol:
razvan1987 Posted March 15, 2008 Posted March 15, 2008 unde curge berea vin ma laugh.gif:> Sa nu-ti spargi vreo vena fiule, calm down. blink.gifsi tu ma iei cu fii?fii serios ba...chill out si tu..toti va aruncati cam tare pentru conditia voastra.. dezamagit....total <_<
#SomE# Posted March 15, 2008 Author Posted March 15, 2008 cand ai sa ajungi la nivelu meu sa ma comentezi clar? SomE ma stie de mai de mult si Gabytzu iar loyd m-a vazut acu asa ca tine'ti gura!nici 18 ani nu ai si mi se pare ca ai pliscu cam mare!fii serioasa ca nu m-am dus la gather sa te vad pe tine!m-am dus de fun..nu bag in seama minore cu bani de la mama si tata!Gabytzuleeeeeee a fost buna mancarea :> cand face nevastica o cinste cu o cina? :> sau mergem la gratar cum am stabilit?Apropo SomE cum am vb si la gather poate facem peste 2-3 sapt un gratar in Bucium poate se aduna foamea pana la urma :rofl1: :> #dap ...poate la gratar merge lumea daca la bere nu vor #va rog frumos sa nu va mai certati [sper sa nu supar p nimeni ]..... #O sa mai incerc sa mai adun lumea la un ghater....poate cine stie....vine lumea...desi am unele indoieli ....dar speranta moare ultima.....
razvan1987 Posted March 15, 2008 Posted March 15, 2008 #dap ...poate la gratar merge lumea daca la bere nu vor 20.gif#va rog frumos sa nu va mai certati [sper sa nu supar p nimeni ].....#O sa mai incerc sa mai adun lumea la un ghater....poate cine stie....vine lumea...desi am unele indoieli ....dar speranta moare ultima.....o sa vii pe la mine cand ai timp sa discutam despre organizare..ma anunti cand esti disponibil sa iti dau niste poante...iar restu nu au de ce sa se supere atata timp cat sunt incorecti...nu e vina noastra ca se joaca ascunsa dupa blocuri in loc sa vina la gather iar pe forum fac gargara... <_<