1/2 Man 1/2 Amazing Posted July 11, 2005 Posted July 11, 2005 Si uite ca s-a terminat si bacu'... cu bine sper eu pentru toti Notele mele:Romana 10 oral 7,70 scrisEngleza 10 oralMatematica 8,50Biologie 7,15Ed Fizica 9,80Media : 8,85Acum ma asteapta admiterea( dau la calculatoare si la inginerie in telecomunicatii)
VArtaN Posted July 11, 2005 Posted July 11, 2005 bine ca a trecut si asta romana: 7 oral/7.10 scris maghiara:8.50 oral/6.70 scris engleza:9 istorie:9.20 geografie:9.20 biologie:6.25(asta ii pot multumii profei' de educatie fizica care nea sfatuit pe cativa sa nu dam bacul din educatie fizica, pentru ca e greu...yeah right...am vazut pe unul cu o 110 kile primind 9.30 ) ps.media generala:7.86
nwradu Posted July 11, 2005 Posted July 11, 2005 Cum ma 7 oral la Romana? La oral se dau de obicei numai note mari, 10, 9, rar cate un 8...
Ahilosu Posted July 11, 2005 Posted July 11, 2005 vai ce a fost la mine in liceu, s-a terminat cu smecheria.... vreo 2 de 7 catia de 8, vreo 3 picati (toti la romana) si restul numai 9 si 10
Unknown Soldier Posted July 11, 2005 Posted July 11, 2005 La romana si engleza oral am copiat. Incredibil nu?
VArtaN Posted July 11, 2005 Posted July 11, 2005 Cum ma 7 oral la Romana? La oral se dau de obicei numai note mari, 10, 9, rar cate un 8... Spunemi atunci ce sti tu despre poezia lui Ion barbu si particularitatile sale moderniste , pt ca eu asa am ramas cand am vazut subiectul.bine ca miau dat macar 7 .
nwradu Posted July 11, 2005 Posted July 11, 2005 Mda, asta e. La mine in liceu si la oral au copiat unii, cu fituici... la scris nu mai zis, s-a vorbit la greu, la romana a copiat si din carte careva, la mate aveam foile pe la altii cand a venit ala cu stampila, la fizica s-a ridicat jumate de clasa si si-a luat cartea din ghiozdan (inclusiv eu), la istorie am copiat cam tot de pe fituici... In caz ca vede careva de la minister postul asta si il da la televizor, sa stiti ca NU anul asta se intamplau aceste lucruri Acum sincer nu stiu pe cati intereseaza notele, mai bine povestiti faze funny, copieri, etc de pe la bac. De exemplu cand am dat eu, unii au baut cate 3-4 bauturi energizante inainte de proba de Sport... dupa aia alergau si vomitau, dar nu abandonau rezistenta ca era de rau. E chiar ciudat sa-l vezi pe unul alergand si vomitand in acelasi timp. Altul incepuse sa se dezbrace, la fiecare tur mai lasa cate o haina ceva pe jos...
Ahilosu Posted July 11, 2005 Posted July 11, 2005 la ce dau eu la sport...sau mai bine zis...la ce rezistenta se da acolo...o fa dupa 50 de h nedormite fara sa mananc deloc... ) cat era? 1 km in 3 min? sau cum era?in ce consta?
1/2 Man 1/2 Amazing Posted July 11, 2005 Posted July 11, 2005 s-a scos rezistentaacuam e viteza... 50 m in 6,7 sec
Sp4wN`19 Posted July 11, 2005 Posted July 11, 2005 Prin clasa a 11a am scos 6.1s la 50 m iar un coleg care era la atletism a scos 5.7s si a alergat de 2 ori ca sa-l cronometreze 3 profesori ca nu le venea sa creada. PS la bac am scos 7.1s, in acel an m-am apucat de fumat si nu am mai jucat fotbal cu prietenii, am mai pus cateva kg iar rezultatul a fost 1 secunda mai lent in 1 an.
Ahilosu Posted July 11, 2005 Posted July 11, 2005 lasa ca o prietena de-a mea scoate 12.70 /100m si asta e super bine pentru fete, campioana municipala (doar atat a participat), dar ea de fapt face baschet....si e super ben...si face antr la atletism de 4 luni...
wolffy Posted July 12, 2005 Posted July 12, 2005 "La "National", examen dur de parca era selectie la Universiada Judecind dupa afirmatiile acestora, "negruzzistii" par sa fie cei mai buni elevi la sport din judet, pentru ca in nici un alt liceu nu s-a inregistrat performanta ca toti candidatii sa primeasca nota maxima la aceasta disciplina. La Colegiul "Racovita", de exemplu, un liceu la fel de bun ca "Negruzzi", aproximativ 10% dintre candidatii care au sustinut proba de sport au note sub 10. La Colegiul Tehnic "Gh. Asachi", aproape jumatate dintre candidatii de la educatie fizica au luat note mai mici de 10. Absolventii au primit chiar foarte multe note de intre 7,40 si 8,40. Si la Colegiul Tehnic "Dimitrie Leonida" nu toti absolventii au fost "performeri" la sport. Multi dintre acestia au obtinut note sub 9,00 si sub 8,00. Insa cel mai bun exemplu de examen drastic este la Colegiul National. Aici, candidatii povestesc ca pentru ei proba de sport a fost extrem de stresanta. Presedinta comisiei i-a supravegheat in permanenta si, desi regulamentul nu-i permitea, s-a implicat in evaluarea candidatilor. "A spus ca profesorii ne dau note prea mari si la proba de viteza a folosit cronometrul de la telefonul ei mobil. Chiar daca profesorii din comisie aveau pe cronometrele lor un timp, presedinta le dicta ce sa treaca pentru fiecare elev in borderou", a spus Ioana, o absolventa de la National. "Pe o colega de-a mea, mai plinuta, a intrebat-o daca s-a uitat mai intii in oglinda inainte sa aleaga sa dea examenul la sport. Noi ne-am speriat cu totii. Eu la saritura in lungime tremuram toata de emotii. La un moment dat se zvonea ca vor fi foarte multi picati", a spus Oana, o alta absolventa de la "National". Un alt elev de la "National", Dragos, spune ca mai bine dadea inca o proba de matematica decit proba de sport. "A fost mai stresant ca la matematica. Serios!", a spus absolventul. "Noi nu spunem sa nu fie corecta proba, dar fara exces de zel. Conform regulamentului, presedinta nu avea voie sa intervina in evaluare", a spus mama unei candidate. "Este nedrept. Noi am luat la sport note mai mici ca la romana sau matematica" Faptul ca modul de desfasurare a examenului la sport de la "National" nu a fost unul pedagogic a fost confirmat inclusiv de sefa ISJ. "Nu a fost pedagogic ce a facut presedinta. A fost un abuz. Noi i-am atras atentia si situatia s-a calmat", a spus Camelia Gavrila. Elevii de la "National", poate cei mai nemultumiti dintre cei care au sustinut bacalaureatul, spun ca diferentele de notare dintre "Negruzzi" si celelalte licee sint evidente. "Este nedrept. Noi am luat la sport note mai mici ca la romana sau matematica, iar la alte licee s-au pus numai de 10. Si noi dam admitere pe baza de dosare la facultate", spune revoltata o absolventa de la Colegiul National. Si in anii trecuti proba de sport a fost contestata uneori de elevi si parinti, care acuza gradul ridicat de subiectivitate al profesorilor. "Principial, intr-adevar proba de sport este aleasa de elevi pentru ca in fiecare an se obtin note mai mari decit la alte discipline. Insa si aici 7exista niste bareme rigide pe care profesorii trebuie sa le respecte", a spus Gavrila " ( Articol luat din Ziarul de Iasi www.ziaruldeiasi.ro ) well asa e .. eu am dat sportul la National .. si intr-adevar cu cronometrul de la mobil statea Isac ( presedintele de comisie ) .. o grasanca din bucuresti si inca ceva ce nu era in articol ... la saritura in lungime era un baiat care a sarit 2.45 .. si profesoru vrea sa ii treaca pe foaie 2.45 .. si se baga aia din bucuresti cu replica " mie mi s-a parut ca a sarit 2.40 .. tie nu tot asa? " .. ce treaba are ea cu examinarea... deci primele 2 probe au fost viteza si saritura .. si a stat aia pe capu profesorilor si vreo 60-70% din elevi erau picati .. dupa care comisia ( adica profii de sport ) au chemat-o pe Gavrila si Tudorache .. ( inspectoarea si "mana dreapta" a inspectoarei ) si i`au dat zona... dar la ultima proba, cea de gimnastica, a aparut iarasi si a stat vreo 15 minute timp in care iara a facut ea evaluari .. ba ca ala nu o facut elementele care le-o facut asta .. ba ca ala o cazut .. ba nush ce .. dar iara si-a luat zona ... Oricum a fost aiurea .. au dreptate elevii .. in toti anii s-au pus note mari la sport .. si anul asta dupa primele 2 probe toti erau ingrijorati si nu mai avea nimeni zambetu pe buze care l-au avut dimineata si ne intrebam daca o sa luam... tin sa precizez ca cei de la negruzzi au avut 10 la sport ... toti elevii...