Jump to content
{JM}Alex Lifetaker

Examene and sh&%

Recommended Posts

Posted

Discutati aici despre examenele care le-ati avut sau le veti avea...

Eu am k-pakul... abia astept sa il termin sa merg cu skateul prin centru.

Mai degraba m-ash bate cu tyson(si-asa l-a batut McBride)decat sa dau amaratul asta de kpac.. :D

Voi cum stati cu examenele? :)

Posted

Am maine cel mai greu examen din acest an si poate din toata facultatea. 200 de pagini de ozn-curs, plus probleme de care nu stiu sa fac... vedem ce iese. Cica la celelalte doua grupe care au dat deja din 40 de oameni au trecut 3 :D

Citez din curs: "un procedeu introdus in generatia 4 Intelsat este SPADE care reprezinta un acronim provenit din Single channel per carrier PCM multiple Access on Demand Assignment Equipment". Eu pun pariu ca nici aia de-au inventat spade-ul nu tin minte ce inseamna, si umbla cu fituica in buzunar in caz ca-i intreaba cineva.

Posted

in ideea ca iau si restanta pe care am dat-o azi, eu AM TERMINAT FACULTATEA :hello:

ca sa vezi... saptamana viitoare apare Battlefield 2 ... la tanc (tzanc adica)

Posted

Cica terminasi si eu masteratu marti da ma bate gandul sa mai fac unul. Nu ca am invatat ceva ce nu stiam pana acuma da pana in 2007...:P

Posted

La mine urmeaza inca 3 examene, urmatorul e Analiza II pe care cred ca o sa-l aranjez...btw e ieftin 700 k. Vara nici nu o sa am pt ca am 5 restante. Deci o sa fie cam asa: sesiune vara-->mare-->sesiune toamna

Posted

Bafta la toti care mai aveti examene la facultate, si si mai multa bafta celor care dau capacitate sau bac pt ca acolo mai greu de refacut.

Posted

1 more day remaining...

Ultima noapte de dragoste, intaia noapte de razboi...

Sunt curios daca pot sa improvizez prea mult la comentarii...

PS: sa pice schita, nuvela, comedia(caracterizare), romanul , basmul(argumentare).

100% as vrea schita-caracterizare.

La mate... sa pice ce-o fi, numai sa fie usor si sa trec(da, la mate sunt super n00b).daca iau un 7 sunt super fericit... la romana un 8.50 ar fi perfect... poate chiar 9...

La istorie sa pice eseu cu razboaiele daco-romane sau politica de cruciada a voievozilor romani...un 9 ar fi de ajuns... :P

Posted

Eu zic ca va fi ori comedia ori nuvela!Baltagul nu cred ca a zis cica cineva de la minister ca nu se va da ce s-a dat anul trecut!Ar fi culmea!Oricum mult succes tuturor!

Posted

Shi eu am avut examene. Urmeaza sa aflu dak se mai pot da shi cand :lol:

Maine : Sys de Operare - kernel, microkernel, exokernel , pb gestiune memorie. :dooh:

Posted

mdeah...a picat comedia ...argumentare..OFF OFF MAI MAI !! alexe sper sa trecem =))))))))))) LoL ...glumeam :)...hai ca am scapat de 1..NEEEEXT!

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...