Jump to content
Lancelot

High Tech vs Lucru manual

E buna modernizarea excesiva?  

21 members have voted

  1. 1. Tehno sau surbelnita si ciocan?

    • sa faca robotii totul
      8
    • O sa ajungem niste legume
      13


Recommended Posts

So..peste tot oamenii sunt dati la o parte..din 1000 de muncitori intr-o fabrica mai raman vreo 10 cu 1000 de butoane..meseriile cele de traditie sunt pe cale de disparitie...toti isi usureaza munca cu micile noastre cutii cu boxe...oare e bine pentru viitorul nostru? Practic vorbind robotii vor prelua tot ceea ce acum inca ni se pare ok sa facem cu mana noastra.

Link to comment
Share on other sites

atat timp cat lucrul manual nu e facut de un roman (care de obicei face la misto), mi-e cam indiferent daca e sau nu facut de roboti... dar daca absolut tot s-ar face cu ajutorul robotilor ar ramane milioane de oameni fara munca ceea ce ar insemna dezastru pe toata planeta (la fel si cu masina care nu mere pe benzina cand in momentul asta petrolul conduce lumea lejer)

Link to comment
Share on other sites

Un om gândește, are sentimente, pune pasiune în ceea ce face... robotul nu. Omul mai improvizează, vine cu idei, sugestii, are nevoie de hrană, de odihnă, roboții au așa ceva?

Părerea mea este că NU ar trebui să facă roboții totul. E drept că pentru unele treburi e mai ok să le facă un robot, dar niciodată nu va putea suplini un om așa cum este el.

Link to comment
Share on other sites

probabil ca in viitorul apropiat majoritatea muncilor fizice grele care nu necesita ratiune ci doar putere gen sapat la 1 m adancime pe o lungime de 10 km in linie dreapta ... munci din astea .... cine stie poate in constructii cu o tehnologie mai avansata sa fie nevoie doar de materie prima si un program dupa care sa functioneze, pe de alta parte sunt activitati care fara decizii de moment fara o inteligenta capabila sa improvizeze nu pot fi facute in intregime de roboti.

IMO robotizarea e un lucru bun, scad preturile la servicii, creste calitatea traiului ( nu ma trebuie sa muncesti ca un sclav ) si odata cu disparitia muncii fizice omul este fortat sa isi castige banii din munca intelectuala ceea ce inseamna evolutie.

Link to comment
Share on other sites

Intotdeauna omul va excela in ceea ce face . Treburile preistorice gen sapatu efortul fizic va fi treaba masinariilor. Eu vreau ca lumea sa ramana asa cum este doar cu unele imbunatatiri ( strazi , spitale , scoli ) s-ajungem la acelasi nivel cu statele membre U.E si nu numai !

De ce ? Pai , m-am obisnuit si o schimbare majora ( foarte mare ) nu va fi placut nimanui !

Nu am votat !

Link to comment
Share on other sites

ce asteapta un patron de la un muncitor... sa munceasca cat mai mult, sa ii dea cat mai putini bani incat sa iasa el pe plus asa ca robotul este o afacare destul de profitabila si care intruneste toate cerintele unui patron (munceste mult pe bani 0) cat despre faptul ca omu mai vine cu o idee sugestie IceMan, lucrurile stau in felu urmator omu are idei robotul le pune in aplicare so ... O sa ajungem niste LEGUME(recomand filmul Idiocracy care nu este extraordinar dar care ne prezinta un posibil viitor :)) )

Link to comment
Share on other sites



  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...