Guest kinezutzuangel Posted February 7, 2008 Share Posted February 7, 2008 vrau sa imi cimpar un volan pt pc,care sa coste pana in 1,5 mil...max 2mil....vreau sa aiba neaparat pedale dak se poate si skimbator........am gasit un model de la genius....genius 3mt asa se numeste ......daka puteti sa imi recomandati ceva mai bun..... :-? o poza cu 3mt http://www.vikinborg.com.ar/fotosp/SpeedWheel3MTBody.jpg ....si va rog o parere despre 3 mt......plsss Link to comment Share on other sites More sharing options...
L!nuX Posted February 7, 2008 Share Posted February 7, 2008 si cum ai reusit sa incurci A cu O cand sunt la diferenta de 7 taste ? Daca vrei volan care sa te tina trebuie sa investesti vre-o 500 RON Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest kinezutzuangel Posted February 7, 2008 Share Posted February 7, 2008 nu vreau kiar acuma la inceput asha scump.....pana la vara am de gand sa imi strang bani si sa imi iau un logitech g25....:P:P.....dar pt inceput nu bag atatia bani in el Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diabolik_01 Posted February 7, 2008 Share Posted February 7, 2008 La bani aia ai putea lua un Volan Gembird STR-FFB1 Specificatii generalePedale acceleratie-frana, schimbator viteze, auto-calibrare prin interfata usbPcFun Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest kinezutzuangel Posted February 7, 2008 Share Posted February 7, 2008 si ii mai bun Gembird STR-FFB1 decat genius 3mt???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackDevil Posted February 7, 2008 Share Posted February 7, 2008 Daca tot iti iei volan la vara dupa ce iti mai cumperi acum ? Eventual strange putin din dinti pana atunci, nu prea merita sa dai 2 milioane pe un volan pe care nimeni nu ti-l cumpara .... Gembirdul acela are niste pedale infecte, nu ai cursa la ele, sunt aproape ca niste butoane .. sau on sau off intre cam greu reusesti ... Cel mai bine e la volane sa te duci in magazine si vezi care cum e ... din poze poate arata misto dar in realitate poti sa o dai in bara foarte usor ... Eu unul am un http://www.price.ro/preturi_volan_thrustma...675)_100798.htm si sunt foarte multumit de el ... nu merge in toate jocurile ce e drept, dar in care merge (toca, tdu, nfs mw, care ma mai joc) e superb Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fane Spoitoru Posted February 8, 2008 Share Posted February 8, 2008 @black :D am avut si eu volan dela :D dar din pacate s-a dus :( @kinezutzuangel vorba lui Linux daca vrei ceva volan k-lumea trebuie sa investesti ceva in el ... si cum a spus si Black nu are rost sa iti iei unu acuma pt k sunt niste bani aruncati aiurea ;) @sper sa revin mai pe seara cu ceva modele ca dau o raita prin oras acuma si ma uit cea mai aparut :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsu_Xing Posted February 8, 2008 Share Posted February 8, 2008 eu am o chestie de la Trust, buna rau, are si feedback, are si pedale, vitezele le schimbi la Ferrari, din spatele volanului. E super si a costat 3 mil acum... 1 an juma sau cat o fi fost :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiXalic Posted February 8, 2008 Share Posted February 8, 2008 eu am o chestie de la Trust, buna rau, are si feedback, are si pedale, vitezele le schimbi la Ferrari, din spatele volanului. E super si a costat 3 mil acum... 1 an juma sau cat o fi fost :PSi eu tot de la trust am...FF380 Force Feedback Race Master, am dat 3 milioane pe el acum 2 ani si am fost multumit de el (acum nu prea il mai folosesc). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fane Spoitoru Posted February 8, 2008 Share Posted February 8, 2008 am fost la stonet si am dat peste asta http://www.stonet.ro/produs_page.php?id_produs=685 e penultimu model ;) ultimu a aparut acu 2 sapt :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest kinezutzuangel Posted February 9, 2008 Share Posted February 9, 2008 pai vreau sa imi iau acum un volan ka sa ma obisnuiesc pana la vara si dintre toate tot genius 3mt imi place cel mai mult nush de ce....da noh mai ziceti ceva volane faina sa nu ma fraieresc.,,, Daca tot iti iei volan la vara dupa ce iti mai cumperi acum ? Eventual strange putin din dinti pana atunci, nu prea merita sa dai 2 milioane pe un volan pe care nimeni nu ti-l cumpara .... Gembirdul acela are niste pedale infecte, nu ai cursa la ele, sunt aproape ca niste butoane .. sau on sau off intre cam greu reusesti ... Cel mai bine e la volane sa te duci in magazine si vezi care cum e ... din poze poate arata misto dar in realitate poti sa o dai in bara foarte usor ... Eu unul am un http://www.price.ro/preturi_volan_thrustma...675)_100798.htm si sunt foarte multumit de el ... nu merge in toate jocurile ce e drept, dar in care merge (toca, tdu, nfs mw, care ma mai joc) e superb si asta care il ai uh are si scimbator???????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
notorious_dgh Posted February 10, 2008 Share Posted February 10, 2008 Sa stii ca si mie`mi place genius`u 3mt ;) un prieten de`al meu are si e chiar ok ! acu nush altele cum sunt dar mie`mi place si asta si il are de ceva timp si e ok ! Dar vorba celor dinaintea mea ... ce sa te obisnuiesti pan la vara ... daca tot esti decis sa bagi mai multi bani intr`un volan PC ... eu as mai astepta in locul tau ... anyway have fun :cool2: Link to comment Share on other sites More sharing options...