Jump to content
Flake

Victoria Beckham se dezbraca in scopuri caritabile

Recommended Posts

http://imageshack.us

Victoria Beckham speră să "anime” o campanie pentru prevenirea cancerului de piele, dezbrăcându-se pentru designerul vestimentar Marc Jacobs, relatează Rompres. Posh Spice a pozat nud pentru un tricou vândut în scopuri caritabile, în încercarea de a avertiza publicul în legătură cu pericolele expunerii prelungite la soare. ?De când ne-am mutat în California, am realizat cât de important este să te bronzezi corect. Cancerul de piele este o problemă majoră şi am vrut să atrag atenţia oamenilor luând parte la iniţiativa lui Marc”, a declarat vedeta.

Sursa->(Gandul.info, 30 Ianuarie 2008)

@ off-> parerea mea..cred ca de data asta incearca sa faca ceva bun,nu de ochii lumii.sper sa fie asa cum cred eu =)

Lol, aproape toti cei ce au postat aici au prietene foste Miss Univers de nu le place si le face greata Victoria Beckham. Bravo voua mai baieti.

LE: ala cu Y - cum sa-l scoata mai? eventual sa-l scoata si sa deseneze el ceva acolo, sau sa puna o bucatica de, pardon, din alta poza..... ceea ce tot n-ar fi o bucatica din Victoria Beckham.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...