Jump to content
Fallout

O tânără a luat foc la un bal al bobocilor din Galaţi

Recommended Posts

O tânără a luat foc la un bal al bobocilor din Galaţi

O fată s-a rănit grav, la un bal, ea având arsuri de gradele II şi III pe braţul stâng şi de gradele I şi II la nivelul capului. Tânara a luat foc vineri seara, în timpul unei probe din concursul de miss, desen cu spray cu vopsea, pe podeaua sălii. Fata este internată la Spitalul de Urgenţă Galaţi şi nu are o stare gravă.

Petrecerea elevilor de la mai multe licee din Galaţi a avut loc într-o discotecă, fără ca vreun profesor să fie prezent. Balul era organizat de un club privat şi nu avea aprobarea Inspectoratului Şcolar.

Inspectorul şcolar general de la Galaţi, Tania Bogdan, a afirmat că balul a fost organizat fără acordul sau implicarea autorităţilor şcolare. "Balul de vineri nu a fost organizat nici în colaborare cu Consiliul Elevilor, nici cu liceele, nici cu Inspectoratul Şcolar Judeţean. Reprezentanţii clubului au fost daţi afară din biroul directorilor de fiecare dată când au cerut permisiunea de a vinde bilete în şcoli. Cu toate acestea, au vândut bilete elevilor din toate liceele, fără permisiunea directorilor", a declarat Tania Bogdan.

Organizatorii balului nu au dorit să comenteze cele întâmplate. După ce vor primi sesizarea oficială de la Inspectorat, poliţiştii vor începe o anchetă, pentru a stabili cine se face vinovat de incident.

Sursa: Realitatea.net

acuma v-ati trezit sa puneti stirea dupa ce a fost mediatizata la 99% din televiziunile din tara

Poate ca unii nu au vazut la tv... unii dintre noi sunt in Spania ,Italia etc. Acolo nu cred ca poti vedea canale romanesti...

@Ce inseamna sa nu fii supravegheat de un adult? :blink:

nu a ars foarte tare... mai sta vreo 2 zile in spital si iese. oricum pt mn a fost un soc.. am fost si la bal.. si am vazuto cum ardea.. plus ca este si prietena unei cunostinte..

Oricum fazele astea nu sunt nimic in comparatie cu ce se intampla cu adevarat la baluri.. batai peste batai... chiar si la balu asta.. la baie era unu intepat in picior.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...