Jump to content
Caleb

Buton in Flash!

Recommended Posts

Web designeri in Flash...Q: care trebuie sa fie sintaxa unui buton in Flash...care atunci cind are link catre un EXE sa nu ma intrebe daca sa-l deschida sau daca sa-l salveze...ci sa ruleze programul! Problema similara cu cea a unui Browser pentru un CD! Daca faci trimitere catre un setup.exe sa nu te intrebe daca sa-l salvezi sau open...ci sa-l pornesca direct!

10x 2 all! :wink:

Link to comment
Share on other sites

Chiar nu e ceea ce vreti voi sa credeti! Am nevoie pentru a dezvolta o interfata pentru un program care sa ruleze local! Am nevoie pentru a putea face trimiteri catre diverse EXE din sistem..ca WORD...EXCEL...etc!

Poate c am dat un exemplu prost! Sa consideram ca avem un PDF...daca fac trimitere catre eu...browserul o sa ma intrebe ce sa faca...SAVE sau OPEN...aici e buba...cum sa-l fac sa faca OPEN direct?

Chiar nu stie nimeni sintaxa?

Link to comment
Share on other sites

Guest Frienemy

n-am prea inteles ce vrei sa spui dar cred ca am aceeasi problema. RTK cred ca stie . cand dau sa downloadez de exemplu replayuri la warcraft3 mi-l deschide automat fara sa ma intrebe daca vreau sa-l salvez. trebuie sa dau manual save target as ca sa-mi dea pathu unde vreau sa-l salvez

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.


  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...