Jump to content
Fallout

Coca Cola si Pepsi, printre companiile care vor sa economiseasca apa

Recommended Posts

Coca Cola si Pepsi, printre companiile care vor sa economiseasca apa

Coca Cola si Pepsi se numara printre marile companii care si-au luat angajamentul de a reduce drastic consumul de apa, informeaza GreenBiz. Masura ar duce la o economie de 140 de milioane de litri pe apa pe zi.

21 de firme britanice producatoare de alimente si bauturi au semnat Angajamentul pentru Eficienta Apei al Federatiei industriei alimentare si de bauturi (FDF), angajandu-se, astfel, sa-si revizuiasca consumul de apa si sa-l reduca pe cat de mult posibil.

Specialistii care au facut planul estimeaza ca masurile de reducere a consumului de apa ar ajuta companiile sa economiseasca in jur de 87 de milioane de dolari pe an.

Angajamentul face parte din planul federatiei de a reduce consumul de apa cu 20% intre anii 2007 si 2020 dar este si o portiune din obiectivele FDF - Five-fold Environmental Ambition - care se refera la reducerea emisiilor de dioxid de carbon, a resturilor de mancare, a ambalajelor, dar si obiective din sectorul transporturilor.

Cele 21 de companii care au semnat acordul sunt: Apetito, Birds Eye Iglo, Britvic, Cadbury Schweppes, Coca-Cola, GlaxoSmithKline, Kellogg Marketing & Sales Co, Kraft Foods UK, Mars Snackfood, Muller Dairy, Nestle UK, PepsiCo UK, Premier Foods, Tate & Lyle, UIN Foods, Unilever UK, Uniq, United Biscuits, Warburtons, Weetabix si Young?s Seafood.

realitatea.net

Link to comment
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...