THuG-Radu Posted February 18, 2008 Author Posted February 18, 2008 capsuni_verzi & kGuard~ added.Cam pe vineri, o sa ii adaug si pe cei care s`au anuntat pe Gamelink.O sa ne adunam iara o mana buna de oameni :D
iNm Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 Tie Raducu ti-am zis deja , o zic si aici sa fie oficial :D , srry dar nu pot venii sambata ca pic de seara la lucru :( Hf ladies & make pics ( pruncii care raman la after , sa faceti show in pub :D )
iGARFiELD Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 vin doar la fotbal unde mergem? tot nufaru?
DenY Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 vin doar la fotbal unde mergem? tot nufaru?ehh pe naiba tot in nufaru . . . @ garf hai si la gather !
iGARFiELD Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 unde mergem la FOTBALLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL ? cine se ocupa de fotbaLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL ?nu ma scrietzi de fotbal ca inchide topicul ca el nu stie fotbal :whistle: :D B)SOCCERRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR :D
THuG-Radu Posted February 19, 2008 Author Posted February 19, 2008 Un warn pt. garf daca se poate, pt. spam, multumesc !NU mai discutati de FOTBAL in topicul asta ! E strict pt. GATHER !Daca vreti fotbal, discutati pe mess/alt topic/la gather NU MA INTERESEAZA !
d'L0v3 Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 deci nu mai postati cei care nu vin la ghater(mai ales dani) si alte prosti cu fotbalu...ca stau aci 10 min sa imi dau seama cine vine la ghater si cine nu! so raducu pls pune o lista cu cei care vin... sa stie lumea care cum, cine vine!
THuG-Radu Posted February 20, 2008 Author Posted February 20, 2008 Radusefu_banciiyBFpRUncUweedy (arm1n)Mr.Danu marydinamo19Recrutercapsuni_verzikGuard~ + cei care s`au anuntat pe Gamelink pana acuma :Master-FujiSebastianPsychoDKM7V3yR0nJamaicanuuYuryKaAzZidoBladeJigsawSpoookCam astia suntem, din cei care s`au anuntat + vreo 4-5-6 insi care de obicei vin fara sa se anunte :D
Dani Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 deci nu mai postati cei care nu vin la ghater(mai ales dani) si alte prosti cu fotbalu...ca stau aci 10 min sa imi dau seama cine vine la ghater si cine nu! so raducu pls pune o lista cu cei care vin... sa stie lumea care cum, cine vine!ce are daca postez? cu ce te deranjeaza? v-am urat doar hf
d'L0v3 Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 lasa dani tot nu ai inteles in fine :-j ms radu, dupa cum se vede o sa fim cativa! bun asa o sa fie un timp nice! de dumi sti ceva?
THuG-Radu Posted February 21, 2008 Author Posted February 21, 2008 O sa sun maine sau sambata, sa rezerv mesele de biliard din sevraj, de la orele 21:00. Ash dori sa stiu daca mai sunt doritori de after-gather. Adica, dupa biliard`u din sevraj, pe la 11:30-12:00 sa ne tiram intr`un club (In Heat pub mai exact). Deci, cum ziceam, ash dori sa stiu daca sunt doritori, sa stiu cate mese rezerv. Cei care zic ca vin si se trag pe c00r, vor fi sanctionati de catre mine Nu am chef de tzepe,sa rezerv mese aiurea ! Pruncu stiu ca vine, ca e tovarashu meu de clubbin` si de pahar , dar altii ? :>
POLAND Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 sry.. nu mai pot veni la gather ca pleaca ai mei maine de acasa 3 zile.. si trebuie sa raman pe aici :( azi am aflat. hf }{
sefu_bancii Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 eu plec dragilor la munca nush cat o sa ma tina p-acolo dar chiar daca vin direct de la munca la gather nu va fi o problema :D eu nu vin after ... lipsa de cashcaval :( (nici chiar la biliard :( )
THuG-Radu Posted February 23, 2008 Author Posted February 23, 2008 eu plec dragilor la munca nush cat o sa ma tina p-acolo dar chiar daca vin direct de la munca la gather nu va fi o problema :D eu nu vin after ... lipsa de cashcaval :( (nici chiar la biliard :( ) Ba tu taci acolo, facem noi sa fie bine ! ;) Dani nu vine la gather ca nu are bani ... dar in schimib ... :whistle: Np Dani, poate next time n`o sa putem restu si o sa poti tu ! ;)
Dani Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 Ba tu taci acolo, facem noi sa fie bine ! ;)Dani nu vine la gather ca nu are bani ... dar in schimib ... :whistle:Np Dani, poate next time n`o sa putem restu si o sa poti tu ! ;)Radule am baut 2 sucuri la blogmeet (platite de Andrea), n-am mancat pizza si n-am facut nimic altceva.. e treaba ta ce crezi mai departe..
THuG-Radu Posted February 23, 2008 Author Posted February 23, 2008 2 mese de biliard rezervate de la orele 21:00 in sevraj si 1 masa in Heat pub rezervata de la 23:30 !
Mortu Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 suna bine, asteptam poze p.s. sa imi ziceti ce aere isi da Kilogram aka Kguard ca doar ii admin amu` ))))))) :beer:
POLAND Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 suna bine, asteptam poze p.s. sa imi ziceti ce aere isi da Kilogram aka Kguard ca doar ii admin amu` ))))))) :beer: vezi sa nu se rupa scaunu cu tine :@
THuG-Radu Posted February 24, 2008 Author Posted February 24, 2008 Back de la gather. A fost super bine ! :) M`am distrat de minune. Pot sa zic ca a fost unul dintre cele mai reusite gathere :) Asteptam pozele. P.s. : 10x trupei din Heat Pub care m`au ajutat sa castig o sticla de Lacrima Lui Ovidiu pt. cea mai galagioasa trupa
Smok3 Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 acuma am ajuns acasa ( am mai colindat cu un prieten cateva cluburi si cazinouri ) oricum in Heat.pub o fost rupere :X p.s. Radu o patzit ceva bluza ? de la tigara :-"