Jump to content
THuG-Radu

Gather Oradea

Recommended Posts

Posted

Tie Raducu ti-am zis deja , o zic si aici sa fie oficial :D , srry dar nu pot venii sambata ca pic de seara la lucru :( Hf ladies & make pics ( pruncii care raman la after , sa faceti show in pub :D )

Posted

unde mergem la FOTBALLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL ? cine se ocupa de fotbaLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL ?

nu ma scrietzi de fotbal ca inchide topicul ca el nu stie fotbal :whistle: :D B)

SOCCERRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR :D

Posted

Un warn pt. garf daca se poate, pt. spam, multumesc !

NU mai discutati de FOTBAL in topicul asta ! E strict pt. GATHER !

Daca vreti fotbal, discutati pe mess/alt topic/la gather NU MA INTERESEAZA !

Posted

deci nu mai postati cei care nu vin la ghater(mai ales dani) si alte prosti cu fotbalu...ca stau aci 10 min sa imi dau seama cine vine la ghater si cine nu! so raducu pls pune o lista cu cei care vin... sa stie lumea care cum, cine vine!

Posted

Radu

sefu_bancii

yBF

pRUncU

weedy (arm1n)

Mr.Danu

marydinamo19

Recruter

capsuni_verzi

kGuard~

+ cei care s`au anuntat pe Gamelink pana acuma :

Master-Fuji

Sebastian

Psycho

DKM7

V3yR0n

Jamaicanuu

YuryKa

AzZido

BladeJigsaw

Spoook

Cam astia suntem, din cei care s`au anuntat + vreo 4-5-6 insi care de obicei vin fara sa se anunte :D

Posted

deci nu mai postati cei care nu vin la ghater(mai ales dani) si alte prosti cu fotbalu...ca stau aci 10 min sa imi dau seama cine vine la ghater si cine nu! so raducu pls pune o lista cu cei care vin... sa stie lumea care cum, cine vine!

ce are daca postez? cu ce te deranjeaza? v-am urat doar hf

Posted

O sa sun maine sau sambata, sa rezerv mesele de biliard din sevraj, de la orele 21:00.

Ash dori sa stiu daca mai sunt doritori de after-gather.

Adica, dupa biliard`u din sevraj, pe la 11:30-12:00 sa ne tiram intr`un club (In Heat pub mai exact).

Deci, cum ziceam, ash dori sa stiu daca sunt doritori, sa stiu cate mese rezerv.

Cei care zic ca vin si se trag pe c00r, vor fi sanctionati de catre mine :)) Nu am chef de tzepe,sa rezerv mese aiurea !

Pruncu stiu ca vine, ca e tovarashu meu de clubbin` si de pahar :)) , dar altii ? :>

Posted

eu plec dragilor la munca nush cat o sa ma tina p-acolo dar chiar daca vin direct de la munca la gather nu va fi o problema :D

eu nu vin after ... lipsa de cashcaval :( :)) (nici chiar la biliard :( )

Posted

suna bine, asteptam poze

p.s. sa imi ziceti ce aere isi da Kilogram aka Kguard ca doar ii admin amu` :))))))))) :beer:

vezi sa nu se rupa scaunu cu tine :@

Posted

Back de la gather.

A fost super bine ! :)

M`am distrat de minune. Pot sa zic ca a fost unul dintre cele mai reusite gathere :)

Asteptam pozele.

P.s. : 10x trupei din Heat Pub care m`au ajutat sa castig o sticla de Lacrima Lui Ovidiu pt. cea mai galagioasa trupa =))

Posted

acuma am ajuns acasa ( am mai colindat cu un prieten cateva cluburi si cazinouri ) oricum in Heat.pub o fost rupere :X

p.s. Radu o patzit ceva bluza ? de la tigara :-"

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...