Jump to content
THuG-Radu

Gather Oradea

Recommended Posts

Simplu si la subiect :

Data : 23.02.2008

Incepand cu orele : 18:00 !

Program : 18:00-21:00 aprox, stam in Emporium, mancam, bem, 21:00-2-3-4:00 sevraj, biliard, bautura etc, 2-3-4:00-dimineata club, care mai are bani, chef si se mai poate tine pe picioare :D

Voi edita acest post cu persoanele care se anunta SIGUR ca vin !

Hai sa vedem daca depasim peultimu gather (la numar si distractie ma refer :D )

Radu

sefu_bancii

yBF

pRUncU

weedy (arm1n)

Mr.Danu

marydinamo19

Recruter

i_need_money (posibil).

capsuni_verzi

kGuard~

As anunta ca vin si eu da pana la Oradea am de mers muuuuuult ...... sunt din Vaslui :hello:

Nu numai tu :( ....si eu tot din Vaslui village is ....si vreau si eu sa beau cu astia ...radu, ybf...sefu bancii...money, decedatu si multi altii dar e mult de merss

spor la baut...sa faceti poze :P

baaaa deci ce la`m intrebat pe radu sambata asta cind eram town pfff wa cind o ardem iara cu maniaci din oradea la ghater pfff zice in 23 rupem iarasi tot! ATAT! sa curga... ce-o sa curga :)) aaaa deci nu`l vad pe dumi ca a postat deci DUMIII sper ca esti prezent si many la fel :D sa inteles ca oi fi acolo!

pfff nu mai e mult pina in 23 si vad ca nu sau anuntat uameni :-s ...deci sper ca se vor anunta sa face`m iarasi show :wub:

Stii ca daca`s eu acolo iese show ! =)) :>

@Danu

Pai vezi, poate are chef sa vina, dar stiu sigur ca la 11 maxim se tireaza acasa =))

' date='Feb 6 2008, 02:05' post='2547041']

vin cu o conditie, daca a doua zi mergem iar la fotbal, daca nu va rog sa nu contati pe mine

ar fi o idee dany :> iar vrei sa stai in poarta si sa iesi ca un animal la minge ? =))

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...