Stef Posted January 25, 2008 Share Posted January 25, 2008 pai usnt in clasa 9-a si m-am indragostit de ceva timp de o colega o iubesc dar ea nu stiu daca ma iubeste adica stiu ca are pe altul dar cum sa fac sa ii atrag atentia sa o fac sa fie cu mine? :> P.S o visez si noaptea :> Link to comment Share on other sites More sharing options...
THuG-Radu Posted January 25, 2008 Share Posted January 25, 2008 USE SEARCH FFS !!! Au mai fost 3252236236234 de topicuri pe tema asta ! P.S. : in clasa 9`a stii ce`i aia iubire ? Culmea, eu is anu 2 la facultate si inca n`am iubit pe nimeni. Ca o simpatizezi, ca o placi, ca simti ceva pt. ea, e partea a doua, dar iubire, mai mult ca sigur NU. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flake Posted January 25, 2008 Share Posted January 25, 2008 is 16k topicuri de genul..vezi si la sondaje parca Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lancelot Posted January 25, 2008 Share Posted January 25, 2008 Next time incearca sa iubesti si butonul cauta ^^ e acolo sus undevaAmin. Link to comment Share on other sites More sharing options...