Jump to content
[Leonard]

Austria interzice cersitul si ii ameninta pe minorii romani cu amenzi de 700 de euro

Recommended Posts

Imagine IPB

Austria va adopta o lege care interzice cerşitul cu minori, vizând în special imigranţii români şi bulgari, anunţă jurnaliştii de la “Wiener Zeitung”. Potrivit publicaţiei austriece, propunerea legislativă împotriva cerşitului pe străzi a fost elaborată pentru a scăpa Viena de cerşetorii care i-au invadat străzile.

Autorităţile se gândesc deja şi la modalităţi de a-i ajuta pe cerşetorii români şi bulgari, cât şi pe minorii pe care aceştia îi exploatează. În acest sens au fost consultaţi experţi în drepturile omului şi de la protecţia copilului.

Guvernul de la Viena va adopta legea în martie şi va fi aplicată de către forţele de ordine începând din iunie. Amenzile pe care poliţiştii le vor percepe vor începe de la 700 de euro.

Autorităţile locale vor elabora nişte programe sociale care să vizeze cerşetorii. Pentru aceasta vor colabora şi cu guvernele ţărilor de provenienţă a cerşetorilor, România şi Bulgaria.

antena3.ro

pai in ce lume traim, cersitul va fii intotdeauna la inaltime, oricum le iese si lor destul de bine.

Cunoste-am eu mai demult (cand umblam la NetCafe) unu care era cersetor de "profesie" si el facea in juma de ora vreo 2-3 lei (acu 6 ani), iar el in loc sa-si ia paine sau ceva de mancat baga sa se joace GTA, si Max Payne sau ce era pe acolo.

Am fost si eu prin Graz ... dar cetatenii Graz-ului nu au "dat apa la moara" ... asa ca inclusiv cersetorii [si romanii] stau la coltz sa astepte un job pentru o zi, doua sau chiar cateva luni!

Oricum ... 700 de euro-i putin ... dar se va ajunge si la 1000 si de euro o amenda. Macar de s-ar invata minte!

Boschetari sunt paduchi ,daramite sa le mai de-a si amenzi de la 700 de euro in sus!

Daca nu ar fi trantori,ca multi pot sa lucreze ca sunt tineri inca,dar prefere sa fure sa de-a in cap ,inteleg ca straini nu se compoarta cu noi romani prea bine,dar daca nu ar fi furat romani din alte tari si am fi muncit pe cinstite si am fi castigat bani legal , atunci alta parerea aveau cei din strainatate despre noi , dar niste oameni numiti "tigani" au trebuit sa fure , sa dea in cap si asa s-a ajuns aici.

"Nu zic ca toti tigani sunt la fel, poate ca unii tigani sunt capabili si foarte despteti si muncitori, poate mai muncitori ca romanii ,zic ca majoritate sunt cam putori si nu vor decat sa primeasca bani fara sa faca nimic"

Dar cu amenda nu sunt de acord , ce are un copil (minor) sa cerseasca daca parinti il pun sa faca acest lucru , cu ce este el de vina ca a ajuns in astfel de familie.

Ar trebui sa faca cu boschetarii ca pe timpul lui Ceausescu adica sa toti boschetari sa le gaseasca de lucru , la spart piatra ,la canale,oriunde doar sa le gaseasca , cred ca era mai bine pe vremea lui Ceausescu pe acel timp ,nu te ataca nimeni noapte,nu-ti era frica sa mergi pe strada ca iti da careva in cap. :)

ca adusarati vorba despre cersetori :D am vazut pe net niste poze cu unu in carucior de cersea la semafoare ^^ si dupa ce termina programu se scula de pe scaun il facea mic si il baga in portbagaj la mertzan si pleca =))

p.s cat despre copii astea, politia ar trebui sa ii amendeze pe parinti lor chiar sa ii bage in puscarie pt asa ceva nu pe ei k la 3 4 ani ei nu stiu ce fac

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...