POLAND Posted January 24, 2008 Share Posted January 24, 2008 Revolutionar. In imaginile surprinse de sonda spatiala Explorer Spirit pe Planeta Rosie se distinge clar silueta unui extraterestruIn urma cu patru ani, naveta spatiala Explorer Spirit trimitea inapoi pe Pamant mai multe imagini surprinse in timpul zborului deasupra planetei Marte. Spre dezamagirea cercetatorilor NASA care au analizat atunci fotografiile, acestea nu dezvaluiau niciun semn de viata pe asa-numita Planeta Rosie. Insa nu toti cei implicati in analiza imaginilor au capitulat. Dupa patru ani de studiere intensiva a fotografiilor facute de Explorer Spirit, acestia au descoperit in fundal silueta unei creaturi, catalogata imediat a fi un extraterestru.Extrem de asemanator unui om, personajul in cauza se odihneste gol pe o piatra. Imaginile in cauza au fost publicate pe un site chinezesc, care a fost accesat de mii de internauti, sustinatori ai ideii ca, intr-adevar, exista viata pe Marte.(A.C.)pozapoza1cancan.ro--atat ^ Link to comment
h3ll_boy Posted January 24, 2008 Share Posted January 24, 2008 pentru cineva priceput in modificarea de poze, adaugarea "extraterestrului" ar fi treaba de 15 min.eu cred k exista extraterestrii, dar nu pe marte sau alta planeta din sistemul nostru solar :D Link to comment
lexboy Posted January 24, 2008 Share Posted January 24, 2008 in zilele astea nici un video cu un extraterestru filmat nu m-ar face sa cred ca ii adevarata ... deci nici poza aia nu cred ca ii ... :P Link to comment
m4x Posted January 24, 2008 Share Posted January 24, 2008 Doar daca vad unul in fata, atunci o sa cred ca exista extraterestii.....organisme care pot trai in medii diferite, medii grele cred ca exista, dar forme evoluate nu cred ;) .....poza e fake asa cred eu Link to comment
iNm Posted January 24, 2008 Share Posted January 24, 2008 Zici ca e un bigfoot ahahah doamne doamne ...cancan rullz Link to comment
spriTewus Posted January 24, 2008 Share Posted January 24, 2008 parca e o stanca... :) eu nu cred ca exista "extraterestrii " pe Marte :). Link to comment
Azra'il Posted January 24, 2008 Share Posted January 24, 2008 Nu e extraterestru, e pietroi :) Link to comment
Mysterio Posted January 24, 2008 Share Posted January 24, 2008 A iesit ciudat poza .. doamne ce se alarmeaza astia cand e vorba de extraterestrii Link to comment
bambilici Posted January 24, 2008 Share Posted January 24, 2008 Pe un alt site de stiri citi ca exista un filmulet cu acel E.T. coborand in vale si ca dupa pozitia mainii sale incearca sa-si mentina echilibrul, nu sa stea la soare...E cumva 1 aprilie si nu stiam eu? :blink: Link to comment
[k1ll] Posted January 24, 2008 Share Posted January 24, 2008 crek`i vreun trucaj sau ii un pietroi mare :blink: extraterestru nu prea cred :) Link to comment
noghri Posted January 24, 2008 Share Posted January 24, 2008 numai cancan sau click ar fi putut da aceasta stire...deh.. Link to comment
Diabolik_01 Posted January 24, 2008 Share Posted January 24, 2008 Nu e viata pe marte :) ,Poate a fost ... Link to comment
liquidz Posted January 24, 2008 Share Posted January 24, 2008 nu au existat extraterestrii , nu exista extraterestrii , nu v-or exista extraterestrii ! Link to comment
TaZ-ManIaku Posted January 24, 2008 Share Posted January 24, 2008 nu au existat extraterestrii , nu exista extraterestrii , nu v-or exista extraterestrii !dar Mos Craciun exista? :bananadance2: Nu ai de unde sa stii,poate ca exista ei pe undeva... Link to comment
Zym3r Posted January 24, 2008 Share Posted January 24, 2008 nu au existat extraterestrii , nu exista extraterestrii , nu v-or exista extraterestrii !depinde ce intelegi tu prin EXTRAterestru ... nu se refera la creatura din filmul E.T.: The Extra-Terrestrial, pe scurt, se refera la orice tip de viata altundeva decat pe Pamant. Link to comment
ReMMy Posted January 24, 2008 Share Posted January 24, 2008 Cum se face ca toate pozele astea.....sunt asa mici ca sa nu iti dai seama exact ce este :-? ? Oricum daca exista viata pe Marte deja vb cu maimea si ne facem o casa acolo . Link to comment
Stef Posted January 24, 2008 Share Posted January 24, 2008 poza aia e trucata si nu exista viata pe marte numai ca baieti de la cancan trebuie sa traiasca si eu nu Link to comment
Azra'il Posted January 24, 2008 Share Posted January 24, 2008 E la fel ca la pozele/filmele cu OZN-uri: aia care le surprind au: camera video din 1900 toamna, parkinson in stare terminala si sufera si de orbu' gainilor, ca in loc sa filmeze "Za Thing", filmeaza mai mult pe langa. Deci total aiurea Link to comment
rhazek Posted January 24, 2008 Share Posted January 24, 2008 Poate or exista extraterestrii dar poza asta nu zice absolut nimic :)E ciudat cum au gasit asta abia dupa 4 ani.. Link to comment
BAD_DMX Posted January 24, 2008 Share Posted January 24, 2008 personajul in cauza se odihneste gol pe o piatra. E nudist :rofl1: Link to comment
Az. Posted January 24, 2008 Share Posted January 24, 2008 Da si cum planeta afara nu prea e locuibila ,traiesc sub pamant si au o civilizatie foarta avansata si other major ass crap bull shit.Puteau sa foloseasca si ei ceva program mai bun de facut/trucat poze..aia zici ca e facuta in paint de un copil de 10 ani :D Link to comment
-=rZv=- Posted January 25, 2008 Share Posted January 25, 2008 ce extraterestri wa trebuie sa fi deplasat sa crezi in asa ceva ... :D nu vedeti ca ala face plaja ... iar poza e din cancan deci e clar :photo: Link to comment
Deian69 Posted January 26, 2008 Share Posted January 26, 2008 Trucaj/porcarie ieftina. Auzi la ei mai stiau ca era si gol Link to comment
LeX LuTHoR Posted January 26, 2008 Share Posted January 26, 2008 Exista viata pe Marte?, dovada..Viata exista ... niste micro-organisme care traiesc in apa de pe Marte ... dar in nici un caz aratarea aia din poze ... Link to comment