Jump to content
[k1ll]

Pula, pula!'' - cântecul portughez, asaltat de români pe Youtube

Recommended Posts

Guest Invisible
Posted

"pula" Mai este numele unei localitati din Grecia :))

Am ascultat acel cantec deci =))

E in Croatia, mutat la Funmania

Posted

"pula" Mai este numele unei localitati din Grecia :))

Am ascultat acel cantec deci =))

Din Croatia bhai...... nu mai chiuli de la orele de Geografie =)),oricum le urez sa isi manance vorba =))=))=))=))=))=))

Posted

ce reportaj cretin.

kill te-ai simtit mai barbat ca l-ai postat aici?

eu l`am postat acolo pentru ca ma gandeam ca acolo ii locu lui.

nu inteleg de ce sari tu rpd cu jigniri asupra mea :|

Posted

Ce mandri suntem noi ca auzim cuvantul "pula" in alta tara decat in Romania. Daca stau bine si ma gandesc creca asta o sa fie ultimul cuvand pe care nu o sa-l spunem in limba engleza, caci, deja observ cum incepe sa ne fie rusine cu limba romana.

cam "off topic" ... sry

Guest dandy89
Posted

ce vrea aia pula=))=)) hai k e buna ia-ti d-ao nonstop nu puteti nega ahah:P 8===> ()

EDIT: si nu vreau sa ma inscriu in categoria celor kre din spoiala lor penibila de cultura fac posturi de gen "tipic pentru incultura romaneasca sa rada de asa ceva, ce pot sa zic"

Posted

EDIT: si nu vreau sa ma inscriu in categoria celor kre din spoiala lor penibila de cultura fac posturi de gen "tipic pentru incultura romaneasca sa rada de asa ceva, ce pot sa zic"

Aha ... deci cultii sunt prosti si incultii destepti. Daca o luam cultii=incultii, fie, esti foarte destept.

Guest dandy89
Posted

blaidy nam zis asa ceva:) sunt doar de parere k 90% din cei kre au facut posturi de kre am zis nu le-au facut sincer ci doar k sa para cumva

Posted

Aha ... deci cultii sunt prosti si incultii destepti. Daca o luam cultii=incultii, fie, esti foarte destept.

si vrei sa zici ca nu ai ras la video ? sau la celalalt video cu francezi ? inseamna ca esti foarte trist

Posted

N-ar putea un moderator sa inchida topicul asta? Nu de alta, dar IQ-ul pe care-l denota majoritatea mesajelor scade de la ora la ora.

Serios ca intotdeauna . C'mon , nu poti spune ca grupul de copii veseli si entuziasmati care tipa chicotind "Pula" nu te-au facut sa zambesti.

:lol: Uoooooooooooooooooooooooooooouuuuuuuuuu :wav: Pula :lol: =))

LE : "fous ta cagoule" <--- Thug-Radu daca puneai clipul la Hip-Hop/Rap devenea hit la cati cretini isi lasa parerile pe acolo. =))

Guest dandy89
Posted

N-ar putea un moderator sa inchida topicul asta? Nu de alta, dar IQ-ul pe care-l denota majoritatea mesajelor scade de la ora la ora.

Bai dar unii kiar sufera de ei in ultimul hal. Frate daca te da cultura afara din casa nu mai citi asemenea topicuri kre iti niveleaza creierul tau supradezvoltat. Mai lasa-ne cu cliseele tale kre scad in originalitate de la ora la ora

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...