<<Amar3to>> Posted January 22, 2008 Share Posted January 22, 2008 Cum itzi alegi cariera pe care vrei sa o urmezi ?Implementare din familie ?Atractie fatza de anumite lucruri ?Obligat de anumitzi factori ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Tsu^_^pui Posted January 22, 2008 Share Posted January 22, 2008 Nu gandesc asa departe, chiar dak este vb d viitorul meu( asta inseamna o cariere pana la urma) Nu am avut niciodata un vis cand eram mic k vreau sa devin astronaut, pilot de curse etc. Vroiam sa intru in ASE, nu am reusit, dar norocul meu a fost k tata mi-a sugerat sa incerc si la facultatea de constructii si bine a fost, imi place, o inteleg si inca 3 ani si e gata Ca sa rasp la intrebare: familia a avut un rol, nu hotarator, dar a fost un indrumator bun :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
Injured Posted January 22, 2008 Share Posted January 22, 2008 Cum itzi alegi cariera pe care vrei sa o urmezi ?Implementare din familie ?Atractie fatza de anumite lucruri ?Obligat de anumitzi factori ?Atracţia faţă de alte lucruri, o să fac ceva ce îmi place. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DivinE Posted January 22, 2008 Share Posted January 22, 2008 Hmmm, eu am intrat prima data la ASE ... Cibernetica, Statistica si Informatica Economica, am facut 1 an si am lasat-o balta. Acum sunt la Informatica , in cadrul Univ Craiova... Nu imi place programarea, am ales aceasta facultate in speranta ca imi voi gasi de lucru si voi castiga bine. Nu faceti aceasta greseala! Ganditi-va bine inainte de a lua o hotarare! Link to comment Share on other sites More sharing options...
iNm Posted January 22, 2008 Share Posted January 22, 2008 Conteaza foarte mult factorul financiar si stabilitatea pt mine.Deci o sa imi aleg o slujba unde am garantia unei sume frumusele de bani si o anumita siguranta a locului de munca. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Valek Posted January 22, 2008 Share Posted January 22, 2008 Atractie ;) Cinematografie ftw. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LeX LuTHoR Posted January 22, 2008 Share Posted January 22, 2008 Atractie fatza de anumite lucruri ... Designer interior ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zym3r Posted January 22, 2008 Share Posted January 22, 2008 atractie, cand o sa reusesc o sa va anunt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Agr3siv Posted January 22, 2008 Share Posted January 22, 2008 Eu conside ca deja mi-am ales cariera avand in vedere ca sunt la arhitectura (high school). Alegere datorata anumitor atractii fata de anumite lucruri. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gokuu Posted January 22, 2008 Share Posted January 22, 2008 Hmmm, eu am intrat prima data la ASE ... Cibernetica, Statistica si Informatica Economica, am facut 1 an si am lasat-o balta. Acum sunt la Informatica , in cadrul Univ Craiova... Nu imi place programarea, am ales aceasta facultate in speranta ca imi voi gasi de lucru si voi castiga bine. Nu faceti aceasta greseala! Ganditi-va bine inainte de a lua o hotarare!Ascultati-l bine k are foarte mare dreptate...si eu sunt la informatica si e al drq de greu.Ceea ce faceti la informatica e cu TOTUL ALTCEVA fatza de ce credeati voi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
yBFdetroit Posted January 22, 2008 Share Posted January 22, 2008 Ascultati-l bine k are foarte mare dreptate...si eu sunt la informatica si e al drq de greu.Ceea ce faceti la informatica e cu TOTUL ALTCEVA fatza de ce credeati voi.OFF : E greu daca nu inveti . Doar nu credeai ca de esti la Informatica te joci pe PC ? C++ ftw .OT : Atractie fata de anumite lucruri , anume IT Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diabolik_01 Posted January 22, 2008 Share Posted January 22, 2008 Ceea ce iti place sa faci :) . E cel mai important lucru.Cariera : Tehnicean Mecatronist . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Blaidy Posted January 22, 2008 Share Posted January 22, 2008 Ascultati-l bine k are foarte mare dreptate...si eu sunt la informatica si e al drq de greu.Ceea ce faceti la informatica e cu TOTUL ALTCEVA fatza de ce credeati voi.Daca nu inveti ... e greu (btw esti la liceu si te plangi ?)OnT : Factor financiar + atractie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
THuG-Radu Posted January 22, 2008 Share Posted January 22, 2008 Conteaza ff mult MOMENTUL ! :DCand eram in liceu, ce`am zis ? MERG LA STIINTE ECONOMICE, AJUNG MARE, FAC BANI.Ete cucu. Urasc contabilitatea in principal. Am fost la momentu potrivit in locu potrivit undeva prin mai anu trecut ... m`am bagat intr`o firma noua axata pe reforma pensiilor, firma a facut treaba ff buna, iar acuma mi s`a propus un post care pt. mine e perfect ! :) Pe parcurs, daca voi continua toata viata sa fac asta, ramane de vazut ! :) Am toata viata inainte sa ma aleg :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stef Posted January 22, 2008 Share Posted January 22, 2008 sunt poiet lol imi place arta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flake Posted January 22, 2008 Share Posted January 22, 2008 foarte simplu..vezi de unde iese banul in ziua de azi si te conformezi..altfel nu ai cum in romania Link to comment Share on other sites More sharing options...
..:: TOBLE ::.. Posted January 22, 2008 Share Posted January 22, 2008 ceva de genul... dorintza proprie + indrumare familie + tendintele Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ahilosu Posted January 22, 2008 Share Posted January 22, 2008 strict dorinta proprie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JustLove Posted January 22, 2008 Share Posted January 22, 2008 like tsu said, nu ma gandesc asa departe... cel mult stiu ce NU o sa fac... anyway, cred k o sa ma orientez dupa ce termin facultatea la ceva mai concret... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wally0k Posted January 23, 2008 Share Posted January 23, 2008 cariera mea nu e tocmai ce miam dorit la inceputinainte de liceu eram inebunit dupa animale si am zis ca ma fac tehnicean veterinar , terminai liceul toate bune si frumoase dar nu tu loc de munca decat pe sate nimik in oras si am ajuns sa ma fac vinzator de piese auto si acuma multumusc la dumnezeu am reusit sa imi deschid propiu magazittoata lumea isi doreste cate ceva cind e mic dar in timp poate numa la 20 % reusesc sa faca ce siau propus atunci Link to comment Share on other sites More sharing options...
catalinus17 Posted January 23, 2008 Share Posted January 23, 2008 sa zic sincer eram inebunit sa dau la Politehnica la Automatica dar in ultimul an de liceu m`am razgandit datorita familiei care zic eu ca ma influentzat. Majoritatea rudelor mele sunt in POLITIE si ca atare m`am axat si eu tot pe asta. Pana la urma sper sa intru in cadrul Politiei si totul sa fie bine :D Pana la urma tot cu poli incepe si una si alta ) POLI+tie/ POLI+tehnica :cool2: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mysterio Posted January 23, 2008 Share Posted January 23, 2008 Atractia de a construii mereu ceva :D ... that`s why my job`s gonna` be " Civil & Structural Engineering " :> Link to comment Share on other sites More sharing options...
crancenul Posted January 24, 2008 Share Posted January 24, 2008 atractia mea e break dance-ul . si hackerelile ... pana acuma particip la battleuri de bboy... iar cu hackerelile.. mai sparg o parola.. mai scanez ceva... mai pic un ssite... root-uri treburi.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dark Posted January 24, 2008 Share Posted January 24, 2008 atractia mea e break dance-ul . si hackerelile ... pana acuma particip la battleuri de bboy... iar cu hackerelile.. mai sparg o parola.. mai scanez ceva... mai pic un ssite... root-uri treburi..de la root pana la a pica un site (prin flood presupun ca nu stii alta metoda)si de la a sparge o parola (ce parole spargi tu mah? :] ca daca te pun sa-mi spargi pass la contul asta de link n-ai sa poti) pana la hack e o diferanta enorma ca sa nu mai zic ca sunt domenii diferite care necesita cunostinte diferite de linux ... a stai , tu foloseai win xp pt hack nu? :]OT: sunt an terminal la AC in lb eng, si nu voi urma un job pe profil Link to comment Share on other sites More sharing options...
RAPTURE- Posted January 24, 2008 Share Posted January 24, 2008 in scoala poate ai si u cabinet de psihologie; > ar trebui sa gasesti acolo diferite teste de aptitudini :P, poate o sa te ajute :right: Link to comment Share on other sites More sharing options...