[k1ll] Posted January 21, 2008 Share Posted January 21, 2008 Beckham şi Snoop Dogg vor hip-hop împreună David Beckham, fotbalistul echipei Los Angeles Galaxy, şi Snoop Dog, celebrul rapper, vor înregistra o melodie hip-hop împreună, conform The People. Snoop Dogg a fost cel care i-a cerut lui Beckham să colaboreze la următorul său single, la bază stând prietenia dintre cei doi, potrivit sursei citate de Mediafax. "Eu şi prietenul meu David provenim din lumi diferite, dar nu avem doar o relaţie în plan profesional, discutăm şi despre familiile noastre", a declarat rapperul. "Snoop s-a gândit că va fi amuzant şi David este dispus să încerce. Sunt două persoane celebre şi cântecul va avea succes, chiar şi dacă nu ar fi bun", a declarat o sursă din anturajul celor doi. Beckham şi Snoop Dogg mai au împreună proiecte legate de un film şi de modă Sursa:Click.ro Link to comment
Azra'il Posted January 21, 2008 Share Posted January 21, 2008 Interesant... sa vedem ce iese :) Link to comment
Mayhem_ Posted January 22, 2008 Share Posted January 22, 2008 Nu imi spune ca vrea sa cante si beckham Link to comment
gexy Posted January 22, 2008 Share Posted January 22, 2008 Din fotbalist -cantaret :blink: o vrea omu sa nu mai joace ? Link to comment
Fury Posted January 22, 2008 Share Posted January 22, 2008 mai bine sa ramana fiecare in domeniul lui... Link to comment
Zym3r Posted January 22, 2008 Share Posted January 22, 2008 asta mai lipsea, eu unul nu mi-l pot imagina pe beckam cantand, sau mai bine zis nu il vad cantand.le: in niciun caz nu cred ca e vorba de scaderea popularitatii in cazul lui beckam, lex :P Link to comment
LeX LuTHoR Posted January 22, 2008 Share Posted January 22, 2008 Din fotbalist -cantaret :blink: o vrea omu sa nu mai joace ? Asemanator cu cazul Oana Zavoranu ... si a ajuns vai si amar ... toti cand vad ca li se stirbeste popularitatea, incearca sa faca orice pt. a iesi in evidenta ... Link to comment
Potyike Posted January 22, 2008 Share Posted January 22, 2008 ce nu se mai face pt bani? Link to comment
Az. Posted January 22, 2008 Share Posted January 22, 2008 Asemanator cu cazul Oana Zavoranu ... si a ajuns vai si amar ... toti cand vad ca li se stirbeste popularitatea, incearca sa faca orice pt. a iesi in evidenta ...Dude acuma serios nu e de loc asemnator cu aia,aia nu o fost niciodata nimic in fara de o zdreantza,asta cand a fost la manchester si pt cateva meciurii la real chiar a fost fotbalist :tiphat: Cat despre melodie probabil o fac sa se distreze nu de atentie,ca au toata atentia de care au nevoie. Link to comment
Mysterio Posted January 22, 2008 Share Posted January 22, 2008 Multa propaganda si prostii .. Starurile in ziua de azi fac orice pentru bani Link to comment
Stalk3r Posted January 22, 2008 Share Posted January 22, 2008 nu`l vad bine pe beckham Link to comment
ReMMy Posted January 22, 2008 Share Posted January 22, 2008 Abia astept sa vad ce iese Link to comment
iNm Posted January 22, 2008 Share Posted January 22, 2008 nu`l vad bine pe beckham La ce imagine are si la cat de bine se vinde brandul "Beckham" cred ca si daca ar scoate o melodie in care doar ne-ar injura ar avea un succes inimaginabil Link to comment
4 Real Posted January 22, 2008 Share Posted January 22, 2008 ' date='Jan 21 2008, 21:05' post='2506850']"Sunt două persoane celebre şi cântecul va avea succes, chiar şi dacă nu ar fi bun", a declarat o sursă din anturajul celor doi.Da! Asta e problema. Deja le vad pe pustoaicele alea care cu greu pot fi numite "fiinte inteligente" cum vor deveni mari ascultatoare de rap, datorita lui David. Si pe "hip hop-erii" cu lant de tinichea stralucitoare la gat cum vor deveni cei mai mari fani ai lui Beckham. Link to comment
Flake Posted January 22, 2008 Share Posted January 22, 2008 Asemanator cu cazul Oana Zavoranu ... si a ajuns vai si amar ... toti cand vad ca li se stirbeste popularitatea, incearca sa faca orice pt. a iesi in evidenta ...word lex..nu pot sa zic cat imi displace beckham..mai ales acuma ca vrea sa cante.. o.O Link to comment
sfking Posted January 23, 2008 Share Posted January 23, 2008 maine-poimaine auzim k beckam vrea sa sponsorizeze linkmania :-j Link to comment
Flake Posted January 23, 2008 Share Posted January 23, 2008 misto spk ^_^ ce-ai zis-o ^_^ Link to comment
iLoveCalifornia Posted January 23, 2008 Share Posted January 23, 2008 proasta combinatie , pepsi ,beckam,HH,snoop Link to comment
Guest <Raziel> Posted January 23, 2008 Share Posted January 23, 2008 Beckham sa cante ? Nu cred ca o sa iasa cine stie ce. Oo Link to comment
Lycanthropy Posted January 24, 2008 Share Posted January 24, 2008 Snoop e un mare artist iar Beckham iubit in toata lumea, daca va fi sigur va fi un super hit!! Link to comment
Erhard Posted January 24, 2008 Share Posted January 24, 2008 Super hit sigur va fi, dar cum va fi suna melodia? Link to comment
Guest 2_mihai91 Posted January 24, 2008 Share Posted January 24, 2008 haha sunt chiar curios sa vad cum iese:)) Link to comment
Deadman007 Posted January 24, 2008 Share Posted January 24, 2008 sunt curios ce iese....dar nu am asteptari prea mari :blink: Link to comment
-=rZv=- Posted January 25, 2008 Share Posted January 25, 2008 eu nu ii inteleg pe astia ... ar face bani si din piatra seaca ... dc nu ii ajunge aluia terenu .. akuma de la real a mers la Los Angels deoarece vine banu mai gros ... wa nu ii suport .. de mine faca ce vor :comp1: Link to comment