Guest fabricat_in_romania Posted January 21, 2008 Share Posted January 21, 2008 aproape de fiecare data cand scriu user si parola sa la logez imi da eroare si trebuie iar sa le rescriu... se intampla sa imi trebuiasca si a 3-a incercare sa ma autentific cu succes ma refer la moderatori acu..poate stiti de asta...sa-mi ziceti si mie..ce-o fi..eroare sau ce..ca e singurul site pe care patesc asa... :blink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Light_Death Posted January 21, 2008 Share Posted January 21, 2008 O fi de problema netul Ai asteptat sa se incarce pana la kapat?Si se intampla de fiecare data cand intrii? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest fabricat_in_romania Posted January 21, 2008 Share Posted January 21, 2008 aa..nu e de la net...ca nu doar de la calcu meu mi sa intamplat asa.. nu ca ma deranjeaza chestia asta prea tare..da am intrebat sa stiu..daca e o problema locala...cu netu de la provider..sau li se mai intampla si altora...ca daca e asa... asta e.. si cam o data din 5 incercari trebe si a 3-a oara sa incerc.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Injured Posted January 22, 2008 Share Posted January 22, 2008 aa..nu e de la net...ca nu doar de la calcu meu mi sa intamplat asa.. nu ca ma deranjeaza chestia asta prea tare..da am intrebat sa stiu..daca e o problema locala...cu netu de la provider..sau li se mai intampla si altora...ca daca e asa... asta e.. si cam o data din 5 incercari trebe si a 3-a oara sa incerc.... Nu este de la tine, şi eu paţesc la fel. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ReMMy Posted January 22, 2008 Share Posted January 22, 2008 Nu este de la tine, şi eu paţesc la fel. +1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Wizard Posted January 22, 2008 Share Posted January 22, 2008 dai sa te loghezi automat si scapi de problema.cred ca mergea mai bine la probleme link mania :) Link to comment Share on other sites More sharing options...