Jump to content
Guest fabricat_in_romania

Problema la login pe site.

Recommended Posts

aproape de fiecare data cand scriu user si parola sa la logez imi da eroare si trebuie iar sa le rescriu... se intampla sa imi trebuiasca si a 3-a incercare sa ma autentific cu succes :| ma refer la moderatori acu..poate stiti de asta...sa-mi ziceti si mie..ce-o fi..eroare sau ce..ca e singurul site pe care patesc asa... :blink:

Guest Light_Death

O fi de problema netul :-?? Ai asteptat sa se incarce pana la kapat?Si se intampla de fiecare data cand intrii?

aa..nu e de la net...ca nu doar de la calcu meu mi sa intamplat asa.. nu ca ma deranjeaza chestia asta prea tare..da am intrebat sa stiu..daca e o problema locala...cu netu de la provider..sau li se mai intampla si altora...ca daca e asa... asta e.. si cam o data din 5 incercari trebe si a 3-a oara sa incerc.... :|

aa..nu e de la net...ca nu doar de la calcu meu mi sa intamplat asa.. nu ca ma deranjeaza chestia asta prea tare..da am intrebat sa stiu..daca e o problema locala...cu netu de la provider..sau li se mai intampla si altora...ca daca e asa... asta e.. si cam o data din 5 incercari trebe si a 3-a oara sa incerc.... :|

Nu este de la tine, şi eu paţesc la fel.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...